pişman olur mu?

unutamıyorum diyodu birileri daha dün... hey gidi hey. böyle rahat düşünebilmenin bi formülü var mı? ltfen söyler misin, yargılamadan soruyorum cidden. CADIARZU

dur kiz , bianlik unuttu derken yine getirtme aklina
formulu ortada yazdiklarimi oku kigkigkig :dance:

Sensiz de düşermiş takvimden günler.. zorlasan da anmaz adını diller. bu gönül sanmaki gideni özler. Unut diyordun ya unuttum işte... gelse ne değişir güzelim yaaaa.. o bir ayın hesabını nasıl verecek ? ben de terkedildim zamanında hem de 3 tane antidepresan kullanırken vücudum yara dökerken.. valla bitti dedi bana bi gece sürdü ayrılık acısı.. ölüyodum aşkından.. ben açıldım hatta ben seviyorum sana aşiğim dedim... ama beni bıraktı ya orda bitti bende de.. bi gece sürdü.. unutamam diye şartlandırma kendini.. bi erkek o deil ya.. bak unutamıcak olsam ben unutamazdım..terkediltikten 15 gün sonra şuanki aşkımı buldum... ohh ne ii ettim.zaman gelecek boşa giden günlerine üzüleceksin.. onun için boşa üzülmüşüm diceksin.. hiç de üzülme.. seni geçmişinle yargilamıcak adam gibi bi adam bul.. silkelen kendine gel.. geri döndüğünde yanında sevgilin olsun bu da ona kapak olsun =))) beni terkeden adam geri dönmek istedi duygu sömürüsü yaptı içki komasına girmiş acile kaldırmıslar bilmemne =)) walla cnm dedim geçmiş ola ben yeni bi sayfa açtım yeniden aşık oldum =))) mosmor oldu valla... aha bir senedir beraberim aşkımla.. iyi ki de terketmiş beni daha da iileri çıkıyo karsımıza.. üzülme.. hayatının prensi bu değildi.. önüne bak, yeniyılda hayatının aşkını bulacaksın mutlaka =)

hey gidi hey!! unutamıyorum hala da !! böyle dediğime de bakma meslektaşım..bıkkınlık gelcek artık millete de.. azıcık geyiğe vuriyim dedim...yoksa google ı acıp bişelere bakmadım.. ve emin ol hiçbir kursa falan da gitmiycem..biliyorum kendimi...daha once de dediler bişi yapamdım..ben böle kötürüm kötürüm yasıycam heralde..kendi halime gülüyorum..gülerken aglamaya başlayanlardanım ben aslında...rahat düşünüp beyni aklı sıkışanlardanım aslında..kaçış yolu bulamıyorum..duadan başka..((

oyy oyyy...amin yaaaa..amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!!!!

sen kendini unutmamak icin sartlandirmisin zaten. bizden yardim istemen bile kabahat ki zaten soylediklerimiz bisey degistirmiycek (sen oyle adapte olmussun zaten)

madem oyle ozaman boyle: sen bu aciya layiksin! unutmak istemiyor ve deymeyen biri icin hala unutamadim unutmadim diyip dusunuyorsun.
o seni coooktaan unutmus gununu gun ederken, sen hayatina b*ka ceviriyorsun. hemde onun icin :) hay allahim valla senin uzuntun arttikca onun mutlugu artiyordur seni zaten takmiyorki, sen onu tak.
ozaman bosver ve aci cekmeye devam et . hakediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…