• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pişman olmaktan korkuyorum..

Canım konunu okudum ve çok üzüldüm Allah cc yardımcın olsun. Bu insanciklarla yapamazsın kibirlerinden gözleri kör olmuş.nisanlın
da ailesi gibi sanki son konuşmandan ailesi gibi düşündüğünü çıkardım.inan evlensen geri dönüşü çok daha zor bir yola girersin.Çok iyi düşün bence uzak dur zavallılardan..

Bitti herşey yüzüğünü vercem. İçim acıyo ölüm gibi bir şey bu berbat hissediyorum
Deme öyle Allah bunu unutturacak dert,üzüntü vermesin. İnşallah aklı başına gelir ve kurtulur ilişkiniz ama gelmezse de inan bana bir şey kaybetmeyeceksin. Bu aile ile ilerde çok mutsuz olursun :(

Ben yuzugu vermeden once annesine terbiyesizlik yaptigi anda sark cevabi yapistirmanizdan yanayim. Belki siz cevap verdikce geri cekilebilirler. Olmazsa zaten kesinlikle ayrilin. Ama oncesinde farkli bir kisi olarak cikin karsilarina bakalim. Dedigi seylere sak sak verin cevabinizi bakalim ne yapacak doktor olmus insan olamamis kayinvalidemiz.

Bilmiyorum inanın onun ne düşündüğünü anlayamıyorum. Bazen çok iyi bazen çok rahat ilgisiz. Nişandan sonra aileler yemeğe davet eder ya birbirini ailesi bizi yemeğe davet edecekti. Nişanlımla görüştüğümüz gün bana pazar günü hava güzel olur ailecek mangal yaparız güzel olur dedi. Hangi yemekleri seversin filan diye sordu ve annesini aradı. Annsine haftasonu mangal yapalım dedi demet sever dedi annesi onlar ne anlarki mangaldan filan dedi resmen şok oldum ağlamamak için zor tuttum kendimi. O gün nişanı atcaktın ama nişanlımın ısrarları sonucu yapamadım.
O ne biçim bi insan ya nasıl bi anne. Ne hakla böyle aşağılıyor sizi bu kadın ne sıfatla. Nişanlınız şu lafın üzerine annesine restini çekmediyse siz bu evliliğin sonucunda çok ağlarsınız. Adam olan böyle bi lafı söyletmez sevdiğine. Hatta sevdiğini de geçtim sıradan bi insanı böyle aşağılayan bi kadına anne denemez ya içinden gelmez insanın. Şuan düşünüyorum benim annem benim sevdigim adama yada ailesine böyle iğrenç bi hakaret etse ben canımdan çok sevdiğim anneme tavrımı net bi şekilde koyardım. Bi insanın parası pulu olacağına karakteri olsun. Keşke insan olsalarmış doktor olacaklarına. Sanki kendim yaşamışım gibi sinirlendim ya gerçekten çok sinir bozucu. Lütfen ezdirmeyin kendinizi lütfen. Evlenecekseniz de nişanlınız arkanızda duracaksa evlenin en azından bundan emin olmadan evlenmeyin nişanı uzatın bi şekilde. Yazık değil mi size yazık değil mi ailenize. 4 çocugunu çalışıp çabalayıp okutan o babanıza yazık değil mi ne hakla küçük görüyor bu karaktersiz insanlar sizin ailenizi ya. Şimdi siz evlenseniz bile bu insanlar hep ailenizi küçük görecekler annenizin babanızın ne hissettiğini bi düşünsenize. Bu ettikleri çıksın o kaynananızdan ben başka da bişey demiyorum

Bitti herşey yüzüğünü vercem. İçim acıyo ölüm gibi bir şey bu berbat hissediyorum
Neyine berbat hissediyOrsun arkadaşım??? Nişanlı dediğin elin oğlu yine olur yine karşına biri çıkar peki anne baba çıkar mı?? Karşındaki adamda aileside düzgün bişey olsalar daha gurur duyarlar adam hademe maaşıyla çocuklarını okutmuş diye seninki de aileside daha eziyor. Kim benim annemi babamı ezebilir ve ben buna susabilirim valla hepsinin ağzına ediveririm. Çok sinirlendim onların yaptığınada senin canım acıyo demenede. Annem babam kardeşimi kimseye ezdirmem ezmeye çalışanıda defederim herkes haddini bilecek.

Geçer geçer neler neler geçmedi ki yine düşer deli divane gönlün aşka. En doğru kararı vermişsin canım üzülme kalk abdest al namaz kıl Rabbim gönlünü tez vakitte feraha erdirsin

Çok zor.
Böyle kendini beğenmiş insanlarla nasıl yapacaksın.
Nişanlın nereye kadar susacak.

Ya ailesini karşına alıp adam akıllı konusacak., ya da nişanı atın.

Saygısız insanlar size rahat vermeyecektir.

Ben ailem icin her gun dua ediyorum, onlar üzülmesin ve yokluklarini Rabbim gostermesin diye.Kaldı ki baskalarına asla ezdirmem.Hele ki kötü niyetli insanlara karsi kalkan olurum.Nişanlın simdiden seni ezmelerine karismiyor.Hadi elin kızısın diye goruyorlar.Peki insanlık da mı yok bu kisilerde?Asla hayatını zindan etmelerine izin verme.Simdi ayrılmazsan Allah korusun ilerde bosanmaya kadar gider.O zaman daha kötü olur.

Merhaba Hanımlar; günlerdir yazıp yazmamakta kararsız kaldım. Sorunlarımı başkalarıyla paylaşan biri olmadım hiç bir zaman. Ama bu kez tıkandım.Yardımınıza ihtiyacım var :KK43:
3 ay önce nişanlandım. Nişanlımla üniversite yıllarında tanıştık. Sınıf arkadaşımın abisiydi. Çok güzel bir ilişkimiz vardı. Ufak tefek sorunlar dışında hiç sorun yaşamadık. Bnm okulum bittikten sonra nişanlanmaya karar verdik. İlişkimizi başından beri bilen ailesi başlarda hiç karşı çıkmazken biz nişanlanmaya karar verdiğimiz zaman beni istememeye başladılar. Başlarda buna anlam veremedim ama çok sonra öğrendimki babamın mesleğini ailemin maddi durumunu sorun yapıyorlarmış. Babam bi okulda hademe. Bu tabiki kötü bişey değil namusuyla çalışıp parasını kazanıyor. Dört çocuğunuda okuttu bunun için hep gurur duydum babamla. Ama nişanlımın ailesi ailemi hor görüyor küçümsüyor. Ben bu duruma tahammül edemiyorum. İstemeye geldikleri günde bile müstakbel kv yüzüme baka baka ben oğluma kaymakamın kızını düşünmüştüm ama malesef olmadı dedi. Kendimi nasıl değersiz hissettim anlatamam. Nişanlıma söyledim evlendikten sonra kabullenirler herşey düzelir diyo. İnanın sabrettim ediyorum ama geçen gün olanlardan sonra nişanı atmayı düşünüyorum. Ama nişanlımıda çok seviyorum. Lütfen bana bi akıl verin bu durumda ne yapmalıyım gururum ve aşkım arasında kaldım :KK43:
Yuhhh yanıı ne cırkın Davranışlar yaa Karşımda olsa o kadın söyleyeceğim çok şey olurdu emınım neyse gelelım aşk ve gurura cnm egerkı nişanlın senı aılesıne karsı koruyup kollarsa Hakkını ararsa devam et ha yok sessız kalır dıyosan yol yakınken don pısman olma malum bu erkek canlı turlerıne evlendıkten sonra anaları daha kıymetlı oluyo sankı bızım anamız aılemız yok..pekı k.valıde sana kaymakamın kızını söylerken ogluda duydumu duyupta bısey demedıyse tehlıke canları benım nacızane fıkrım bu tabı hakkında Hayırlısı olsun rabbım ıyılerle karşılaştırsın☺️

Yok artik!
Askimdan erisem, bitsem bile.
Nisanlim o hadsiz kadinin agzinin payini verip yerine oturtmadikca ben bi gelecek goremem o nisanliyla!
Ilerde alisirlar diyip pasif davranicaksa hep boyle,hicte bile biseye alisamazlar ilerde.
Su an agizlarinin payini veremiyoda ilerdemi vermeye niyetlenmis?
Simdi niye agzinin payini vermiyor?
Alismazlar, o belli. Sen ben bu kadinla ne yapicam diye kara kara dusunmeyi birak.
Nisanlin in pasif hallerine bi hal care bul.

Isin zor konu sahibi.
Asktan gozunu kor etme.
Nisanlinin saglam bi durusu yoksa su vakit ailesine;hic bi zaman olmuycaktir bunu unutma.

Evlenince alışırlar diyerek o da küçümsüyo farkında mısın??

Alışmak ne ya. Neye alışıcak? Hadi nişanlın bişey demiyo sen neden demedin be güzelim gerekeni? Neden bozmadın. İsteme gününde yüzüne baka baka dedi de neden gıkın çıkmadı.

O senin babana kurban olsun. Kaymakamın kızı onu napsın.

Yok artık. Bu nasıl bir görgüsüzlük ya, absürt dizi konusu gibi. Üç tane doktor, iki tane medeni kural öğrenememiş. Ben böylesine görgüsüz insan görmedim. Görsem tanısam uzak dururum, sen aile olmaya kalkışıyorsun. Geri dönme, böyle bir hata yapma. Seni haketmiyorlar, kendilerine layık birini bulup hakettiklerini yaşasınlar. Ama bence susa susa ayrılma. Yüzlerine vurup bi gram utanma duyguları varsa tabi, onları utandırıp, yaptıkları terbiyesizlikleri ve görgüsüzlükleri yüzlerine vurarak kopar ilişkini. İçin de hiç yanmasın. Karşında 'insani' insanlar yok. Terbiyesizler. Çok sinir oldum. :KK62:

Haa etrafa ne mi diyeceksin? Bence heeeerkese olduğu gibi anlat. Çok kibirliler de beni aşağılıyorlar de. Herkes bilsin ne mal olduklarını. Aileni çok katmadan her şeyi anlat herkese.

Merhaba Hanımlar; günlerdir yazıp yazmamakta kararsız kaldım. Sorunlarımı başkalarıyla paylaşan biri olmadım hiç bir zaman. Ama bu kez tıkandım.Yardımınıza ihtiyacım var :KK43:
3 ay önce nişanlandım. Nişanlımla üniversite yıllarında tanıştık. Sınıf arkadaşımın abisiydi. Çok güzel bir ilişkimiz vardı. Ufak tefek sorunlar dışında hiç sorun yaşamadık. Bnm okulum bittikten sonra nişanlanmaya karar verdik. İlişkimizi başından beri bilen ailesi başlarda hiç karşı çıkmazken biz nişanlanmaya karar verdiğimiz zaman beni istememeye başladılar. Başlarda buna anlam veremedim ama çok sonra öğrendimki babamın mesleğini ailemin maddi durumunu sorun yapıyorlarmış. Babam bi okulda hademe. Bu tabiki kötü bişey değil namusuyla çalışıp parasını kazanıyor. Dört çocuğunuda okuttu bunun için hep gurur duydum babamla. Ama nişanlımın ailesi ailemi hor görüyor küçümsüyor. Ben bu duruma tahammül edemiyorum. İstemeye geldikleri günde bile müstakbel kv yüzüme baka baka ben oğluma kaymakamın kızını düşünmüştüm ama malesef olmadı dedi. Kendimi nasıl değersiz hissettim anlatamam. Nişanlıma söyledim evlendikten sonra kabullenirler herşey düzelir diyo. İnanın sabrettim ediyorum ama geçen gün olanlardan sonra nişanı atmayı düşünüyorum. Ama nişanlımıda çok seviyorum. Lütfen bana bi akıl verin bu durumda ne yapmalıyım gururum ve aşkım arasında kaldım :KK43:

Emin ol çok pişman olursun.
Nekdar güzel ki bir baban var alninin teri ile calisip ekmegini kazaniyor.
Ve cocuklarini byütup bu yasa getirmis bencede gurur duymalisin insanlik meslekle parayla degil karakterle olur.
Karsindaki insanlar namusuyla ekmegini kazanan bi insani hor görerek karakter sahibi olmadiklarini yeterince belli etmisler zaten.
Seni yönlendirmek istemem hayat senin karar senin ama senin yerinde ben olsa idim.
Benim babami asagilayacaklar ve ben onlarin suratina tükürür def ederdim istersem aşkından öleyim yemisim erkegini bi erkek gider biri gelir ama benim babam bitane capulcunun biri gelipte laf edemez benim babama.
Ay cok sinirlendim valla o karinin sacini basini yolasim.geldi hasbamm kendi konaklarda prensesmi yetismis acaba ki yetisse bile bu kimseye karsindaki namusuyla alin teriyle parasini kazanan insani asagilama hakkini vermez yelloz kari.
Allah büyk kimin ne olacagi belli olmaz bgün durumu kötü olan bakmissin allahim yürü kulum demis almis basini gitmis.
Rabbim birini hep yukari yukari yukari daha yukari cikarir bakti ki insan degil haketmiyo o en tepeden pat diye öyle bir düşururki felegi sasar o insanin.
Allahindan bulsunlar sinirm bozuldu...

Ki bence bu yüzlerini nisanliyken gordugum çok iyi olms hemn ayrıl kurtul.baba evinin kıymetini bil

E="melek0190, post: 44134392, member: 722441"]Canım yanıyo hemde çok yanıyo[/QUOTE]
Canim hergün ölecegine bir kez ölmek iyidir . Biraz zaman geçer unutrusun. Devam edersen daha beterini yaşayacaksın. Inan bu insanlarla hayat geçmez. Nisanlin da aynı kafada belli sana hersyiyle göstermiş kendini. Ileri de boşanmak zorunda kalacağına şimdi nisan atmış oldun. Insan ölüme bile alısiyor. Ayrılığa da alışır. Umarım çok mutlu olursun

Bence nisanlinin da annesinden hicbir farki yok.benim annem mi senin annenden ozur dileyecek diye kucumsedigin de keske okumussunuz ama adam olamamissiniz deseydin.bu ne terbiyesiz bi aile ya.cidden armut dibine dusmus.ve bence sen bu armuttan kosarak uzaklas...

Back
X