Pişman olurmuyum

Yok dert olmadı muhteşem olgunluğuna şapka çıkardım. 10 yaşında ben daha donumu toplamayı yeni yeni öğreniyordum. Arada kavga edip arkadaşlarıma falan küsüyordum da bir aile bireyi ile soğudum için görüşmeyi kesebilecek mental gelişime sahip değildim. Nasıl mikemmel bir kişilikmişsin sen o yaşta.
13 yaşindaydım ve 13 yaşindaki bı kız kendine yapılan şeyleri bilir salak filan değilse
Ki ben çoktan ergenliğe girmiştim o yaşta
Kusura bakmayın sizin kadar çocuk takilamadiğimiz için malesef hayat herkese aynı değil 13 yaşinda annem kadar yemek yapmayı biliyodum temizlik yemek yapıyordum çocuk olmaya fırsatım olmadı pek

Tek olmak zor, sizi anlıyorum ama kimse çocuklarınım cinsiyetini seçemiyor o yüzden annenizi suçlamayı bırakın.

Teyzeleriniz konusuna gelince annenizi görüştürmemenizi abartı buldum sonuçta onlar kardeş. İnsana iyi günde de kötü günde de kardeş gerekir. Ama sizin hakkınızda fazla yorum yapmaları sizi bu kadar rahatsız etmiş herhalde. Annenize "Benim hakkımda her detayı teyzelerime/akrabalarımıza anlatma. Her kafadan bir ses çıkıyor, bunalıyorum." vb. şeyler söyleyebilirsin. O da zamanla bu huyundan vazgeçerse sorun çözülür.
Teşekkürederim evet secemiyor tabi ama annem hem dunyaya getirip ilgilenmeyen biri
Tabi sadece yorum değildi yaptıkları bildiğiniz akl veriyolardı annemi yonlendiriyolardi
Annemde tabii kolay lokma
Onların lafıyla beni şekle sokmaya calisiyodu

Teşekkürederim evet secemiyor tabi ama annem hem dunyaya getirip ilgilenmeyen biri
Tabi sadece yorum değildi yaptıkları bildiğiniz akl veriyolardı annemi yonlendiriyolardi
Annemde tabii kolay lokma
Onların lafıyla beni şekle sokmaya calisiyodu
İlgisizliğini sadece siz bilirsiniz tabii ki ama her ebeveynin eksikleri vardır muhakkak.
Ne olursa olsun annenize teyzelerinizin yorumlarından ve dayatmalarından rahatsız olduğunuzu söyleyin, gerekirse barışma şartı olarak öne sürün.
Yine mesafe koyun ama bu kadar keskin olmayın.

Heeee
Yok dert olmadı muhteşem olgunluğuna şapka çıkardım. 10 yaşında ben daha donumu toplamayı yeni yeni öğreniyordum. Arada kavga edip arkadaşlarıma falan küsüyordum da bir aile bireyi ile soğudum için görüşmeyi kesebilecek mental gelişime sahip değildim. Nasıl mikemmel bir kişilikmişsin sen o yaşta.
Heee mikemmmmeelimmm tamammı gör gör analar neler doguruyor sana kalmadı benim mükemmelliğini sorgulayacak konuma cevap verirsen verirsin vermezsen alakasız yorumlarinla kalabalık yapma
Senin gibi teyze halimle donumu anama yikatmiyom ben

Yooo herkesin annesi yıkıyor bir yaşa kadar. Biz de çocuklarımızınkini yıkayacağız. Ne var ki bunda bu kadar anormal?
Teyze olana kadarmı?😹😹
Ne zaman yikican ananın donunu merak ettim?rahmetli oluncami
Omurmu kaldı yikiycak 😹
Peki sende çocuklarının donunu yikicanmi çocuğun 40 yaşında olmasına rağmen fjfjfjfjf

Heeee

Heee mikemmmmeelimmm tamammı gör gör analar neler doguruyor sana kalmadı benim mükemmelliğini sorgulayacak konuma cevap verirsen verirsin vermezsen alakasız yorumlarinla kalabalık yapma
Senin gibi teyze halimle donumu anama yikatmiyom ben
Donu anaya yıkatma mevzusu nedir bedevi anlamıyorum cidden?

Bir yerden vurmaya çalışıyorsun ama olmuyor, bana geçmiyor.

Okumadın heralde annemi yonetiyolar benim hayatım hakkında bile anneme akıl verip şoyle böyle yap diyolar
Ee desinler ne olacak diyorlarsa.
Annesini kardeşleriyle görüştürmüyormuşsunda
Onların senin hakkında birşey demesiyle ne olacakmıs
Yani kısacası sen bu hırsla kendını baya koruyorsun
Daha annenden ne istiyorsun..
Ben anlamadım bu nasıl bır ılıskı

Yooo herkesin annesi yıkıyor bir yaşa kadar. Biz de çocuklarımızınkini yıkayacağız. Ne var ki bunda bu kadar anormal?
Anormal olan neredeyse teyze olmuş bı kadının anasına donunu yikatmasi ve o haliyle gelip burada ona buna bulaşmaya calişmasi milleti begenmemesi
Yoksa çocuğun donunu yıkamak en doğal şey

Dedin ya donumu anam yikiyo yemeğimi filan o yapiyo ben yayiliyom onu dedm jfjfjfjdjd
Yooo demedim öyle bişey. Nerenden uyduruyorsun bilmiyorum. Hafta içi yemeği yapıyor demişimdir en fazla. Ev işi yapmıyorum diye üzüleceğimi falan mı sanıyorsun?

Hayır öyle olsa bile senin konunla benim yaşam biçimimin ya da evimin işini kimin yaptığının ne alakası var, bunu niye buraya taşıdın yani?

Merhaba
Annemi pek sevmiyorum bunun sebebi de ilgisiz ve bencil bı anne olması
Tek yaptığı ihtiyaclarimizi karsilamak onun dışında çocukluktan beri hiç vakit geçirmesi ilgilenmedi bu yüzden pek sevmem ondan uzakkende pek aramam
Asıl mesele tek kız benim annem bencilce kız çocuk istemiş ısrarla ve en son ben olmuşum ama ilgi alaka sıfır gerçi o kadar çocuk varken ilgi nasl göstersin
Kız kardeşim yok hayatta kendimi hep yalnız hissettim tek ağladım tek güldüm
Annem kızkardeşleriyle konuşurken hep rahatsız oldum çünkü benim bir kızkardeşim yok e kendide kardeşlerini hep önüme koydu onlarla satlarve konuşmaktan geri kalmadı bense birşey anlatırken bile hep işim var acelem var derdi bencilce doğurdu beni.
Bende büyüdüm tabi şimdi ona eyvallahim yok umrumdada değil.Onu kızkardeşleriylede görüştürmüyorum ben yıllardır teksem oda laklak yapamaz.Tek sebebi buda diil annem pasif biri kızkardesleri ona istediği gibi laf sokup akıl verebiliyor benim için bile akıl veriyorlardı anneme şuna izin verme bunu yapmasına izin verme bedevinin.Hayatımla oynuyorlar o akıllarıyla resmen oyuncak gibi
E tabi bende duydum bunu hepsine sövüp ortalığı yıktım birdaha annemle sizi goruşturmiycem ölse mezarına bile gelemezsiniz yakarım ortalığı dedim ve görüştürmüyorum artık.Bazen annem istiyor konuşmak ama engel oluyorum pişman olurmuyum sizce olacağımı sanmiyorum ama fikrinizi almak istiyorum.
Keşke anneniz bir kızı olsun diye diretmeseymiş…

Yooo demedim öyle bişey. Nerenden uyduruyorsun bilmiyorum. Hafta içi yemeği yapıyor demişimdir en fazla. Ev işi yapmıyorum diye üzüleceğimi falan mı sanıyorsun?

Hayır öyle olsa bile senin konunla benim yaşam biçimimin ya da evimin işini kimin yaptığının ne alakası var, bunu niye buraya taşıdın yani?
Banlandigimiz bir konu vardı dedim babanmi yikiyo donlarını sende hayır annem gelip yikiyo işimi yemeğimi yapiyo bende yayiliyom dedin

Benim konumda ise sen benim 7 seneki önceki yasimla dalga geçmişin resmen 13 yaşindaki bir kızın hiçbir karar veremeyecegini filan saniyosun ama gayette karar veriyor ona yapılan şeyleri görüyor seviyor veya sevmiyor duygulari var yani

Sen nasıl yorum yapıyorsan bende öyle cevap veriyorum yani benimle dalga geçebilecek en son kişi bile değilsin sen belki 10 yaşında donunu zor topluyodun ben 13 yaşında yemek temizlik yapıyordum bu dalga geçilecek birşey degil kimine göre iyi kimine göre kötü birşey

Banlandigimiz bir konu vardı dedim babanmi yikiyo donlarını sende hayır annem gelip yikiyo işimi yemeğimi yapiyo bende yayiliyom dedin
öyle bir şey demedim. Sen dile hakim olmadığın için okuduğunu anlamamışsındır. Olmayan şeyleri buraya yazmam ben. Evet yayılıyorum ama annem yapmıyor evimin işini. O senin uydurman.

Hadi git yat geç oldu.

öyle bir şey demedim. Sen dile hakim olmadığın için okuduğunu anlamamışsındır. Olmayan şeyleri buraya yazmam ben. Evet yayılıyorum ama annem yapmıyor evimin işini. O senin uydurman.

Hadi git yat geç oldu.
😹Uydurmamı?çok iyi hatırlıyorum hafızam o kadar kötü degil keşke konu dursaydida baksaydin
Uyuyup uyumamam sana kalmadı.

Duruyomuş😹vala bende senden çok sıkıldım
O halinle gelip burada onla bunla dalga geçer gibi konuşman filan komik 😹kendi işini göremeyen biri gelip burada benimle kendince dalga geçmeye calişmasi ajajjsjdjdj
Screenshot_20231127_234550.webp

Merhaba
Annemi pek sevmiyorum bunun sebebi de ilgisiz ve bencil bı anne olması
Tek yaptığı ihtiyaclarimizi karsilamak onun dışında çocukluktan beri hiç vakit geçirmesi ilgilenmedi bu yüzden pek sevmem ondan uzakkende pek aramam
Asıl mesele tek kız benim annem bencilce kız çocuk istemiş ısrarla ve en son ben olmuşum ama ilgi alaka sıfır gerçi o kadar çocuk varken ilgi nasl göstersin
Kız kardeşim yok hayatta kendimi hep yalnız hissettim tek ağladım tek güldüm
Annem kızkardeşleriyle konuşurken hep rahatsız oldum çünkü benim bir kızkardeşim yok e kendide kardeşlerini hep önüme koydu onlarla satlarve konuşmaktan geri kalmadı bense birşey anlatırken bile hep işim var acelem var derdi bencilce doğurdu beni.
Bende büyüdüm tabi şimdi ona eyvallahim yok umrumdada değil.Onu kızkardeşleriylede görüştürmüyorum ben yıllardır teksem oda laklak yapamaz.Tek sebebi buda diil annem pasif biri kızkardesleri ona istediği gibi laf sokup akıl verebiliyor benim için bile akıl veriyorlardı anneme şuna izin verme bunu yapmasına izin verme bedevinin.Hayatımla oynuyorlar o akıllarıyla resmen oyuncak gibi
E tabi bende duydum bunu hepsine sövüp ortalığı yıktım birdaha annemle sizi goruşturmiycem ölse mezarına bile gelemezsiniz yakarım ortalığı dedim ve görüştürmüyorum artık.Bazen annem istiyor konuşmak ama engel oluyorum pişman olurmuyum sizce olacağımı sanmiyorum ama fikrinizi almak istiyorum.

Su bdv.de okudugumuzu 100 senede goremezdik, duyamazdik herhalde. Psikolojik destek almayi dusunmez misiniz?

Duruyomuş😹vala bende senden çok sıkıldım
O halinle gelip burada onla bunla dalga geçer gibi konuşman filan komik 😹kendi işini göremeyen biri gelip burada benimle kendince dalga geçmeye calişmasi ajajjsjdjdj
Eki Görüntüle 3342429
Peki burada tam olarak nerede annem donlarımı yıkıyor demişim? Tam da yukarıda dediğim gibi hafta içi yemeği hallediyor demişim. Yani tam olarak senin uydurman olduğunu ispatladın. Teşekkür ederim. İyi geceler.

Back
X