pişman olur mu?

letmelive

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
29
0
86
Ankara
bir ayı geçti..her sabah gözlerimi açtıgımda ilk aklımda o . artık unutayım diyorum ama olmuyor..içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. pişman olup bana geridonsun diye her gun yalvarıyorum allaha. kötü ayrılmadık hatta kapatırken seni seviyorum diyerek ayrıldık.olayımı anlatmıstım daha once burda..geçmişimi sorun edip benden asyrılmıştı.asamıyorum yapamıyorum demişti..ben de bişi diyemedim.. ama beni sevdiğine cok inanıyorum.cok guzel seyler yasadık beraberken mükemmeldi her sey. uzaktayken kafasına taktı buyuttu hep benim eski ilişkilerimi.bir sey diyemedim ya.yani haklıdır dedim..takıyor demekki insan dedim..ama yaptıkları ettikleri paylaştıklarımız bana bakışları konusmaları yalan degilse cok sevdi..yine de erkek milleti diyip guvenmemek lazım sanırım. bir ayı gecti bir kere bile aramadı.neler yapıyor nasıl hissediyor cok merak ediyorum. deli gibi her gun perişanım ben..peki o ? diyorum kendime her gun..başka hobiler sunlar bunları hiç işe yaramıyor. ya cıkmıycak mı bu hiç aklımdan? bir de cumartesi dogum gunum ..o kadar umutluyum ki arayacak diye..kıramıyorum içimdeki umudu..pişman olur mu acaba?

Mutlaka dönücek bak mutlaka. bu bi umut degil. herkes döner bi gün helede seni sevıyormus baksnaa hazmedemedıgı ıcın bıtmıs. su an unutma cabasında ama olmıcakkı en fazla 2 ay elbet arıcak dogum gunu vs özel gun vsvsvs bi gun bı yerden elbet muhabbet acılır aranızda ve Pişmanda olacakkk bunu bil.. senı gecmısınle degıl gelecegnle sevmelı ama ne yazıkki bu yapı meselesı onuda suclamamak gerekır.. bekle sadece zaman.

tabii oda var sen kendıne yenı bı hayat ciz ben sadece sana %99 olan olayı soyluyorum gelıcek ama ne zaman onu allah bılır belkı bundan 2 gun snra belkı 3 ay snra belkı 1 yıl sonra hc bellı olmaz ama bakarsın onsuzluga alısıp yenı hayatında mutlusundr. ama hıc sanmıyorm bı kere alıstıysan ona ve cok sevıosan uzun sure unutamazsn ayrıca burda onunda sucu yok cok sevıyosan umut olsun ıcınde

ya içim sürekli dönücek diyor ama bir yandan da kendi kendime diyorum alıştırma kendini..dönmeyecek..nasıl davrancagımı sasırdım inan ki..umuduma mı sarılayım yoksa umudu bir kenara itip yolumamı bakayım bilemiyorum... umarım dedigin gibi olur nidda..gercekten bana geri dönsün cok istiyorum..biraz da terk edilmek koydu sanırım bana..ama ben hayatımda böyle sevmemiştim yiaa..inşallah bir daha bu kadar cok da sevmem..değer vermeyince daha cok deger göruyosun cunku..

cnmm bak bende yasadım buna benzer seyler. kesınlkle donucek cnku severk ayrılmıs kendını buna mecbur hıssetmıs. knuyu tam olarak bılemıyorm tabı oda var...

sen yine de çok umut bağlama.. ne kadar umut beslersen o kadar büyük hayalkırıklığı yaşıyorsun sonuçta.. sen kendini koru, gerisi sonra gelir..

bi umut beklemek mi yoksa bittiğini kabullenmek mi sonrasında canını daha az yakar?

insan her zaman herşeyi hazmedemiyor... umut etmeyi bıraksan hayata tutunsan daha iyi olur

:bbo:

sevgi insanların sırtındaki her yükü kaldıramıyor malesef

sen herdakikani onunla gecirirsen onu haklkinda yazilar yazarsan nasl unutursun?
, birde insana gore dgeisir belkide baska seylerle mesgul olmadii icin kafan, 1 ay gecmesine ramen unutamadin.

belliki o duzene o ilgiye cok alismisin..tabi simdi hersey bambaska onsuz. o seni sevmis olsada olmasada..sen sonucta alisilmistan cikmisisn...

diyebilecegim sey; artik 1 ay gecmis donmemis daha hangi umutla bekliyor onunla mesgul ediosun kafani...amaaaan o beni salladi ben onu dusunerek depresyonami gireyim de baska ugraslar bul, insan icine karis, hatta bakarsin yeni bi ark bulursun onla vakit gecircem diyene kadar unutursun eskiyi ztn..
belkide ister istemez unutuverirsin..oda geldginde hos olur ama ya unutmazsan oda geri donmezse? ozaman hep aci olmazmi senin icin.

Son düzenleme:
boşu boşuna ümit etme. ha kutlarsa da konuşursanız da süpriz olur ama beklemee... sonra bak yine üzülürsünn..

cnm bende 1 ay önce ayrıldım aynen senin gibi sorunsuz ayrıldık yani kötü olmadan.bende senin gibi her msj çağrı geldiğinde,acaba ??diyorum kendi kendime..sonra tabi yine hayal kırıklığı..o kadar eminimki aramayacağını,pişman olmayacaını..ama buna rağmen anlamsızca bekliyorum işte..aramayacağını,pişman olmayacağını bile bile bekliyorum..belkide en kötüsü bu..ve seni o kadar iyi anlıyorumkii.ama emin ol gerçekten seven,değer veren insan onsuz birgün bile geçiremez..ben severken ayrlmaya inanmıyorum.bu sadece karşıdaki insanın vicdanını rahatlatmak için söylediği ve kendisinin bile inanmadığı bir yalandan ibaret..maalesef bu böyle.sadece şunu düşün sen sebep ne olursa olsun,gerçekten seviyorsan (sizi)bu duruma getirirmiydin??

canım once allah yardımcın olsun...
sen ne olursa olsun umut baglama ..ne kadar beklentın az olursa okadar daha az uzulursun..

benım meselem ayrı ve cok oldu konu kapandı ama solemek ıstıyorm..
bızde severek ayrılmıstık.aglamıstık ıkımızde...ama suna ınanıyorum kı seven ınsan sevdıhıne sahıp cıkmalı..sevgı bazı seylerı goze almaktr..
benım de dogum gunumde yakın zamanda ole cok beklemıstımkı kutlamamıstı...
sonra 5ay sonra gerı dondu ama yıne surmedı bı sekılde...
sımdı gelse bu sefer ben kabul edemem onunda gelmeye yuzu var..
hanı gecmıs ılskılerını sorun edıyomusya sevgılın ...gercekten bazı seyler sevsende sındırılemıyo..
hakkında hayrlıs olsun ..ınsallah yaran cabuk kapanır..ama umudun olsadaa az olsun..daha az uzulmen acısından..

İnsanın başına zaten inandığı olaylar gelmez her zaman.Benim kardeşimde geçen sene ocakta segilisiyle ayrılmıştı hemde birbirlerini çok severken.Hem arar dedik çünkü seviyordu kardeşimi sevdiğini de açık,çık söylemişti ayrılma sebebi allaha karşı kendimi suçlu hissediyorum olmamalı vs.gibi şeylerdi bir kaç kişi tarafından beyni yıkanmıştı da denebilir..

Bunun sinyallerini yakmıştı 2-3 ay önceden ama ayrılacağını aklıma hiç getirmedim neyse konu dışına çıktım farkındayım..Öncelikle o kafasında halledemediği şeylerii halletmesi gerekir seni geçmişinle kabullenmeli..:1closedeyes:

Sen gene de kendini onun yokluğuna alıştır kendini:1hug:

sorun burda işte.. ben isteyerek umut baglamıyorum. yani hakikaten umut baglamak beni daha cok yıkıcak farkındayım..hatta dua ediyorum allahım cek umudu al götür içimden diyorum. ama yok neyle ugrasırsam ugrasayım inatla bir yerlerden aklıma giriyor. yaptıgım seyler onu hatırlatıyo bi şekilde.umut etme umut etme diye bin kere söylüyorum kendime ama arıycak diye düşünmeden edemiyorum. neye inansam sasırdım:-s hani bazımız seviyorsa döner bazımız da seviyorsa zaten bırakmazdı diyor ya.. ben bunu da kestiremiyorum.. inatla kafam aklım kalbim seviyorsa döner dio..ben de sevdigine inanıyorum ama bi yandan da diyorum hakkaten acaba sevse bırakmazmıydı...sanki unutmıyım die bişi yüklenmiş beynime.. böyle bişi olabilir mi?bir kişi bir an bir ay boyunca karsı taraftan ne bişi görsün ne bişi duysun ama inatla hep o gelsin aklına unutamasın..daha neyi bekliyo kafam gönlüm anlamadım..içimde sürekli ama sürekli işkence gibi beklee bekleee bekleeee dien bir sey var ve kemiriyo beni..kızlar ya...unutamıycam diye cok korkuyorum.. baskasını sokamıycam hayatıma diye cok korkuyorum.. bu kadar baglandım diye cok orkuyorum.. geçsin artık lütfen yaa...gecmez mi bu ..geçmiyo işte inatla geç mi yooooooooor....yani sizin etrafına bak söle yap böle yap demenizle olmuyo ki..deniyorum cunku ama yine de olmuyor.. ne kalbime ne beynime söz gecirebiliyorum..yapamıyorum yaa...yapamıyorummmm...tek care hafızamı kaybetmek sanki...

sen kendine ''.umut etme umut etme diye bin kere..'' dersen nasil cikarabilirsin onu aklindan? senin kafani zaten o mesgul ediyor. tabi arıycak diye düşünmeden edemezsin cunki ztn aklinda..ve bu yuzdende icindeki sürekli ama sürekli işkence gibi beklee bekleee bekleeee dien bir sey tabiki olur.
hergun ki o korkularin; unutamıycam diye ,baskasını sokamıycam hayatıma diye, olursa kafada tabi unutamazsin sen bu sekilde onu begnine derinnn bi sekilde kazimaya basliosun. kisir dongu gibi bisey oluyor.

sende bak farkindasin sevseydi gelirdi arardi diye ama.. yine buna ramen beklemen inanki hep onunla mesgul oldugun icin.
senin bu dusuncelerin bosluktan, alismis olani yitirmekten kaynaklanior.
eminim ki hep yanliz kaldiginda onu dusunuyorsun, damar sarkilari acip sosyal aktifiteleri birakmis kendine aci cektiriryorsun..
senin yapman subu demek tabiki hemen olacak die bisey degil,.
ama madem unutmayi cok istiyorsun
yeni ortamlara gir..
o aklina geldiginde, yaptigi kotu seyleri hatirlayip 'senin icin dusunmeye deymez de'
kendine 'stop'de ve begnine durmana soyle..hem baska bir dusunce yaratkendine.

mutlu olan seyleri dinlemeye, bakmaya, yapmaya calis. deprsyona sokacak seylerden kacin! sen baska seylerle ugrastikca o aklina gelmez ve bi bakmissin ki unutmussun.

zaten zamanla unutursun onu..er yada gec.. simdi daha taze yaran belki ondan bu unutamama korkularin ama kim neleri unutmuyo ki sen onu unutamayasin

umarım haklısındır dediklerinde...dogru söylüyosun..belki de unutmaya calıştgım için oluyo biraz da bu.. her sabah gözümü actıgımda direkt unuttummu diye soruyorum kendime.. zaten o zaman baslıyo her sey.. ama yalama olmuş ben de bu ya.. her sabah bu korkuyla uyanıcam mı diye yatıyorum..yeni ortamlara nasıl giriyim..artık cevrem belli benim hem.. dans kursuna falan mı gitsem ki:-s pof...

:))
canim benim ya..
evet bencede oyle, bak onla yatiosun kalkncada unuttumu die onla kalkiyorsun..unutmani inanki zorlastiriyorsun..
gobek dansi olmasinda ama kursta erkeklerde olsun caniiim

o zaman erkegi bol bir kursa gitmem gerek..hangisin de boldur ki..bi google it yapayım:)"erkegi bol kurslar" :)) kiki..

unutamıyorum diyodu birileri daha dün... hey gidi hey. böyle rahat düşünebilmenin bi formülü var mı? ltfen söyler misin, yargılamadan soruyorum cidden. CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…