- 1 Ekim 2013
- 8.855
- 18.995
- 448
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi bilerek ve taniyarak kapinıza gelmişler. Komplekslilerse gelmeselerdi.Nişanlım annesi ve babası üçüde doktor. Ben ise atama bekleyen bir öğretmenim
Bunlar sizi çok üzerler. Ayrılmanıza sebep olurlarsa da sizi mumla arayacakları bir gelin Adayı çıkar karşılarına. Belki zengin belki okumuş ailenin ama kimbilir nasıl biri. Okumakla ve parayla insan olunmuyor.bu anlattıklarınız çok ciddi. Resmen sizi ve ailenizi aşağılıyorlar. Buna izin vermeyin ayrılmak PAHASINA bile olsa., ilerde üzüleceğinize şimdi üzülünMerhaba Hanımlar; günlerdir yazıp yazmamakta kararsız kaldım. Sorunlarımı başkalarıyla paylaşan biri olmadım hiç bir zaman. Ama bu kez tıkandım.Yardımınıza ihtiyacım var
3 ay önce nişanlandım. Nişanlımla üniversite yıllarında tanıştık. Sınıf arkadaşımın abisiydi. Çok güzel bir ilişkimiz vardı. Ufak tefek sorunlar dışında hiç sorun yaşamadık. Bnm okulum bittikten sonra nişanlanmaya karar verdik. İlişkimizi başından beri bilen ailesi başlarda hiç karşı çıkmazken biz nişanlanmaya karar verdiğimiz zaman beni istememeye başladılar. Başlarda buna anlam veremedim ama çok sonra öğrendimki babamın mesleğini ailemin maddi durumunu sorun yapıyorlarmış. Babam bi okulda hademe. Bu tabiki kötü bişey değil namusuyla çalışıp parasını kazanıyor. Dört çocuğunuda okuttu bunun için hep gurur duydum babamla. Ama nişanlımın ailesi ailemi hor görüyor küçümsüyor. Ben bu duruma tahammül edemiyorum. İstemeye geldikleri günde bile müstakbel kv yüzüme baka baka ben oğluma kaymakamın kızını düşünmüştüm ama malesef olmadı dedi. Kendimi nasıl değersiz hissettim anlatamam. Nişanlıma söyledim evlendikten sonra kabullenirler herşey düzelir diyo. İnanın sabrettim ediyorum ama geçen gün olanlardan sonra nişanı atmayı düşünüyorum. Ama nişanlımıda çok seviyorum. Lütfen bana bi akıl verin bu durumda ne yapmalıyım gururum ve aşkım arasında kaldım![]()
Kendisi prenses miymis kralicemi deli kadin ya sen kimsin de istemeye gelip oglunun sevdigi kizi asagilarsin nisanlin arkanda duracaksa ayrilma sonuna kadar devam et ama baktin mirin kirin ediyor yol yakinken don evlenipte cok skntilara katlanmamak icinVallahi bana gına geldi artik bu gorgusuz insanlardan. Babana kurban olsunlar onlar. Pislikler. Canim eger nisanlin senin dimdik arkanda duracak biriyse, ilerde seni bu insan musveddelerine ezdirmeyecekse, devam et ayrilma. Ama eger nisanlin bunlari yapacak biri degilse, yol yakinken ayril. Allah yardimcin olsun.
Nişanlının seni gerçekten sevdiğine eminsen bırakma, bazıları evlendikten sonra değişiyor sen benim aileme laf atamazsın o istediğini der, yapar moduna giriyor, çok çok iyi düşünmen gerek, evlenince ayrı şehirlerde mi yaşayacaksınız, eğer öyleyse hala umut var demektir, ama öyle değilse nişanlın da destek çıkmazsa bu iş olmaz derim ben.Merhaba Hanımlar; günlerdir yazıp yazmamakta kararsız kaldım. Sorunlarımı başkalarıyla paylaşan biri olmadım hiç bir zaman. Ama bu kez tıkandım.Yardımınıza ihtiyacım var
3 ay önce nişanlandım. Nişanlımla üniversite yıllarında tanıştık. Sınıf arkadaşımın abisiydi. Çok güzel bir ilişkimiz vardı. Ufak tefek sorunlar dışında hiç sorun yaşamadık. Bnm okulum bittikten sonra nişanlanmaya karar verdik. İlişkimizi başından beri bilen ailesi başlarda hiç karşı çıkmazken biz nişanlanmaya karar verdiğimiz zaman beni istememeye başladılar. Başlarda buna anlam veremedim ama çok sonra öğrendimki babamın mesleğini ailemin maddi durumunu sorun yapıyorlarmış. Babam bi okulda hademe. Bu tabiki kötü bişey değil namusuyla çalışıp parasını kazanıyor. Dört çocuğunuda okuttu bunun için hep gurur duydum babamla. Ama nişanlımın ailesi ailemi hor görüyor küçümsüyor. Ben bu duruma tahammül edemiyorum. İstemeye geldikleri günde bile müstakbel kv yüzüme baka baka ben oğluma kaymakamın kızını düşünmüştüm ama malesef olmadı dedi. Kendimi nasıl değersiz hissettim anlatamam. Nişanlıma söyledim evlendikten sonra kabullenirler herşey düzelir diyo. İnanın sabrettim ediyorum ama geçen gün olanlardan sonra nişanı atmayı düşünüyorum. Ama nişanlımıda çok seviyorum. Lütfen bana bi akıl verin bu durumda ne yapmalıyım gururum ve aşkım arasında kaldım![]()
Az önce nişanlımla konuştum. Üzüldüğümü anlatmaya çalıştım. Çeyiz konusunda annemin çok üzüldüğünü annenin annemden Özür dilemesi gerektiğini söyledim.Alaycı bir dille benim annem senin annenden özür dileyecek öyle mi dedi.Bu söz yetti ve herşey bitti. İçimde çok büyük bir nefret var. Deli gibi ağlamak istiyorum ama tuhaf olan ağlayamıyorum.Tek düşündüğüm bu durumu insanlara nasıl açıklayacağım...Görgüsüz cahil terbiyesiz kadın babanızın atılan tırnağına kurban olsun (kusura bakma çok sinirlendim)Kararınızı nişanlınızın ailesine karşı olan tavrına göre belirmekten başka çareniz yok gibi.Sen seviyorsunda onun seni ne kadar sahipleneceği önemli.Allah hakkında hayırlısını nasip etsin
Anlaşamadık ayrıldık diyeceksiniz bu kadar basit.Az önce nişanlımla konuştum. Üzüldüğümü anlatmaya çalıştım. Çeyiz konusunda annemin çok üzüldüğünü annenin annemden Özür dilemesi gerektiğini söyledim.Alaycı bir dille benim annem senin annenden özür dileyecek öyle mi dedi.Bu söz yetti ve herşey bitti. İçimde çok büyük bir nefret var. Deli gibi ağlamak istiyorum ama tuhaf olan ağlayamıyorum.Tek düşündüğüm bu durumu insanlara nasıl açıklayacağım...
Canım yanıyo hemde çok yanıyoAnlaşamadık ayrıldık diyeceksiniz bu kadar basit.
Bitti herşey yüzüğünü vercem. İçim acıyo ölüm gibi bir şey bu berbat hissediyorumHepsini okudum ve nefret ettim. Bu kendilerini kaf dağında gören insanlarla zor mutlu olursun arkadaşım. Senin ailene kurban olsunlar.
Eğitim cehaleti alır eşeklik baki kalırmış. Tam o hesap bunlar. Restini çek bence. Nişanlın yanında olmazsa kendi bilir inan bana kaybetmiş olmazsın. Sana ve ailene hakettiğiniz değeri verecek biri elbet çıkar karşınıza.