Üzüldüm gerçekten, söylediğin halde ''alışmak zorundasın'' dendiği zaman da insan ne yapabilir ki?
Sanırım ben olsam ''alışmak zorunda değilim alışmıycam siz bana alışın'' derdim..Yani biraz ters bir öneri olacak sana ama üzgünüm ben de bazı konularda taviz vermem, değişmem, eşim için bile olsa bir yere kadar..
Ama evimde de benim sözüm geçer, ''alışacaksın '' gibi ters bir kelime karşısında sessiz kalmam..
Bu arada kayınvalidem kin beslemiyor diyorsun ama sanırım o biraz gurursuzluk, yarabbi şükür olayı, yüzsüzlük olayı...Yani sen evden kovmuşsun çook yanlış ayrı konu da, hala birşey olmamış gibi davranıyorsa demek ki gerçekten olayların üzerinde durmayan cinsten, o halde sen de mücadeledn çekinme, söyleyeceğini söyle nasıl olsa kızmıyor unutuyor:)))
Başka çaren yok arkadaşım, eşinle sorunun yokmuş..
Bu konuda eşinden fazla birşey bekleme, erkeklerin böyle durumlarda yapacağı tek şey genelde, annesi ile karısı arasında kalmaktır:) Genelde başka birşey yapamazlar, arada kalırlar, orda da kalmaya devam ederler..:)))
Kendi kurallarında ödün vermemeye çalış, hayat senin, ev senin, düzen senin..
Alışacaksın dedikleri zaman , hayır siz bana bu şekilde alışacaksınız dee...Kızmaz nasıl olsa..:)
Saygısızlık da değil bu...Hadi bakalım kolay gelsin.