Elbette içeriği bakımından cilt için faydalı bazı kremler
hiç duymamıştım bende merak ettim hakkaten şimdi???
kimse birşey yazmadımı????
Kızlar merhaba
Ben bugün aldım. Dalinin ve sebamedin bazı ürünleri; dalin vazelin, pişik kremi, kremli ıslak mendili, sebamed koruyucu yuz kremi ve bebe kompakt.
Mkyajımı dalın kremli ıslak mendil ile temizleyip, sebamed bebe kompakt ile yıkıcam. Daha sonra dalin pişik kremini haftada 2 yada 3 kere kullanıcam diğer zamanlar sebamed koruyucu yüz kremini kullancam. Sonucta pişik kreminin hergun kullanımı uygun olmayabilir.
Malum diğer ürünler cok pahlı ve iki haftada bitiyor.Sonucta bebekler için yapılan urunlerın nasıl zararı olabilir. Ve cogu ünlününde pişik kremi kullandıgını duydum. Gelişmelerden sizleri haberdar ederim
Çok seviniriz cnm gelişmeleri bekliyoruz
Merak Etmeyin Kızlar ama en iyi sonuc için bi hafta kullanmam lazım. Sonucu o zaman daha net anlarız.
ay inşallahhhhAynen bi kaç yerde ilk kullanimda farkettigini okudum ama bi hafta kesin sonuç olur inş
ben sudocrem kremi kullanıyorum yaklasık 2 haftadır yüzümdeki leklerin rengini baya actı ama cildımı acayip kuruttu oyüzden ara verdim sürekli kullanmaya uygun bir krem degil bence
Leke tedavisinde en iyi ürünleri biliyorum ama lekelerim geçene kadar ciddi paralar döktüm set kullanmak zorundasın. Oyuzden daha uygun urunlerı bulmaya calısıyorum. Birde aksam sabah aloe vera jel suruyorum balkonda yetiştirdigimiz
EKİN KIZLAR SİZDE ŞİFA VALLAHAOh balkondan al kullan biz o kdr şanslı değiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?