- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
- Konu Sahibi derin adana
-
bUKADAR BASİT Mİ YAAA!!!!telefonumu kaybettim felan diyebilirsin
pekı elındekı mesajlar benım tlf. numaramdan gonderılmıs resımlerÖnce bi kuzeni ararlar, bulamazlar; sonra "Ya kuzen gibi gördüğüm bi arkadaşım yazmış" dersin.
Arkadaşı ararlar, sorarlar yine sana, sen de "Artık benim öyle bi arkadaşım yok! Konuşmayalım bu konuları" dersin.
Aldatan erkek taktiği: Ölümüne inkar
kardesımın eşı damadım derken kızkardesımın eşıSenin damadın da mı var???????????????????????????????
bUKADAR BASİT Mİ YAAA!!!!
HADİ KOCAYI KANDIRDIN KENDİ VİCDANININ HESABINI NASIL YAPICAKSIN?
ÇIKIP ADAM GİBİ EŞİNE SÖYLİCEKSİN TABİ O ..GÖ... VARSA SENDE
pekı elındekı mesajlar benım tlf. numaramdan gonderılmıs resımler
bu ısın ınkarı yok ya. akıl karımı inkar etmen Allah askınapekı elındekı mesajlar benım tlf. numaramdan gonderılmıs resımler
yalan yalanı dogururpekı elındekı mesajlar benım tlf. numaramdan gonderılmıs resımler
Yahu ablacım iki kez görüştüğün biri kardeşinin evini nerden biliyor?kardesımın eşı damadım derken kızkardesımın eşı
ınanım napıcamı sasırdım hayattan bezdım oyle bır cıkmazdayım anlatamamYaa ne kadar çok linç kültürünüz var yaa .... müslümanın müslümana kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmıyor.
Tamam hata yapmış kadın, konu açmış aklım durmuş yardım edin diye
Önce bir yardım edin sonra linç edin. Yardım etmeyeceksiniz çıkın konudan ne haz alıyorsunuz.
ARkadaşım telefonumu kaybettim felan diyebilirsin ,uçur tlf nu , adam adresini felan biliyor mu ki?
SEninle tüm ilişkisini kes kesebiliyorsan
boyle ıs daha cok buyur"Telefonumu ödünç almıştı, sevgilime mesaj atacağım demişti, ee arkadaşım, güvendim verdim telefonu. Nereden bilirdim benim fotoğraflarımla kendine macera arayacağını? Hemen irtibatı kestim zaten pis kadınla." dersin.
kendı evımı ogrenmesın dıye onun evıne kadar bıraktıYahu ablacım iki kez görüştüğün biri kardeşinin evini nerden biliyor?
Bunları bu haltı yemeden önce düşünecektin....ınanım napıcamı sasırdım hayattan bezdım oyle bır cıkmazdayım anlatamam
boyle ıs daha cok buyur
esı savcılıga verır
oyle bı arkadas olmadıgı ortaya cıkar
ekstradan hakıme savcıya karakola rezıl olmasın bence
derin adana mevzuları bunlar bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?