• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Piskolojim bozuldu yardım

Haklisin burda senin sucun yok siginacak liman ariyosun en kisa zamanda kendi ayaklarn ustunde durmayi ogren para biriktr yarin oburgun lazim olur eger cikmak istersn o evden kurtulmk istersn oyle yaparsn keske anne tarafin el atsa konuya dayin fln gibi
Nereye ya dayım Gil de iyi insan değiller bazen yetimhanede doğsam ne güzel olurdu diyorum ya ben evlenmekten nefret ediyorum bazen canıma tak diyince şeytan evlen git diyor bide ben napiyim iki kişi kullandı beni kabuslarım oldular ben güvenmiştim bide ya

Okumazsan çok çile çekersin. Kendi geçimini sağlarsan kimseye eyvallahın olmaz
Dedigim gibi iki yıllık geçiş hakkım var iki + iki yapcam inşallah gelecek sene başka türlü de yapamam cidden kafam dayanamıyor

Çok saolun derdime ortak oldunuz :KK16:

Nereye ya dayım Gil de iyi insan değiller bazen yetimhanede doğsam ne güzel olurdu diyorum ya ben evlenmekten nefret ediyorum bazen canıma tak diyince şeytan evlen git diyor bide ben napiyim iki kişi kullandı beni kabuslarım oldular ben güvenmiştim bide ya
Bosver artik gecmiste kalmis dusunme hic

Bosver artik gecmiste kalmis dusunme hic
Aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ben masum hayaller kurarken onlar başka şeyler pesindeymiş sevdi zannettim işte salak kafam deniyorum dediğinizi

Bayanlar babamdan fiziksel ve piskolojik şiddet gördüm mutfaktan elma alırdım alma onu zıkkım ye boğazında kalsın satcam ben seni büyüyünce bi keresinde uyurken jobla dövmeye geldi hep beddua ederdi eksik olmadı hiç 6 yaşında çocuğum bakkaldan küçük cips aldım aldı elimden kendi yedi sofraya oturdum dik dik bakar neler yapmadıki daha bi yerden sonra annemde bıktı birşey demedi zaman içinde bıçaklamaya kalktım 3 veya 5 sefer annem önüme geçti keşke geçmeseydi inanın pişman değilim neyse şehre uzak bir yerde oturuyoruz yol otoban herkez geçiyor ve sapık çok yürüyemem ya komşularımin arabasına bindim bi müddet taki şerefsiz komşu faydalanmaya kalkana kadar benzicide benim hakkımda konuştular iyi parçaymış falan diye çok ağrima gitti cebindeki paraları düşürür bana bi yol parası vermezdi daha sonra cebinden almaya başladım annemin altınlarını bile aldım gene pişman değilim çünkü elin adamı s...ksin mi beni sonra aile Meclisi kuruldu olmadık lafı ettiler hala aynı yaşıyorum onunla her yüzüne baktığımda şeytan görüyor gibiyim oğlan kardeşim var el üstünde tutuyor kardeşim babama el kaldırıyor bana o....pu diyesiye varıyor küçük çocuk o ağrima gitmiyor
Kafama takılan şu bu adam bana çok beddua etti kabul olur mu bide her akşam eve gelmesin diye içimden ölmesini istiyorum bi kez olsun sofraya huzurla oturmadım gerçekten ölmesini istiyorum günah ama napiyim dertlesmek istedim
Sabret oku hayatını kurtarmaya bak

Ayrıca kırmızı ile isaretledigim yerleri küfür kullanmissin yasak böyle kelimeler dikat edin

Aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ben masum hayaller kurarken onlar başka şeyler pesindeymiş sevdi zannettim işte salak kafam deniyorum dediğinizi
Takma onlar utansin cnku yasin kucuk haberlerde goruorz neler oluyr hayatta daha tedbirli olursun artik hayal kirikligin icin kendini hirpalama pskolojin bozulur hic toparlayamazsin

En doğrusu okuman, ama sende o istek yok gibi, iyi bir iş bul al anneni de yanına ,sen kendi kötü huylarını düzelt, küfürlü sözleri kimseye yakıştırmıyorum hele bir gençkıza asla

Sabret oku hayatını kurtarmaya bak

Ayrıca kırmızı ile isaretledigim yerleri küfür kullanmissin yasak böyle kelimeler dikat edin
Hadiya bilmiyordum tüh bir şey olur mu

En doğrusu okuman, ama sende o istek yok gibi, iyi bir iş bul al anneni de yanına ,sen kendi kötü huylarını düzelt, küfürlü sözleri kimseye yakıştırmıyorum hele bir gençkıza asla
Haklısınız özür dilerim hepinizden derdime ortak olduğunuz için teşekkür ederim

Çok kötü şeyler yaşamışsın :( en güzeli okuyup o evden kurtulmak bide küfürleri düzeltsen konuda banlanıcaksın büyük ihtimalle maalesef.

Sen yeterki dusunme artik kendini dusun gelecek ile ilgili hayali ni kur dini inancini bilmiorm ama dine yonel huzur bulursun zaten hersey duzene girer

Çok kötü şeyler yaşamışsın :KK43: en güzeli okuyup o evden kurtulmak bide küfürleri düzeltsen konuda banlanıcaksın büyük ihtimalle maalesef.
Banlanacaksın ne demek nasıl düzeltebilirim ayy

Sen yeterki dusunme artik kendini dusun gelecek ile ilgili hayali ni kur dini inancini bilmiorm ama dine yonel huzur bulursun zaten hersey duzene girer
Saolun Rabbim de olmasa kimsem yok zaten ama Rabbim olsun yeter

Özür dilediğin için bende sana teşekkür ederim, sen zor ve kötü şeyler yaşamışsin , sen istedimi başarırsın

Lütfen kendini Kötüler den koru aklını kullan , sen akıllı bir kızsın

Özür dilediğin için bende sana teşekkür ederim, sen zor ve kötü şeyler yaşamışsin , sen istedimi başarırsın

Lütfen kendini Kötüler den koru aklını kullan , sen akıllı bir kızsın
Teşekkür ederim sizde iyi bir insansınız Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah

QUOTE="seddaaaaaa, post: 44537645, member: 487007"]Duzenle ye tikla o cumleyi sil canim birine sormussn ordan okudum RABBIM terketmsn yeter skma canimi uc gunluk dunya ztn[/QUOTE]
Aynen öyle düşmez kalkmaz bi Rabbim saolun bu arada çok teşekkür ederim düzelttim sayenizde

Back
X