- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanı atmak istiyorsanız Annesine biraz insanlık dersi verdikten sonra kafasına fırlatın Hıncımızıda alırsınız ,,,
Ömür boyu egolarıyla mutlu olsunlar.. Aşağılık kompleksli insanlar..
Nişanlını seviyorsun da o seni seviyor mu bir düşün derim..İleride kabul ederlermiş sen sanıyor musun ki şimdi laf ettiren o zaman sana laf ettirmeyecek ? Ezdirmeyecek adam şimdi de ezdirmez seni.Yok öyle bir dünya..Ki az çok burada ki ve gerçek hayattaki konuları takip ediyorsan erkekler evlenince annesine daha da bağlanıyor.Ya rest çekeceksin ( haklı olduğun için rest çek diyorum) nişanlın haklı olduğunu bile bile annesini tutarsa direk ayrılacaksın..Ya da hiç ileride düzelir diye düşünmeyecek sineye çekeceksin ki ben olsam çekmezdim çünkü çok eş ve kaynana bulunur ama baba bulunmaz...Kadın da tam bir görmemişNişanlıma söyledim evlendikten sonra kabullenirler herşey düzelir diyo. İnanın sabrettim ediyorum ama geçen gün olanlardan sonra nişanı atmayı düşünüyorum. Ama nişanlımıda çok seviyorum.
Bune yaa gorgusuzler!!canim sen arkana bile bakmadan kac..yoksa daha cok aglarsinBilmiyorum inanın onun ne düşündüğünü anlayamıyorum. Bazen çok iyi bazen çok rahat ilgisiz. Nişandan sonra aileler yemeğe davet eder ya birbirini ailesi bizi yemeğe davet edecekti. Nişanlımla görüştüğümüz gün bana pazar günü hava güzel olur ailecek mangal yaparız güzel olur dedi. Hangi yemekleri seversin filan diye sordu ve annesini aradı. Annsine haftasonu mangal yapalım dedi demet sever dedi annesi onlar ne anlarki mangaldan filan dedi resmen şok oldum ağlamamak için zor tuttum kendimi. O gün nişanı atcaktın ama nişanlımın ısrarları sonucu yapamadım.
annemin bir lafı vardı zamanında bir doktora " doktor olmuşsun ama insan olamamışsın diploma öbür tarafta geçerli deil bilesin" boyle insanlar var kurtulmakla iyi etmişsiniz zaman geçer sızı diner yara sağılır... nişanlınız dengeyi kursaydı sorun olmazdı burdaki vebal ona ait kimse kimsenin ailesini rencide edemez anne baba bir daha dünyaya gelmez... yarın doğumunuza bile anne babanız gelemeyebilirdi sırf onların utanmaması için Allah sizi korumuş...
Yanicak canin elbet ama zamanla merak etme soguyacak ve ne kadar dogru bir karar verdigini ilerde anlayacaksin..simdiki aci sonraki acidan daha hafiftir inan sakin vazgecme seni kandirmasina izin verme bak sonra pisman olursun allah korusun..10 tanede kocada bulunur!ama bir aile ana baba asla bulunmaz!!Canım yanıyo hemde çok yanıyo
Nasıl sessiz kalırsın bu lafa. Rezil ederim onu orda. Sen dur ayrılma o kv aday müsvedeesinin bir güzel azının payını ver bakalım nişanlın ne yapacak . Evlendikten sonra kabulkenirmişmiş haspam lütfetmiş. Ay olduğum yerde çatladım sinirimden. O nişanlı ne dedi annesi onu derken. Demekki al birini vur ötekine bunlar derslerini ver önce insan olmayı ögrensinlerMerhaba Hanımlar; günlerdir yazıp yazmamakta kararsız kaldım. Sorunlarımı başkalarıyla paylaşan biri olmadım hiç bir zaman. Ama bu kez tıkandım.Yardımınıza ihtiyacım var
3 ay önce nişanlandım. Nişanlımla üniversite yıllarında tanıştık. Sınıf arkadaşımın abisiydi. Çok güzel bir ilişkimiz vardı. Ufak tefek sorunlar dışında hiç sorun yaşamadık. Bnm okulum bittikten sonra nişanlanmaya karar verdik. İlişkimizi başından beri bilen ailesi başlarda hiç karşı çıkmazken biz nişanlanmaya karar verdiğimiz zaman beni istememeye başladılar. Başlarda buna anlam veremedim ama çok sonra öğrendimki babamın mesleğini ailemin maddi durumunu sorun yapıyorlarmış. Babam bi okulda hademe. Bu tabiki kötü bişey değil namusuyla çalışıp parasını kazanıyor. Dört çocuğunuda okuttu bunun için hep gurur duydum babamla. Ama nişanlımın ailesi ailemi hor görüyor küçümsüyor. Ben bu duruma tahammül edemiyorum. İstemeye geldikleri günde bile müstakbel kv yüzüme baka baka ben oğluma kaymakamın kızını düşünmüştüm ama malesef olmadı dedi. Kendimi nasıl değersiz hissettim anlatamam. Nişanlıma söyledim evlendikten sonra kabullenirler herşey düzelir diyo. İnanın sabrettim ediyorum ama geçen gün olanlardan sonra nişanı atmayı düşünüyorum. Ama nişanlımıda çok seviyorum. Lütfen bana bi akıl verin bu durumda ne yapmalıyım gururum ve aşkım arasında kaldım![]()