- 25 Kasım 2015
- 112
- 45
- 13
- 38
- Konu Sahibi derin adana
-
Ayyy Allah iyiliğini versin emiBakir güzel birşeydir bakır cezve aldım 40 tl ye kaziklandim
Ayyy Allah iyiliğini versin emiBakir güzel birşeydir bakır cezve aldım 40 tl ye kaziklandim
Hahah koptumAnlamadım ki napalım ? İçimizde para toplayıp kiralık katil mi tutalım ?
Hahah koptumherkes 50 lira atsa bu işi hallederiz
Suça teşvik yapma meloşParalar bende toplansın o zaman hesabım iyidir
Suça teşvik yapma meloş
Bugün neden forumda böyle şeyler açılıyor. Sonra da kayboluyorlar.
Gerçekten niye kaziklaniyoruz biz yaaaAyyy Allah iyiliğini versin emiçok güldüm. Oda bişey mi ben bakır çay seti aldım 138 tl ben daha büyük kazık yedim
Evet canım malesef.. Bu arada bebiş nasıl konu iyice dağılmış az daha dagitalim:))Gerçekten niye kaziklaniyoruz biz yaaa
Hahahha ne için variz iyi Allaha şükür yeni bu konu açtım dertliyim senin bebek ne cinsiyeti:))Evet canım malesef.. Bu arada bebiş nasıl konu iyice dağılmış az daha dagitalim:))
Benim ki kız canım. Aman bebişler iyi olsun :) hayırdır inşallah bakiyim konunaHahahha ne için variz iyi Allaha şükür yeni bu konu açtım dertliyim senin bebek ne cinsiyeti:))
Bi mok yapamaz... Ucur telefonu.. Kaybettim diye de herkese duyur.. Bakalim.. Ne yapiyormus..adresımı bılmıyo ama kardesımın evını bılıyo tehtıd de şöyle-kardesıne damadına anlatıcam bıde aılene bakalım onlar kabul edıcekmı senı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?