- 27 Aralık 2012
- 1.984
- 440
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu şeref yoksunu öz yeğenine de mi taciz etmiş ?
En üzücü olanı ise anne kızına inanmıyor, ağabeyini aklamaya çalışıyor; akraba, eşe dosta karşı "Namuslu, ahlaklı" imajları sarsılmaması, kızından daha önemli çünkü. Olayı örtbas edince her şey unutuluyor(!) çünküO kızın psikoloji ne durumdadır kim bilir .
Hadi ya.. Iyi olmus kadin olmusmu peki?Üvey oğlunu oklava ile terbiye etmeye çalışan o iğrenç kadını hatırlıyorum da zavallı yavrunun bağırsaklarını parçalamıştı...
Onun da hapiste diğer mahkumlar parçalamadık organını bırakmamışlar...
Muhtemelen bu o.çocuğuna da ya kol sokarlar yada bacak ama yaptığının 10 katını yaşatırlar şerefsize eminim... Çok da iyi olur...
Nerde o konu ben niye denk gelmedimBence inanmiyor da degil, umursamiyor bu aileler, cunku kendileri de sapik, ne var iki elledi yokladiysa diye dusunuyorlar, burda bile halihazirda acik konu var kadinin kocasi yegenini taciz etmis, 1.5 ay gecmis uzerinden, kadin bosansam mi diye soruyor. yok bosanma, dogur seninkilere de tecavuz etsin. bunlar boyle insanlar işte
Nerde o konu ben niye denk gelmedim
Ay inanmıyorum
Sabahtan beri pislik pedofili ş.... İzliyorum kanım dondu Nasıl kıydın küçücük çocuğainşallah ona daha da fazla işkence çektirirler aslında idam olması gerekir önce hadım edip sonra meydanda herkesin içinde idam edeceklerki böyle ş.... Bi daha cesaret edemesin böyle şeylere !!! Anneler lütfen çocuklarınızı yalnız bırakmayın kendi kardeşinize babanıza bile güvenmeyin dünyanın düzeni bozulmuş insanlara güvenmeyin