Sivilceli Ciltler Pişik kremini var mı duyan bilen faydasını gören ?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

katre584

olmuşla ölmüşe çare yok.
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2014
677
333
88
Pişik kreminin sivilce ve lekelere iyi geldiğini okudum bi kaç sayfada deneyen varmı faydası oluyomu gerçekten.

hiç duymamıştım bende merak ettim hakkaten şimdi???

Kızlar merhaba

Ben bugün aldım. Dalinin ve sebamedin bazı ürünleri; dalin vazelin, pişik kremi, kremli ıslak mendili, sebamed koruyucu yuz kremi ve bebe kompakt.

Mkyajımı dalın kremli ıslak mendil ile temizleyip, sebamed bebe kompakt ile yıkıcam. Daha sonra dalin pişik kremini haftada 2 yada 3 kere kullanıcam diğer zamanlar sebamed koruyucu yüz kremini kullancam. Sonucta pişik kreminin hergun kullanımı uygun olmayabilir.

Malum diğer ürünler cok pahlı ve iki haftada bitiyor. Sonucta bebekler için yapılan urunlerın nasıl zararı olabilir. Ve cogu ünlününde pişik kremi kullandıgını duydum. Gelişmelerden sizleri haberdar ederim

Çok seviniriz cnm gelişmeleri bekliyoruz

ben sudocrem kremi kullanıyorum yaklasık 2 haftadır yüzümdeki leklerin rengini baya actı ama cildımı acayip kuruttu oyüzden ara verdim sürekli kullanmaya uygun bir krem degil bence

Leke tedavisinde en iyi ürünleri biliyorum ama lekelerim geçene kadar ciddi paralar döktüm set kullanmak zorundasın. Oyuzden daha uygun urunlerı bulmaya calısıyorum. Birde aksam sabah aloe vera jel suruyorum balkonda yetiştirdigimiz

ben sudocrem kremi kullanıyorum yaklasık 2 haftadır yüzümdeki leklerin rengini baya actı ama cildımı acayip kuruttu oyüzden ara verdim sürekli kullanmaya uygun bir krem degil bence

Lekeleri geçirdimi yani gerçekten

Oh balkondan al kullan biz o kdr şanslı değiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…