pıskopat sevgili

benm bi akraba aynı senin durumuna düşmüştü. ortaya çıktı görüştğü ve o kocasına bni rahatsz etti telde snra tehditle resm attrdı fln dedi .. aralarnda tabiiki problem oldu ama şmdi iyiler. tel sosyal medya fln kullanmadı güven tekrar kazanmk içn.
senin yapacağn tel numarası değştrmek ew telini biliyorsa fiş sürekli çıkık dursun bozuk dersin akrabalara fln. sosal medya hesaplarını kökten kapat. bşe yapamaz.

ailemin ogrenmesını ıstemıyorum
Keske akli basinda tehditkar olmayan sevgili ile herseyden bi haber kocani aldatsaydin simdi bu tarz sıkıntılarla ugrasmazdin azicik dikkat biraz secici olun!
Hem karnin doyacak hem pastan duracak yok oyle yağma. Kocanda duyar, ailende duyar heves pesinde kosarken aklın neredeydi ?

Ve sunu diyim dua et kocan senden sogumasin veya yumuşak saf biridir başka kocalar gibiyse misal çoğu türk erkeği gibi saçından sürükleyip kapının önüne koyar haklida neyinize yetmiyo 1 insan sizinkisi altından bizlerinkisi alüminyum mu e hesap ver

Bakirdan bence

Korunma kısmı asilali cok olmus kim icin kafa goz patlatacak kendine sevgili bulan eşi icin mi bence buna bile degmez.
Yapmaz zaten ama en yakın misal benim esim ben böyle bir pislik yapsam ki yapmam Allah doğru yoldan sasirtmasin sabit durmaz ve çoğu türk erkegide öyle gururlarina yediremezler.

Yapmaz zaten ama en yakın misal benim esim ben böyle bir pislik yapsam ki yapmam Allah doğru yoldan sasirtmasin sabit durmaz ve çoğu türk erkegide öyle gururlarina yediremezler.
Dogrudur genelde bu oluyor ama suclu diplerindeyken o kadar uzaga gitmelerine gerek yok her durumda degmez diye dusunuyorum. Amin bu arada Rabbim kimseyi sasirtmasin. Bunu yapan bir erkek olsaydi kadina üzülür yol gösterir erkegi itin seyine sokar cikartirdik ama hatun yapmis ve nasil kimse duymadan örtbas ederim diyor saka gibi adama üzüldüm cidden bazen burnumuzun dibindekileri goremeyecek kadar kör oluyoruz iste.

Aynen öyle erkek olsa yerin dibine sokariz iste bosan deriz ama böyle temiz karisini benim helalim diye koluna takip carsilarda gezdiren ama karısının ne yaptığını bilmeyen erkek oldumu saklamaya çalışır sen anladin beni turkcem buna yetti

mrb ,ben evli bir bayanım bir pıskopattan nasıl kurtulabılırım
Başlık yanlış olmuş bence
"Kendim ettim kendim buldum yediğim b..k heryerime bulaştı nasıl temzilerim" olmalıydı.
Fikrime gelince bu kişiden yaşadığınız rezillik ortaya çıkmadan kurtulma şansınız SIFIR.
İşte bu sebepten ya eşinizden boşanıp o psikopat hakkında gerekeni yapacaksınız yada boşanmadan durumu olduğu gibi anlatan bir dilekçeyle savcılığa bildirip, yardım isteyeceksiniz.
Veeeee SONUÇLARINA KATLANACAKSINIZ.

Konun çok ta akıl verilecek bişey değil ama yine de eşin duyarsa işin sonu ölüme kadar gidebilir diye akıl vericem.

Bütün sosyal medya hesaplarını kapat.
Telefon numaranı değiştir.
Adresini bilmiyormuş zaten.Kardeşimin evini biliyor yazmışsın.
Kardeşinle ve eşiyle konuş bu mevzuyu mağdur olduğunu bu adamın seni tehdit ettiğini ve eşim duyarsa beni öldürür falan de. Bi yanlışa düştüm çok pişman oldum ama şuan kurtulamıyorum beni anca siz kurtarırsınız bu durumdan falan diye anlat.
Hiç kimse duymadan bu olaydan yırtamazsın en azından kardeşin ve eşiyle iş birliği yaparsan sadece onlar duymuş olay da büyümemiş olur.
Yaptığın şeyi hiç tasvip etmiyorum yaşın da benden büyük böyle heyecan arayacak yaşta da değilsin.
İnşallah böyle bi yanlışa bir daha sürüklenmezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…