pıskopat sevgili

Kocası böyle birşey yapanada arkadaşları bu akılları veriyordur. Bi kadın bu konuyu açsaydı adamın ne serefsizliği kalırdı ne namussuzluğu bu kadına yardım edicekmişiz hımm hımm

kendı evımı ogrenmesın dıye onun evıne kadar bıraktı
Kusura bakmayın ama yaptığınız hatanın bedelini sadece siz çekseniz neyse.Kardeşinize zarar verirse?
Ayrıca şartmıydı bir eve bıraktırmak.Hadi onu da geldim geçtim bekar bile olsanız nette tanıştığınız birini üstelik sadece ikikez gördüğünüz birinin siz bir yere bırakması (kendi eviniz yada bir akrabanızın evi) çok saçma değil mi.
Ergenler bile şu yaptığınızı yapmaz.Bu durumu atlatsanız bile vicdanen nasıl rahat edeceksiniz,eşinizin çocuklarınızın yüzüne nasıl bakacaksınız?

EDİT:Kınama değil merak içeriklidir sorularım.Bu böyle biline.

normal profil resmin varsa kendisiyle, ne gibi tehdit edebilir ki sizi? Profil fotosu yaptığınız her resmi her isteyen alabiliyor zaten. Başka şeyler var da siz söylemiyor olabilir misiniz?

Valla yalan söylemek isterseniz su an binlerce yalan bulabilirim size ama sadece sizin gibilerden tiksindiğimi söyleyip çıkacağım.
Yuva bozmaktan başka bir halt bilmediğiniz aşikar. Her halt mustehak size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…