• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pislik adam

ay o küçücük cocuk ya, ne anlıyorsun... cümlemi tamamlayamıyorum bile :(

Allah topyekün belalarını versin böylelerinin. Öldürüp gömmeyi, dnadan cinayetin çözüleceğini bilecek kadar akıllı da kendi iğrenç zevkinin uğruna o masum cana kıyarken mi hasta olacak bu adam? Evet kendisi hasta zaten sağlıklı bir birey çocuğa ilgi duymaz. Seni öldürmeyip süründürürler umarım.

Bu şeref yoksunu öz yeğenine de mi taciz etmiş ?
En üzücü olanı ise anne kızına inanmıyor, ağabeyini aklamaya çalışıyor; akraba, eşe dosta karşı "Namuslu, ahlaklı" imajları sarsılmaması, kızından daha önemli çünkü. Olayı örtbas edince her şey unutuluyor(!) çünkü:sinirli: O kızın psikoloji ne durumdadır kim bilir .

Adam yillar sonra bu cocugu kurban ediyor zamaninda hakettigi ceza verilseydi, irmak suan yasiyor olabilirdi

pislik adam inşallah geberirsin orda bir daha gün yüzü görme inşallah.....

Ya onu savunan ş. Komşularına ne demeli Açıklama yaptıklarında aman dedim heralde bu adam değil, annesi genç sevgilisimi vardı ki dedim ama bide mügeyi tehdit etmişler, aramızda para toplayıp avukat tutacaz diye yazık ya

Allahin belasi pislik bir de diyor ki parasizliktan iste nasil uzandi o kirli ellerin o melege Allah senin ve pedofililerin belasini versin.
ne istersiniz bebeklerden cocuklardan...kadinlarla birlikte olamiyorum parasizliktan diyor igrencccc..cok kotuyum iki gundur oglum bir yasinda herkesten korkar olduk nasil guvencez..
komsulari muge anliyi arayip ne istyorsunuz adamdan sakin kendi halinde kimseye zarari olmaz diye sikayey telefonlari almis..mahallede kimse bilmesin diyor utaniyor bir de bebegi tecavuz edip oldurmekten pisnanlik duymuyor beni doverler tek kalayim girmeyim hapse korkuyorum diyor salak herif.
bunlara agir cezalar verilmeli yeter artik kac irmak kac mert daha olmeli dunyaya bebek getrmeye bile korkuyoruz...
ve kucuk cocuklar yaliz birakilmasin tek sokakta oynamasin anneler korumali aile korumali komsuya suna buna gonderilmeyek kesinlikle guvenilse bile artik guvenemiyiruz maalessf

bu beyinsiz pislik yarin bir gun cikarsa ne söverim ama yeter be yeter!!!ciksin yine devam eder cunku degsme ihtimali yokk..hadim edilse keske boyleleri..cildircam cdden yine yapacak yine yine...

Üvey oğlunu oklava ile terbiye etmeye çalışan o iğrenç kadını hatırlıyorum da zavallı yavrunun bağırsaklarını parçalamıştı...

Onun da hapiste diğer mahkumlar parçalamadık organını bırakmamışlar...

Muhtemelen bu o.çocuğuna da ya kol sokarlar yada bacak ama yaptığının 10 katını yaşatırlar şerefsize eminim... Çok da iyi olur...
Hadi ya.. Iyi olmus kadin olmusmu peki?

Ben en basindan beri izliyodum bu olayi. Aman allahim adam kendini nasil da acindiriyor benim basimi yakmayin benim ilgim yok diye.. Bende acaba gercekten adam sucsuz mu dedim belkide masum dedim.. Aksam haberi ogrendigimde ressmen soka girdimmm inanamadim gece uyumadim 4 5 e kadar..
Hala daha inanamiyorum bisey yapmamistir belki diyorum kucucuk cocuga bunu nasil yapar diyorum belki sadece taciz etmistir diyorum gercegi bi o ve ifadesini alan polisler biliyor. Allah belasini versin dislerini dokmek isterdim kafasini da duvarlara surtmekk.

Bi de beni kandirdilar parami aldilar diyor neredeyse bunu yapmakla hakliyim diyecej utanmaz adam. Kendini savunuyor adi serefsiz pislik allah cezani verecek elbet

Bence inanmiyor da degil, umursamiyor bu aileler, cunku kendileri de sapik, ne var iki elledi yokladiysa diye dusunuyorlar, burda bile halihazirda acik konu var kadinin kocasi yegenini taciz etmis, 1.5 ay gecmis uzerinden, kadin bosansam mi diye soruyor. yok bosanma, dogur seninkilere de tecavuz etsin. bunlar boyle insanlar işte
Nerde o konu ben niye denk gelmedim
Ay inanmıyorum

Tüylerim ürperiyor dondum kaldım çok kötü :( nasıl öldürmüş yavrucagı :(
Kadınlar benim paramı alıp kandırıyordu gelmiyorlardı die acındorıyordu bide kendini a..k adamı bir senedir beraber olmuyorm kadınlarla diodu yaaa nasıl yaptı nasıl aklım almıypr küçücük bebek lan o bebek vijdansız bir köpeğin bağırsagındaki b.k bile olamaz şer.fsz
Nasıl ölmüş ya yavrum boğmuşmu adi herif

birde beni döverler beni gapse göndermeyin diyordu. adamda zerre pişmNlık carsa o küçük bebege üzldüğünden değil kendi canı kıymetli .idam idam diyoruz yanlız lafta kalıyor halbuki o meclistekilerde insan toplanıp onaylasalarya

bugunde mülteci cadırında tecavuz sonucu ölen 9 aylık bebeğin haberi vardı

bence de önce hadım sonra da idam edilsin hemde taksim meydanında ki aleme ibret olsun

Sabahtan beri pislik pedofili ş.... İzliyorum kanım dondu Nasıl kıydın küçücük çocuğa :KK43: inşallah ona daha da fazla işkence çektirirler aslında idam olması gerekir önce hadım edip sonra meydanda herkesin içinde idam edeceklerki böyle ş.... Bi daha cesaret edemesin böyle şeylere !!! Anneler lütfen çocuklarınızı yalnız bırakmayın kendi kardeşinize babanıza bile güvenmeyin dünyanın düzeni bozulmuş insanlara güvenmeyin

Yorumunuzu okuyunca aklıma geldi. Daha önce hamile olduğunuza dair bir konu açmıştınız. Daha sonra konu kapandığı için akibetini merak ettim. Son kararınızı verdiniz mi kürtaj olup olmama konusunda?

Back
X