- 22 Aralık 2011
- 1.574
- 1.647
- 358
- 42
Herkes kadinin gidisine takilmis,ben esinin burnu havada oluşuna sinir oldum. isi gel gitli,pandemiden dolayi esnaflik yapiyor ama cok iyi degil durumu dediniz anladığım kadarıyla, annesinin ablasinin yaninda kaliyor arada yeni esyalarinizda takiliyormus.asla da sehir degistirmezmis.karisini seven adam esyayi yükler orada bir is bakar. birde boyle deneyelim der. sonucta esim kazaniyor ekmegini birakmasin elinden der.oda katkisini calisarak saglar.Fakat isi birakirsaniz cok pisman olursunuz,cunku bence esiniz sizi onemsemiyor ve siz fedakarlik yapip giderseniz yari yolda birakilma ihtimaliniz bile olur. Zaten bir arada yasamamissiniz.ya anlasamazsin.adam derse banami sordun biraktin isini ben cagirmadim ki seni derse.ne bilim bir garip geldi bana esinizin tutumu ondan elestirdim bu kadar.asik seven insan karisinin yanina giderdi ne olursa olsun.3 5 gorusmeyle yilda olurmu.oda geri donus kalmayinca evlenmis gibi iste.hani nisanliyken yerlesmissiniz ya devlete.Fakat en sanslisi esiniz evde onda oh rahat.siz ablanızda kalmamalisiz bence.