- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
- Konu Sahibi derin adana
Kiz aldattigi kocasi mi adamin kafa gozunu yaricak bununkini yarar sen de var yaÇok kolay kocana soyle kocan kafasini gözünü patlatir bak bidaha yapiyormu bosunami kocalarimiz var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz aldattigi kocasi mi adamin kafa gozunu yaricak bununkini yarar sen de var yaÇok kolay kocana soyle kocan kafasini gözünü patlatir bak bidaha yapiyormu bosunami kocalarimiz var![]()
Kk'nın para toplayıp kiralık katil tutmasını istiyor olabilir. Yada kiralık adam dövücü olabilirSavcılığa gitme önerisini de eliyorsunuz gerçekten ne gibi bir öneri beklediğinizi anlamadım.
Aldatmismi aldattim demedi... (yorum yok cici kiz).Kiz aldattigi kocasi mi adamin kafa gozunu yaricak bununkini yarar sen de var ya![]()
Keske akli basinda tehditkar olmayan sevgili ile herseyden bi haber kocani aldatsaydin simdi bu tarz sıkıntılarla ugrasmazdin azicik dikkat biraz secici olun!ailemin ogrenmesını ıstemıyorum
Hayır ama diğer erkeklerden korur benim bildiğim??Kocalar kafa,göz patlatmak için mi var?![]()
Korunma kısmı asilali cok olmus kim icin kafa goz patlatacak kendine sevgili bulan eşi icin mi bence buna bile degmez.Hayır ama diğer erkeklerden korur benim bildiğim??
Bakirdan benceVe sunu diyim dua et kocan senden sogumasin veya yumuşak saf biridir başka kocalar gibiyse misal çoğu türk erkeği gibi saçından sürükleyip kapının önüne koyar haklida neyinize yetmiyo 1 insan sizinkisi altından bizlerinkisi alüminyum mu e hesap ver![]()
Yapmaz zaten ama en yakın misal benim esim ben böyle bir pislik yapsam ki yapmam Allah doğru yoldan sasirtmasin sabit durmaz ve çoğu türk erkegide öyle gururlarina yediremezler.Korunma kısmı asilali cok olmus kim icin kafa goz patlatacak kendine sevgili bulan eşi icin mi bence buna bile degmez.
Bakir güzel birşeydir bakır cezve aldım 40 tl ye kaziklandimBakirdan bence![]()
Dogrudur genelde bu oluyor ama suclu diplerindeyken o kadar uzaga gitmelerine gerek yok her durumda degmez diye dusunuyorum. Amin bu arada Rabbim kimseyi sasirtmasin. Bunu yapan bir erkek olsaydi kadina üzülür yol gösterir erkegi itin seyine sokar cikartirdik ama hatun yapmis ve nasil kimse duymadan örtbas ederim diyor saka gibi adama üzüldüm cidden bazen burnumuzun dibindekileri goremeyecek kadar kör oluyoruz iste.Yapmaz zaten ama en yakın misal benim esim ben böyle bir pislik yapsam ki yapmam Allah doğru yoldan sasirtmasin sabit durmaz ve çoğu türk erkegide öyle gururlarina yediremezler.
Sadakatsiz olcaklarsa evlenmesin insanlar, yuva yikmak bu kadar basit iste. Ama altin daha degerli baksanaBakir güzel birşeydir bakır cezve aldım 40 tl ye kaziklandim![]()
Aynen öyle erkek olsa yerin dibine sokariz iste bosan deriz ama böyle temiz karisini benim helalim diye koluna takip carsilarda gezdiren ama karısının ne yaptığını bilmeyen erkek oldumu saklamaya çalışır sen anladin beni turkcem buna yettiDogrudur genelde bu oluyor ama suclu diplerindeyken o kadar uzaga gitmelerine gerek yok her durumda degmez diye dusunuyorum. Amin bu arada Rabbim kimseyi sasirtmasin. Bunu yapan bir erkek olsaydi kadina üzülür yol gösterir erkegi itin seyine sokar cikartirdik ama hatun yapmis ve nasil kimse duymadan örtbas ederim diyor saka gibi adama üzüldüm cidden bazen burnumuzun dibindekileri goremeyecek kadar kör oluyoruz iste.
Aynen böyle kadınlar kıymetli olur dimi:))Sadakatsiz olcaklarsa evlenmesin insanlar, yuva yikmak bu kadar basit iste. Ama altin daha degerli baksana![]()
Başlık yanlış olmuş bencemrb ,ben evli bir bayanım bir pıskopattan nasıl kurtulabılırım
Anlamadım ki napalım ? İçimizde para toplayıp kiralık katil mi tutalım ?
Biri şâka desinantamadım sanırım ben evlı bırıyım ama yasak bır ılıskı yasadım ve o pıskopattan kurtulmak ıstıyorum