- 20 Ocak 2010
- 48.239
- 183.987
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi derin adana
-
Yaa ne kadar çok linç kültürünüz var yaa .... müslümanın müslümana kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmıyor.
Tamam hata yapmış kadın, konu açmış aklım durmuş yardım edin diye
Önce bir yardım edin sonra linç edin. Yardım etmeyeceksiniz çıkın konudan ne haz alıyorsunuz.
ARkadaşım telefonumu kaybettim felan diyebilirsin ,uçur tlf nu , adam adresini felan biliyor mu ki?
SEninle tüm ilişkisini kes kesebiliyorsan
Vay yüz yüzede görüştünüz seviştiniz mi peki yoksa onumu beğenmedinkendı evımı ogrenmesın dıye onun evıne kadar bıraktı
Kusura bakmayın ama yaptığınız hatanın bedelini sadece siz çekseniz neyse.Kardeşinize zarar verirse?kendı evımı ogrenmesın dıye onun evıne kadar bıraktı
neden bitsin dediniz peki ?
yok bende ılgılenmıyım dıorum ama daha baska seler cıkacak gıbıme gelıyor sayfayı guncelleyıp duruyorum:)Bence kesinlikle bizlerle dalga geçiyor.
Bakmıyım diyorum,dayanamıyorum yahu!! TAKİPTEYİM...
Kesinlikle aldatmıştır,hatta ''sen yapınca oluyorda ben yapınca niye olmasın'' bile der.Derin Adana soruma cevap verir misiniz esiniz hiç aldattı mi sizi ?
Ben de onu diyeceğim eğer aldatmissa mustehaktir :)Kesinlikle aldatmıştır,hatta ''sen yapınca oluyorda ben yapınca niye olmasın'' der
Valla kişi ne yaparsa kendisine yaparBen de onu diyeceğim eğer aldatmissa mustehaktir :)
YARDIMINIZA OYLE IHTIYACIM VARKIbu kadın niye sürekli yardım edin deyip duruyor?
Biz napacağız buna?
Şikayet edeceksin işte. Bu kadar basit daha napabiliriz kk olarak?
Adamla mı konuşacağız?
YARDIMINIZA OYLE IHTIYACIM VARKI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?