Sivilceli Ciltler Pişik kremi mucizesi :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bence sudocream pazarlama takdiği gelişdirmiş bir ara haberlerde pişik kremi mucizesi çıkınca ardından bu krem patladı piyasada bence pek güvenmeyin ben sahsen nivea kullanıyorum sabah kalkınca gözlerime inanamıyorum cilt bu kadarmı güzelleşir ama her gece sürmüyorum 2 gecede bir genede çokk etkili oldu ben değişmem artık niveayı hem uygun hemde güzel kokulu vede etkisi çok çabuk görülüyor

roactanne ve aknegen gibi hapları yaklaşık 1 yıl kullandım. hap mucizesi bu olsa gerek,evet geçti. peki sonra noldu, tabiki tekrar çıktı :)) hapları ne zaman bıraktıysam tam 1 ay sonra tekrar çıktı. benimki iltihaplı sivilce değil artık. minik minik küçük küçük nokta halinde bir şey. adı belki başka bir şeydir ama sivilce tanımına da uyuyor :) özellikle göğüs kafesimde çok yoğun olarak var. alnım ve boynumda da serpiştirilmiş olarak var. artık o iki hapı kullanmak istemiyorum çünkü cildimin ona bağımlı hale gelmesini istemiyorum. yani sürekli o haplarla mı kurtulacağım bu minicik rahatsız eden sivilcelerden!!! şu sudocrem merak ettim, bugün alıp deneyeceğim.. inşallah bi işe yarar.. hapla uğraşmaktansa krem sürüp beklemeyi tercih ederim.

bence sudocream pazarlama takdiği gelişdirmiş bir ara haberlerde pişik kremi mucizesi çıkınca ardından bu krem patladı piyasada bence pek güvenmeyin ben sahsen nivea kullanıyorum sabah kalkınca gözlerime inanamıyorum cilt bu kadarmı güzelleşir ama her gece sürmüyorum 2 gecede bir genede çokk etkili oldu ben değişmem artık niveayı hem uygun hemde güzel kokulu vede etkisi çok çabuk görülüyor

arkadaşım nivea dediğin ne? pişik kremimi oda?

Bende yaklaşık 2 haftadır pişik kremi kullanıyorum,çok memnun kaldım.

Kızlar hamilelikte kullanımında sakınca var mıdır pişik kremi bebekler için üretiliyor daha hassas olur ama ?:26:

bende kullanıyorum 1 hafta oldu yüzümdeki sivilce izlerinde baya azalma oldu çok hafif görünüyolar şu an :) ben hametan adlı pişik kremini kullanıyorum eczanede satılıyor fiyatıda 6 tl civarı. bence kozmetik ürünlerine çok para vermeden bi deneyin derim

Sudocream siparisi vermistim netten. Elime yeni ulasti. Bir deneyelim bakalim.

3-4 gündür hametan marka pişik kremini kullanıyorum. yüzümü yumuşacık yapıyor ya bayıldım!
bende sivilce yok ama biraz leke ve kızarıklık vardı. büyük oranda azalma var lekelerde.
kullanmaya devam edicem çok memnun kaldım:)))

10 gundur Sudocrem kullaniyorum. Onceden tum yuzume suruyordum ama oyle fayda etmiyor, yagli biraz. Simdi sadece sivilcelerin ustune suruyorum. Sivilceleri hizla kurutup geciriyor.

merhaba arkadaşlar ben pişik kremine bugün başladım. günde iki kere sabah akşam uygulayacağım ayrıca yanında bephanthene (yağsız olan) kremini kullanıyorum. bugün daha ilk günüm yüzümün fotosunu çekip 2 hafta sonra aradaki farkı burada paylaşıcam. bakalım inş. iyi oluuuuur :44: bu arada pişik kremim sudocream eczaneden aldım. oradaki kadın da lekelere iyi geldiğini söyledi.

tam cevap yazıyodum site bakıma girdi=) gümüş suyu türkiyede tek bir firma tarafından üretiliyormuş. ben de internetten öğrendiğim kadarını biliyorum...:( ama kullanıcı yorumları çok olumlu inş. iyi geliiiiirr:46:

selam arkadaşlaaar.. bugun geldim gazınıza gittim mothercare e :)))
dedim lüttfen bir sudocrem.... dedilerki bizim o firmayla artık anlaşmamız yok.. yıkıldımı dünya başıma..... :))
dediler git eczaneye orada var... hemen koştum yakındaki eczaneye istedim bir sudocrem... iki boyu var biri 22 biri 12 lira.... ben ufak olan 12 liralığı aldım... normalde cildim için DDF ürünlerini kullanıyorum ama sivilcelerim için öyle bir etkisini görmedim hatta cildimde hiçbir değişiklik yok.. fiyatlarıda hiç makul olmamasına rağmen cildimin sıkntısını gidereceğine dair büyük umutlarla aldım....ama ne çare.. işallah bu krem çare olur biraz... çok özeniyorum porselen gibi pürüzsüz cildi olanlara yaa..... :22:

aynen ben de 12 liraya eczaneden aldım canım 4 gün falan oldu heralde başlayalı hemen çok büyük bir sonuç ortaya çıkmadı bende izlerimin hafiflediğini görüyorum ama ben bephanthenele birlikte kullanıyorum. bakalım 2 hafta devam edicem:/

cilt yenilemesi için sırf çinko içerdiği için pişik kremine yönelmeyin.Deneyip faydasını gördüğüm bi krem var.İlk sürüldüğünde ciltte kabuklanma başlıyor,yenileniyor cilt.Cilt doktorunun yanlış önerisinden dolayı kortizonlu merhemi kullandım bi süre cildim incelme meydana gelmiş ve herşeye gül suyuna bile aşırı hassaiyet başlamıştı.Netten bi doktora danıştım bana bahsettiğim kremi önerdi,fiyatı boyutuna göre pahalı ama çok az sürmenizde bile faydasını görebiliyorsunuz.Cildimde ciddi oranda düzelme var.Tavsiye ederim.Mutlaka duymuşsunuzdur.Pirdolin krem.Fiyatı 22 tl.Normal pişik kremleri kıvamı yoğun olduğu için sürülmesi ve yüzden çıkarılması zordur,-ki denemelerim sonucunda yüzümüde mahvetmişliği vardır.Zaten haberlerde pişik kreminden bahsedildiğinde içeriğinde bi takım yağlar ile sıvılandırıldığı söylenmişti.Direk pişik kremi sürüldüğünde zor çıkıyor yüzden bende öyle oldu.Ama pirdolin kremin yararını gördüm tavsiye ederim...

Ben de burada okuyarak gittim bir pişik kremi aldım çok pahalı değil 7 TL'lık bişey..
Markasını ise şuan hatırlamıyorum.. Haftada 2 kez akşam yatmadan önce temiz
cildime bazen de peeling yapıp sürüyorum. 3 hafta oldu sanırım.. Ben memnunum şimdilik..
Yüzüm aydınlandı sanki.. Öyle yüzde kalıp gibi kalmıyor.. Emiyor cildim. Güneş kremi bile
cildimin üstünde bembeyaz dururken...
Sabah da normal yüzümü yıkıyor ve nemlendirici sürüyorum...
Memnunum...

Back
X