Pişman Olmasını İstiyorum :(:(:(

Dou_You_Wanna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
1.632
8
116
Ankara
Arkadaşlar günaydın. 1haftadır ne yediğimi ne içtiğimi bilmeycek durumdayım ve çok canım acıyor. Eski sevgiliml, 1 hafta önce ayrıldığım eski sevgilimle çok kötü bi kavga sonucu ayrılmıştık. Face imde bir o birde bi akrabası olmasına rağmen face e girmeme kızardı. Ben de onun bazı vukuatları yüüznden onu takip etmek zorunda hissederdim kendimi. O kavganın ertesi günü face i ne bi baktım başka kızları takip etmeye başlamış.. Arayıp sorduğumdaysa " Senin gibi bi sinsiyi ortaya çıkarmak için yaptım bak çıktında ortaya" dedi. Ve peşine hızını alamayıp sinirle bir sürü kişiyi ekledi. Ben face imi kapadım. 1 haftadır görüşmüyodum kendisiyle. Önceki gün kızkardeşinin yanına gitti. Çalışmaya. Gider gitmezde bana çağrı attırdı. Kız mesaj attı. Bende haliyle cvp verdim kıza. O cevaptan ertesi gün kızları eklemeye devam etti, mesajlar atmaya başladı. Bunlarıda mailinden görücemi biliyo. Bile bile yapıyo.. Ki bu adam sıkıntılarım var, işten kovuldum sıkıntıdan her yerim şişti diyen adam. Onunla 1 haftadır asla görüşmüyorum. Sizce bu adam pişman olur mu Bu haksızlık. Bu bana yapılan haksızlık. Onu Allaha havle ediyorum her seferinde ama canım çok acıyo

niye pişman olsun, kim pişman olur, yaptığının yanlış olduğunu düşünen kişi değil mi, sen bu adam yaptığının yanlış olduğunu düşünüyo mu, daha önceden de vukuatları vardı takip etmek zorunda hissettim diyosun, bak ben 28 yaşındayım canım sanırım senden büyüğüm, 14 aylık evliyim eşimle ocakta 11.yılımıza giricez upuzun bi flört dönemimiz var yani, bir kere bile vay facebookunu kapat vay mail şifreni ver vay telefonuna bakayım muhabbeti geçmedi aramızda, hala benim facebookum ayrıdır kızlık soyadımla, onunki ayrıdır, hani çiftlerin yeni modası tek face ya, ahmet ayşe erdoğan gibi, biz o işe bile girmedik, güvendik yaa,birbirimizde ekli olduğumuzdan paylaşımları görürüz vs ama vay kimi eklemiş bilmem ne, bunlar insanı yorar, adam hala senin sinsiliğini ortaya çıkarmak için yaptım diye üste çıkıyo, bence sen pişman olmalısın bu adam için hala kafa patlattığın için

Bir kere "senin gibi bir sinsiyi ortaya çıkarmak için" olayı külli yalan, yemedik yani, haberi olsun.
Suçlu olduğunu fark edip kıvırmış.
Bir de o nasıl bir ceza anlayışıdır dur şuna sinir oldum facede kız ekleyeyim

o da canin acisin diye yapiyo zaten..bas tekmeyi gitsin,bu saatten sonra ondan hayir glmez..onu pisman edeyim derken kendin su guzel gunlerine pisman olacaksin..ykisikliysa bin tane yakisikli var,ona mi kaldin..git yuzunu yika..kiz arjadaslarinla toplanin yallah disari..alisveris yap,paran yoksa anne mutfak alisverisini bn ypayim de kafani dagit..gordugun erkekleri catlat gitsin ablacim..intikam noyle alinir aglamakla degil..hic boyle konusmam ama seninki haketmis..bunca zaman b.k cuvali tasimisin sirtinda,at gitsin asagi..at at..kist kist :))

Kapattığım face imi açtım. Onun yüzünden sildiğim bütün arkadaşlarımı geri ekliyorum. Paylaşımları bilerek herkese açık yaptım. Hep mutlu durucam artık. İyikide bitmiş gibi davranıcam. Bu iyi bi intikam olur mu?

o yokken normalde ne yapiyoduysan onlari yap ekstra biseye gerek yok..seni mutlu guclu gordukce kudursun..neler kaybetmis anlasin,yuz verme donmek isterse yukarida yazdiklarinin yarisi yeter hayatini onsuz yasamak icin..ah canim ah sorsan burda kimler ne asklardan vazgecmistir,arkana bile bakma..kendine sevdigin yiyecekleri al onlari yemeye calis..komedi filmleri izle,kendini yavas yavas mutlu olmaya programla..ask filmi izleme bu ara onlar sadece filmlerde..dunyada zilyon tane erkek var,iste simdi istedigini secebilirsin :)) ama acele etme,herseyin bi zamani var,evlenecegin kisi cok ozel olacak buna emin ol..ben sevdigimi zannetmisim diyeceksin..simdi azap gibidir acisi normal ama degmeyecek bi insanmis..canini sikmaya dusunup takip etmeye degmez..tam bir ergenmis yani ex sevgilin..sinsiligini ortaya cikarmak icin yaptim demis ya sana,palavra..basbayagi kizlarla fingirdemek icin apmis sen farkedince de kivirmis..biz de yedik..at su yuku sirtindan bugun haa guzel az odani temizle muzik ac..bi suru sey yapabilirsin..mal mal insanlarla karsilasiyoruz bazen bosver..uenisine bereket :)

En çok kendime niye kızıyorum biliyo musun? Saf saf facei kapayıp sessizleştim için. Adam beni mutlu görsünki çıldırsın. Hiç olmamışım hayatında ne çabuk unutmuş desin. İnş öylede yapıcam... Kızları ekledikçe midem bulandı ondan. Ama biliorum imtihan bunlar. Rabbimin imtihanı. Sabrediyorum.

aynen devam canim,aferin..o simdi seni mutlu gorurse senin kendini suclu hissetmen icin sana sen sunu yaptin bunu yaptin sunu dedin senin yuzunden ayrildik vs diyecek..tamamen seni uzmek icin..cunku mutlu olmani kaldiramiyacak..ne guzel gormussun gercek yuzunu Allah korumus o sapiktan seni..gitsin kimi ekliyosa eklesin..bi de geri donmek icin dil de dokebilir sana sonrlari kurkcu dukkani misali,asla kanma burdaki ablalarina arkadaslarina guven..bu cocuk tm bir dengesiz..ama biz yemiyoruz :)

Ablacımmm çok sağol. Yanımda olsan valla boynuna sarılırdım. O kudurcak demi ordani beni mutlu gördükce

Ayni durumdayiz galiba( bi arkadas birbirimizin feysine bakmayiz soyadlarimiz bile öyle kaldi diyo ama sen de benim gibi guvenememissin demek ki seni deli eden bişeyler varmis ki kurcalamissin. Ben de kkurcaliodum cunku eski sevgilileri de ekliydi(( tabi bunu o soylemedi bana. Ben kesfettim. Ben bakmıyorum bile onlara silersem simdi kafayi takarlar dedi. Boyle guvensizlik oluyo ondan bakilio

güvensizlik olduğu sürece olmuyo.bn de aynı acıları yaşıyorum 4 gün oldu bgn ayrılalı.çok kötü haldeyim.gözlerim ağlamktan şişti.en güzeli onlara ait her şeyi hayatımızdan çıkarmak.ben başladım yavaş yavaş.ilk olarak bna aldığı hediyeleri toplayıp ona vermekle yaptım.

Ona aldığım bi hediye vardı. İnatla sana yollıcam dedi. Bende hala beni seviyodur die sende kalsın dedim. Lanet olsun onu ona aldığım güne.. İnş kırıp atar bi an önce. Ayrılırken konuştumuz son gün bile kopamıyorum senden dedi. Elalelimin kızlarını ölesine ekleuip çatır çatır mesaj atıyo ama. Kopamıyomuşmuş. Şimdilik kardeşini bilerek silmedim faceimden ki face i açtımı görsün die. İnadına onun yaptığını yapıcam ona.

Canım üzgünüm ama arkadaşın gözü baya baya bir dışarııdaymış. Madem girmeni istemiyor değiştirsin şifresini vermesin sana öyle saçmalıkmı olur. Aynı şeyi sen yapsan ne der acaba ? Bir kavgayla kızları eklemeye başlamış üstüne sana sinsi diyerek hakaret ediyor, böyle bir insana kendini heba etme yazık olur sana. Bıra ne hali varsa görsün geri dönse ne olur ki, huylu huyundan vazgeçmez kesinlikle bana konuşması kolay böyle görebilirsin acı ama gerçek unutmalısın biz bu adamlar için üzülüyoruz ağlıyoruz ediyoruz onlar ne yapıyor. Aradan bir gün geçmeden başka sevgili arayışlarına giriyorlar karakter meselesi bu ve biz nerde karaktersiz var onları seviyoruz. İyiki bizi bulmaz kötüsü kıçımızdan ayrılmaz hesabı (Ağır oldu ama kusura bakmayın)

sana cok katılıyorum... bu seni ortaya cıkardım sinsi meselesine gelince bunu bana kendı sevgılımde yaptı. hıc korkmayın kızlar kendı suclarını bıze yukluyorlar yok oyle bısey sinsi olan biz deıl. icgudulerıımız cok guclu bızım yaratılısımızda var.. cesaretle yuzlerıne soyleyınce onların... kuyrugu sıkısmıs kopek gıbı bıze saldırırlar....

Senin facebookunda sadece o ve akrabası varken onun facebookunda kimler vardı?
Bi'insan durduk yere "sinsi" olmaz demek ki güvenini zedelemiş.
Bence bu iş yürümezmiş zaten kızları takip etmeler, sinsi demeler bence kurtulmuşsun

Ablacımmm çok sağol. Yanımda olsan valla boynuna sarılırdım. O kudurcak demi ordani beni mutlu gördükce

gel sarilalim :) icinden onu aramak gelirse arkadaslarini ara mesaj yazmak gelirse yaz kendine yolla bi dosyada sakla..ona gitmis gibi dusun..bir iki ay sonra da bak bak gul :)) bi erkek asla ayrildiktan sonra karalar baglayan aglayan mesaj atan arayan kizi dusunmez..aksini yparsan icine oturur..erkeklik gururu diye bisey var,vay be kiza bak hic beni sallamadi der kendini kotu hisseder..ben hic hormedim arkadaslarimdan da mesaj attiklarinda ika etmeye calistiklarinda veya suclayici bisiler yazdiklarinda cocugun geri dondugunu..daha cok gururlari oksaniyo kndilerini bisey zannediyolar..sen hep guclu dur,derslerine bak,kendine bak,iyi insanlarla guzel vakitlee gecir inan unutulmayacak bi erkek yoktur,sadece biz kizlar biraz duygusaliz..giden zaman geri gelmiyor keske senin yasinda olsam kafalarini ezerdim o kendini prens z
annedenlerin.malesef o yaslarda benim de boyle deneyimlerim oldu,klbimiz kotu olmadigindan aklimiza bu tip seyler yapacaklari gelmiyor,o da beni cok seviyor diyoruz ama her zaman is gorundugu gibi olmayabiliyor..bu cocuk tamamen senin iyi niyetinden yararlanmis seni izole etmis cevrenden..niye?cunku sana bu cocuk sana gore degil diyen olnasin diye..bn de cok sevdim kazik yedim amiyane tabirle,icime benim de oturdu biseyler kimisi hala uzer beni cunku haksizlik unutulmaz kolay kolay..ama haksizligi yapan gayet de unutulur..biz dersimizi alalim onumuze bakalim..bu tiplere de prim verme sakin bi daha,etraftan cok iyi referans al bi iliskiye baslamadan once..Allah korusun bak Munevver Karabulut olayini biliyosundur..o da ne kadar cok seviyodu..yine baska turlu zarar gelmemis basina sukur..bunlarin hepsi gecer..tlefondan yazdim cok yazim yanlisi var biliyorum :)

PİŞMAN olsa senin için bir farkı olur mu?

Ya ben anlamıyorum kadınlar dayak yiyor kocam da kocam,gencecik kızlar işsiz güçsüz,ya kıro
ya kendini bilmez denyolarla amma da ugraşıyorlar.

Adamlar da yok yok,şartnameler ferman uzunlugunda?

Siz bedavaya mı geldiniz bu dünyaya?

Yaşanacak onca güzellik varken derdiniz ne arkadaşım,

Heee pişman olur ,akıllanır,adam da olur üç vakte kadar...

sonrada seni prensesler gibi yaşatır desek ne fayda???

Karşındaki PSİKOPAT ın biri farkında mısın?

Gençliginizin kıymetini bilin ya ,bilin yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…