• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pişman olmaktan korkuyorum..

Allah yardimcinİz olsun.Kendileri neymis ki?
Ayrica ogluna baska bir kizi dusunmus olabilir,fakat bunu size soyleyerek cok.ayio etmis.

Canım nişanlın daha şimdiden böyle yapıyosa, evlendikten sonrada aynısı olucak, yani gene büyüten sen ve senin ailen olucak. Dayanabilir misin? Annesinin bu kırıcı ve yanlış çıkışlarının hiç önüne geçmek niyetindede değil.

Babalar söz konusu olduğu zaman çıldırıyorum kendi babam ve bana verdigi emekler aklima geldikce hep duygulanip aglamak geliyo icimden benim babam yoklukta beni buyutup bu günlere getirdi cok sukur hep ona layik bir evlat olabildim mi diye dusunup dururum eli ayagi opulesi insanlar onlar gerçekten birçok arkadaşımın da dediği gibi insan yeri gelir kendine edilen sözü hazmeder ama aileyi asla... seni okutmus büyütmus bu yasa getirmiş onlar ne yüce insanlar herzaman gurur duy babanla ve asla kimseye tek kelime ettirme gerekirse sadece nisanlinla değil kayinvaliden olacak soylu hanımefendi ile de konuşta babanla nekadar gurur duyduğunu onlara söylenecek en ufak sözü bile kabul edemiyecegini söyle tavrını en sertinden koy ezdirme kendini bu nasıl iştir yaa insanlık adamlık parayla pulla statü ile olmaz himm en önemlisi de annesi böyle davranır iken nişanlının senin yanında olup ailesine tepkisini göstermesi çok önemli yoksa o adamdan bi cacık olmaz sende ezildiginle kalırsın

Neyine berbat hissediyOrsun arkadaşım??? Nişanlı dediğin elin oğlu yine olur yine karşına biri çıkar peki anne baba çıkar mı?? Karşındaki adamda aileside düzgün bişey olsalar daha gurur duyarlar adam hademe maaşıyla çocuklarını okutmuş diye seninki de aileside daha eziyor. Kim benim annemi babamı ezebilir ve ben buna susabilirim valla hepsinin ağzına ediveririm. Çok sinirlendim onların yaptığınada senin canım acıyo demenede. Annem babam kardeşimi kimseye ezdirmem ezmeye çalışanıda defederim herkes haddini bilecek.
Bi yanda annem ve babam var ve haklısınız onlara bunu yapamam eş bulunur ama anne baba bulunmaz. Ama bi yandanda hayallerim ve aşkım vardı bitti diye üzülmem normal drğil mi. Herşey niye böyle oldu diye üzülmem anormal mi. Hepimiz insanız Hangimiz böyle bir durumda üzülmeyiz ki

Bi yanda annem ve babam var ve haklısınız onlara bunu yapamam eş bulunur ama anne baba bulunmaz. Ama bi yandanda hayallerim ve aşkım vardı bitti diye üzülmem normal drğil mi. Herşey niye böyle oldu diye üzülmem anormal mi. Hepimiz insanız Hangimiz böyle bir durumda üzülmeyiz ki

Haklısınız ama devam etseydi her fırsatta ailenizi aşağılamaya devam etmeleri evliliğiniz boyunca zorunuza gidecekti ve zaten mutlu huzurlu bir yuvanız olmayacaktı. Bu ilişkinin iyi yönlerini değil de ayrılma sebebinize odaklanırsanız sizin için daha kolay olur.

Emin ol duzelmeyecek o insanlar melek0190 melek0190 .
Para varken cocuk okutmak kolay, asıl iş para konusunda sıkıntılıyken okutmak. Burda anne ve babanız o insanlardan kat kat üstün.
Yanlış kisiye aşık olmuşsunuz bosverin. Bu sizin ailenizin kıymetini anlamak icin bir fırsat olmuş.
Evlenseydiniz bu kadın susmazdı, sevgiliniz de onu susturmazdı. Daha en basta annesi o lafları ederken höyt sen ne diyon demeliydi.

Siz yatın kalkın sükredin de kurtuldunuz bunlardan. Ileride sizi ailenizle bile görüştürmezdi bu ne oldum delileri.

Evin icinde de suratınız asık gezmeyin, bu aileniz icin onur kırıcı olur. Babaniz "daha iyi bir meslegim olsaydi kizima boyle davranamazlardi mutlu olurlardi" diye düşünüp dertlenir. Asla evde üzgün dolaşmayın ve "oh be iyiki ayrıldım her şerde bir hayır varmıs,icim ferahladı" deyin. Ailenizin de icini rahatlatın.

Sevecek adam hulunur elbette ama anne baba 1 kere var be güzelim. Kıymetini bilelim

Bu insanlar doktor şimdi öylemi. İnsanları iyileştiriyorlar.Merhamet gösteriyorlar öylemi ? Kapısında hastalarını it gibi azarlayan , vicdansız doktorlar işte bunlardan oluşuyor.
Aile anladığım kadarıyla istediğini başarmış. Bu şekilde özellikle davrandıklarını düşünüyorum takii sizi ayırana kadar. Burada en büyük suçlu nişanlın ama . Annesinden daha da suçlu. Bu duruma müsaade etmeseydi annesi zaten o cesareti bulmazdı. Sana ayrıl yada ayrılma diyemem bu senin kararın. Nişanlın eşin olursa ilişkiniz nasıl olur bilemem ama ailesiyle hiç bir zaman görşemeyeceğiniz kesin. Bu laflar hiç bir zaman unutulmayacak.

Canım nişanlını çok ama çok iyi tanı. Çünkü erkeklerin çoğu evlendikten sonra çok degisiyorlar ve ailelerinin sözünden hiç çıkmıyorlar. Eğer şu anda böyle bir probleminiz varsa emin ol ailesi evlendikten sonra da devam ettirecek ve sonuçta ailesi, kocanda büyük ihtimal onların tarafında olacaktır. Babana kurban olsunlar onlar adam namusuyla çalışmış çocuklarını okutmuş. Kesinlikle aileni ezdirme, dik dur asla ama asla ezik durma. Kimse kimseden ustun değildir ama görünüşe göre senin baban onun ailesinden kat ve kat daha ustun bana göre.

Nişanlın şimdiden müdahale edemiyrsa evlilikte kesinlikle birşey bekleme
"takma sen ya" annem öyle idare et" bu tür lafları duyacaksın
Nişanlımı seviyorum diyorsun ama evlenince birtek onunla değil ailesiyle de evleniyorsun bunu unutma. Verdiğin örnek haysiyetini gururunu incitmiş olması lazım. Babanı ve şerefini düşün

Siz babama kurban olun gorgusuzler
Der Nişanı atardim
Bile bile ailemi ezen bir aileye dahil olamam
Düşünsenize babanız onlarla her bir araya geldiğinde nasıl uzuluyordur
Ayrıca o kaymakam kızı lafından sonra işte kapı buyrun demeniz lazımdı

Yerinde olsam asla bu tarz insanlarla bir aile kurmazdim aşk meşk bir yere kadar! Babamı begenmeyecek adamın alnini karislarim!
Sana yaşadığım bir olayı anlatayım. Muhendisim ben okulda aynı dönemde bir arkadaşım vardı o endüstri muh de ben makina muh.de. Kızla hazırlık sınıfında aynı siniftaydik sonra çok yakın arkadaş oldu. Kendi bölümünden biriyle sevgili oldu. Kızın babası kahveciydi. Adamın anne babası avukat. Sürekli hor gördüler o dönem. Hatta istemeye gelince dışardan ortaokul lise bitirin demişler gülerek kızın anne babasına. O adamın hickirarak ağladığını gözümle gördüm. Hatta kaynana oğluma doktor gelin isterdim hep diyordu. Neyse daha birsürü iğrenç diyalog ve bunlar evlendiler. Düğünde kız tarafina arka masalarında yer ayrılmıştı ve o ana baba ezildi ezildi yok oldular o düğünde sanki hiç unutmam:( ve kızın babası vefat etti aniden bir gece. Arkadaşım da yıllar sonra o adamdan boşandı ama her geçmişi andiginda hickirarak ağlıyor ben ailemi ne hale soktum diye:(

Nişanlının ailesinin durumunu merak ettim sayın kv ingiliz kraliyet soyundanmı geliyor :KK62:

Anne babasıda doktor. Nişanlımda doktor. En çok zoruma gidende okumuş insanlar oldukları halde böyle düşünmeleri.inanın yaptıklarını söylediklerini anlatsam ağzınız açıkta kalır.

Niye izin veriyorsunuz soylemelerone
Bir kere söylediler tamam ikinci kere aynı şey söyleniyor onların bunu yapmasına göz yumdugunuz için siz de suclusunuz

Canım 2 yıllık evliyim eşim evlendikten sonra çok değişti aşırı derecede ailevi, anneci. Benim hiç degerim yok eşimin gözünde eltimden bile sonra gelirim. Yanı diyeceğim şu nişanlın ailesine şu anda bir şey diyemiyorsa evlendikten sonra hiç bir şey bekleme. Ailesinin tarafında olup seni ve aileni çok daha fazla uzecektir. Şu an seviyorsun ama evlilik sonrasında sorun yaşadığında aşkta sevgide kalmıyor. Ustune pişmanlık duygusu ve de kendine kiziyorsun bütün bunları nişanlılık döneminde gördüm ama neden göz göre göre bu adamla evlendim diye. Bu duygular insanı mahvediyor, bunları yaşamak ayrılık acisindan kat kat daha zor ve kötü.

Canım 2 yıllık evliyim eşim evlendikten sonra çok değişti aşırı derecede ailevi, anneci. Benim hiç degerim yok eşimin gözünde eltimden bile sonra gelirim. Yanı diyeceğim şu nişanlın ailesine şu anda bir şey diyemiyorsa evlendikten sonra hiç bir şey bekleme. Ailesinin tarafında olup seni ve aileni çok daha fazla uzecektir. Şu an seviyorsun ama evlilik sonrasında sorun yaşadığında aşkta sevgide kalmıyor. Ustune pişmanlık duygusu ve de kendine kiziyorsun bütün bunları nişanlılık döneminde gördüm ama neden göz göre göre bu adamla evlendim diye. Bu duygular insanı mahvediyor, bunları yaşamak ayrılık acisindan kat kat daha zor ve kötü.
Kesinlikle katılıyorum bende öyle duygular içindeyim benim babam aslan gibi her eşyamı yaptı evimdeki yüklük dolabı banyo dolaplarımı herşeyimi banam yaptı, ben bi dolap beğendim buzdolabı neymiş o kimsenin evinde yokmuş niye ben istyomuşum diye kb kıyameti kopardı ama eşim sabret alcaz biz diyodu salak gibi kandım kb almam diye yırtınıken babam ben alırım kızıma dedi onada yanaşmıyo neyse bunlar aldılar tabi düğündeki takılarıda biz alcaz dediler ay ne salakmışım aldılar elimden herşeyi şimdiki aklım olsa evlenirmiyim aşkmış sevgiymiş hep yalan, babam araştırmıştı eşimi iyi değil senin kızın pırlanta gibi demişler babam ayrıl dedi ayrılmam diye kendimi paraladım ağladım o duyguları yaşadım kaybetmek istemedim şimdi öylemi keşke keşke 3 sene önceye bi dönsem diyorum ah ah gençlik işte bide öyle ev kızıda değldim memurum yani

Nişanlın evlendikten sonra düzelir diyorsa, yanılıyor.. Başta neyse öyle devam eder.. Onun anası anada senin ailen neci? Ne demek evlenince kabullenmek?
İyi düşün..

İnsan kendisine yapılan terbiyesizlikleri yutuyor da ailesine yapılanı hazmedemiyor.

Bence git babanın ellerini öp. Maşallah babana. Çocukları için çalışmış çabalamış.

Benim babam türkiye'de tanınan bir isim ve ablamı maddi durumu olmayan yetim birine verdi, önemli olan aralarındaki sevgi ve ahlakı diyerek.

Bu kadın kendini kraliçe mi sanıyor? İstekler normal herkes evladı en güzeli iyisiyle evlensin ister ama kimse bu Şekilde çirkin ve aşağılayıcı şekilde söylememeli.

Allah ona kaymakam ama hırsız namussuz bir dünür nasp ederse sizi çok arar...

Hiç aldırma derim bu onların ayıbı zamanla dank eder umarım kafalarına

Back
X