pıskopat sevgili

Büyük konuşmak ya da sizi kınamak istemiyorum, her insan hata yapar önemli olan hatadan geri dönmek.
Konunuza gelirsek; sakın korktuğunuzu belli etmeyin, ne kadar tehdit ederse etsin kanmayın! Kocanız öğrenirse sizce onu gebertmez mi?! Öyle boş boş sallıyor işte. Tehditlerini sakın yerine getirmeyin. Dik durun. Bu durumu paylaşabileceğimiz, güvenebileceğiniz birisinden yardım isteyin ( yardım eder mi bilmiyorum) sakın boyun eğmeyin. Unutmayın, havlayan köpek ısırmaz. Geçmiş olsun, ders olsun..

Vallahi ben burda sadece eşinize üzüldüm yazık adamın başına iş açılacak Allah korusun katil olur insan..

Öh dedim birden.
Niye boşanmak yerine evliykrn sevgili yaparsınız ki

Öncelikle hemen boşan adamın aldatıldığı halde evliliği sürdürmesi iğrenç olur.

Suç duyurusunda bulun korktuğunu da belli etme

Suça teşvik yapma meloş

Bugün neden forumda böyle şeyler açılıyor. Sonra da kayboluyorlar.

Farkettiysen açılan konular hep yakın oluyor genelde.

Mesela biri eşim ilgisiz sevmiyor diye konu açıyor arkasından başka biri güç alıp açıyor.Yaşananlar farklı olsa da genelde konular hep yakın oluyor bugün gündem bu.Bi de patlayacak konuların sonunda geyik muhabbeti oluyor konu sahibi kayboluyor sonunda herkeste banlanıyor:KK14:

Sayfalarca yazmışsın yardım edin yardım edin diye. Insanlar ne yapabilir bu pisliği temizlemek için.
Sen ne sanıyordun evlisin ve herşey güllük gülistanlık mı olcaktı sevgilinle.
Başta bulaşmayacaktın hiç bu işlere. Elimden bişey gelse bile kılımı kıpırdatmam sizin gibiler için ohh olsun !!!

Şimdi biz ne diyelim bacım o_O
Bu polislik bir mesele gibi görünüyor ama dikkat et başına iş alırsın..

adresımı bılmıyo ama kardesımın evını bılıyo tehtıd de şöyle-kardesıne damadına anlatıcam bıde aılene bakalım onlar kabul edıcekmı senı
Bi mok yapamaz... Ucur telefonu.. Kaybettim diye de herkese duyur.. Bakalim.. Ne yapiyormus..

Ha bu arada.. Senin yaptigin yenilir icilir, yutulur sey degil.. Bunu da söylemis olayim...

Kurtulmak istediğin psikopata âşık olmadan önce bilmiyormuydun pislik olduğunu??

Gidip savcılığa sikayette bulunabilirsin de desi şu ki eşinin kulağına giderse veya bi evrak belge vs. Herneyse Eline geçerse bu durumda seni kk hatunları kurtaramaz bilmiş ol...

Back
X