Kirada oturuyoruz. Eşim kendi dükkanını açtı evle dükkan arası 1 buçuk saat sürdüğü için ev değiştirmek mecburiyetinde kaldık. Ev sahibimiz denen adam biz çıkmadan evine bakmaya gitmiş ben yeni tuttuğumuz evdeyken. Hiç bişey bulamamış benim caktigim 3 çivinin lafını yapmış. Kendi hiç cakmasa anlarım heryer koca koca delik duvarın en tepesine dolap çaktırma geri çıkarmış, fon perdelerin çivilerini çıkarırken alçı duvarı kocaman kocaman dökmüş her yere çivi cakmis gelmiş benim caktigim 3 çiviye laf etmiş eşimde neyse veririm parasını 3 çivi değil mi demiş. Oturduğumuz kadar kirasını verdik 30 tl fazla para almış ben asla parasında değilim ama bugün eşime gelmiş çiviler için 20 lira para istemiş eşimde itle köpekle uğraşamam demiş vermiş. Asla 30 liranın lafını yapmam ama fazla aldığın paraya saysaydin madem eşim demiş 270 lira tutuyo oda demiş ki 300 ver yeter yoksa daha fazla verecekmis biz malmiyiz hesap yapamiyomuyuz alemin akıllısı sen misin. Kul hakkından bi haber zaten elimiz çok sıkışık 50 tl 50 tl lazım şuan hakkımı helal etmiyorum Allah bildiği gibi yapsın. Mutfakta eksikler var eşimi düşündüğümden aldırmıyorum idare etmeye çalışıyorum ama hayvanın teki boyuna hakkımızı yemeye uğraşıyor. Eşim sessiz kötülük olmasın diye ses çıkarmaz kendimi zor tutuyorum arayıp ağzına tukurmemek için çok sinirlerim bozuk