Pişman olur muyum?

Keşke öyle olsa :))
Az önce dışardan geldik evde cani sıkılmış şu an bacaklarım diş izleriyle dolu.
Gündüz uyur gece kudurmak ister.
Hele 1 yaşına kadar geceleri sabaha kadar uyutmadı beni.
Uykusuzluktan ağladığımı bilirim.
Buyutene kadar neler çektik diyorum arkadaşlar gülüyor :)
Biz şimdi 2.yi istiyoruz. Tek başına olmuyor kardeş şart :)

Çok zor kedi çok. Bir de robot değil hepsinin ayrı karakteri var. Zaten heryerde gezecek. Mutfak dolabından , kıyafetlerden heryerden tüy çıkacak. İstediğiniz kadar süpürüp silin evi. Koku mutlaka olacak,hayvanlı evlerde koku oluyor. Bayanlar söylemiş zaten kötü yönleri ama üstüne bir de şu var ,bunlar doğası gereği avcı hayvanlar. Binlerce yıl gece avlandıkları için hala gece aktifler. Gece 1 dedin mi hayvana bir enerji geliyor,4e 5e kadar evin içinde koşma ,hoplama ,zıplama ,kırma ,dökme acayip. Kaç tane arkadaşım kedi aldı da bakamayıp sahiplendirdi. Bence hiç bulaşmayın. Eşinizde istemiyor zaten ,gerek yok.

tuvalete yalnız girmeyi unutun dibinizde durup sizi izleyen bir kedi düşünün
gece uyurken sürekli etrafta ölümüne koşar tam oh bitti dersiniz aaa sabah olmuş
bizimkiler sabah 6da yemek istiyor saati saatine bi de hele bi verme
tabi güzel yanları da var tam kızıyosun geliyo sürtünüyo ya da sevdiriyo tüm sinirin gerginliğin geçiyo

Tuvalette en savunmasız halimizde olduğumuz için yırtıcı hayvanlara karşı bizi koruyor çocuklar
Çişini yaparken siz de onun yanında durursanız çok mutlu olur.

Tuvalette en savunmasız halimizde olduğumuz için yırtıcı hayvanlara karşı bizi koruyor çocuklar
Çişini yaparken siz de onun yanında durursanız çok mutlu olur.
Ay bizim oyle bi hikayemiz var
Kisaca ozetliyim ama kimse hayalinde canlandirmasin
Benim oglan ishal olmus , evde ust kattaydik ben tuvalete girdim , garibim alttaki kumuna yetisemeyecegini anlayip kosarak benle tuvalete girdi
Oyle karsilikli , goz goze
Hala evde anlatir guleriz , hayatimin en sacma anlarinsan biriydi

Kedi bakımı çok zor olmasa da sevildiği bir bir ev ister.

Size şu soruyu sorayım:
Salonda 100 cm lik büyük bir kedi ağacı koymaya razı olabilir misiniz? Misafir de gelse yerinden kalkmayacak.

Cevabınız evetse bir ihtimal olabilir, tabi eşinizin de bu noktaya gelmesi şartıyla.
Hayırsa henüz yaşamınızda kedi için ayıracak yeriniz henüz yok demektir. Çocuğun ötesinde kediye sizler bakacaksınız. Çocuklar ne zaman ki sorumluluk alacak yaşa gelir, ancak o zaman değerlendirirsiniz.

Ay o ishal hikayeleri çok fena yaa...

Konu sahibi şu an kedi ağacı ne acaba diye düşünüyor

Şansıma kedim de benim gibi tembel. Arada kudurmak gelse de içinden bir kaç yolluğu kaldırıp duruluyor. 6 yıldır hiç yalnız lavobya giremedim. Sandalyelerimi, bir adet koltuğumu pert etti gözüme gelmedi bile. Kızgınlık döneminde batırdığı yatak, yorgan saymıyorum bile. Hepsinin çözümü var. Evimde koku olduğuna inanmıyorum ama, bir kaç evimde hiç olmadı misal. Evin hava sirkülasyonuyla çok alakalı bu durum. Evime gelenler kedimi görünce şaşırırlardı.Tırnaklarını kesmiyorum, bir kaç denemeden sonra vazgeçtim, kendisi güzel hallediyor, üç dört kere yıkadım ama mis gibi kokar. Tüy döker süpürürüm.
Ama ben bunlara kendimi hazırlamıştım. Sevgisi çok ayrı. Şehir ve evler değiştirdim, uçak ve araba yolculuğu yaptık birlikte. Hiç terketmeyi düşünmedim. Tüm bunlara rağmen evde bakılabilecek en kolay evcil kedi diye düşünüyorum. Siz yine de şimdilik almayın. Evde bir birey bu kadar tepkiliyse o iş olmaz. Ya da ne bileyim herşeyine katlanıcaz diyorsanız bir yavruyu kurtarmak ne güzel. Bilemedim. Bazen şansa çok uslu çıkabiliyorlar. Hastalıkta sağlıkta bırakmam diyorsanız neden olmasın.

Ben de kedilerden tırmalar vs diye çok korkardım. Evde istemezdim. Ama kızım çok seviyor onün için bir kedi sahiplendik. Şimdi çok seviyorum.su an 4 aylık. 2 aylıkken almıştık.
İnsan çocuk yapma kararı verirken bile kaç kez düşünüyor, sorumluluk almak çok zor bir karar bence. Hakkını vererek bakamayacaksanız, ev ahalisinden birinin bile gönlü yoksa hiç bulaşmayın
benim kedi çocuklarım var ve benim için bi zevk, istediklerini yapabilirler yeterki canları sağolsun.Ama siz asla almamalısınız, kesinlikle yapmayın bunu hayvan 1 haftada sokağa gidecek
Eki Görüntüle 2654100

bak mesela mobilya tırmıklama meselesi, bu sadece evdeki 1 yatağın 1 köşesi, üstelik tırnaklarını da keserim kızımın
Yatağım 6 aydır çiş kokuyor. Almamanız için yeterli sebep sanırım.
Kedi bakımı dersleri 101...
kediyi domestosla silen kadın görmüştüm ben
Kedileri ben de seviyorum ama bakacak sorumluluğa sahip olmadığımı biliyorum. Siz de almayın.
Herkese çok teşekkür ederim. Evet kedi sahiplenmek ve aynı evde yaşamak oldukça zormus anladım. Resmen 3. çocuğumuz gibi olacak ya da olmalı. En azından çocukları biliyorum tanıyorum. Kedileri hiç tanımıyorum. Bu da bakimini daha da zor hale getiriyor. Bu işi askıya aldım sizi dinleyerek. Her şeyi iyice araştıracağım. Olabilirse geçici bakım için yardımcı olabileceğim bir kedi ( böyle bir şey yazılmıştı sanirim) o zaman denerim.
Ama şu anda yapamayacağım. Uzaktan sevmeye devam
Sizleri de tebrik ederim. Ne güzel insanlarsınız. Bu kadar zor olmasina ragmen sevgiyle buyutuyorsunuz. Peygamber efendimiz de kedileri severmiş. O nedenle de istedim aslında. Nasip olursa ne âlâ. Olmazsa da niyet ettim sonuçta. Disarida da bu sevgimi gösterebilirim tabi.
Teşekkür ederim tekrardan.

Sokaktakileri besleyin bol bol. Onların daha çok ihtiyacı var.

Şahsen cesaret edemem. Kedi, kuşa balığa benzemiyor. Bir zamanlar evimde 17 tane kuş besliyordum. Gebelik döneminde hepsini verdim çevreme. Onlara bebek gibi bakmak, dilinden anlamak gerekir. Sonsuz sevgi ister. Sanırım çok uygun değil sizin ev ortamı.

Arkadaşlara katılıp sahiplenmeyin demekle birlikte her kedi sandiginiz kadar ilgi ve sevgi yumağı değil. Bir çoğu sevilmekten cok hoslanmaz. Simdiden bu kadar muallaktasiniz bir de sevdirmezse alisamazsiniz da büyüdükçe sevdirmeyen var. Amaciniz bu olduğu için söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…