Bulundugum bolge oyle muhafazakar bir yer degil. Ornegin gecen gece giydim kiyafet dekoltesi tul detayli askili bir bluz altina jean ve spor ayakkabi. Haraketlerim ise cok sicak kanliyim ve yuzum hep guler. Haraketlerim ise inanin bilmiyorum yani erkek arkadasimin gozlerinin icine bakarak dans ederim ya da muzik haraketli ise cok kipir kipirimdirCanim tabiki eğlenmek seninde hakkın . Girdiğin ortama göre giyinmiyormusun acaba sadece çözüm için yazıyorum hareketlerin dikkat cekicimi acaba
Ozur dilerim niyetim kendimi ovmek degil. Durumu acikca izah ettim sadeceHiç de kendini övmemişsin ya bide övseydin kk tümden catlardi
Dekolte giymesenBulundugum bolge oyle muhafazakar bir yer degil. Ornegin gecen gece giydim kiyafet dekoltesi tul detayli askili bir bluz altina jean ve spor ayakkabi. Haraketlerim ise cok sicak kanliyim ve yuzum hep guler. Haraketlerim ise inanin bilmiyorum yani erkek arkadasimin gozlerinin icine bakarak dans ederim ya da muzik haraketli ise cok kipir kipirimdir
Eger ise yarayacaksa giymem gercektenDekolte giymesen
Cocukmusun sen ya yaşın kaç ta böyle bi konu actin bu konuya göre 18 en fazla 20 gibisinEger ise yarayacaksa giymem gercektenbulundugum ortam da dekolte giyenler cok fazla aslinda ama ne bileyim hatali oldugun noktayi anlamaya calisiyorum
Bu durum iste beni cok uzuyor. Degistirme sansim yok mu acaba? Gittigim ortam da rahat olmak istiyorumTürk erkeğinin en zayıf halkalarından birisiniz..
Dans etmeyip otursanız da, benzer şeyler olacaktır..
Ben sivrilmek icin birsey yapmiyorum ki. Giyim konusunda da oyle uc bir giyim tarzim yok. Gittigimiz mekanlar da benzer ve daha acik giyenler de var. Dikkat cekme istegim olsa burda konu acmam. Sorunum buraya pek adapte mi olamadim acaba? Yoksa herkes dans ediyor ve egleniyor. İnsanlar oraya eglenmeye gidiyor oturmaya degil ki.Cocukmusun sen ya yaşın kaç ta böyle bi konu actin bu konuya göre 18 en fazla 20 gibisin
Tamam dekolteni giy ama aşırıya kaçmadan biraz ağırbaşlı ol girdigin ortamda sivrilme dikkat çekmek için
Bazen dikkat çekmek için önde gözde olma isteği başkalarının gözünde hafiflik olarak görülür saygı gosterilmez
Ağırbaşlılık herzaman iyidir der susarim
Bir de cocuk olmaktan degil. Ben iki kulturu birden alarak buyudum. Babamdan ziyade genel de hep annemleydim. Kendinizi benim yerime koyun lutfen. Size belki cocukca gelen acaba benim icin ne? Cok fazla Turk arkadasim yok ve kendimi anlatmak sizlerin benden cok daha iyi bilecegini tahmin ettigimden yardim istedim. Beni acimasizca yerden yere vuruyorsunuz tek derdim yardim istemek. Cunku buralari cok bilmemCocukmusun sen ya yaşın kaç ta böyle bi konu actin bu konuya göre 18 en fazla 20 gibisin
Tamam dekolteni giy ama aşırıya kaçmadan biraz ağırbaşlı ol girdigin ortamda sivrilme dikkat çekmek için
Bazen dikkat çekmek için önde gözde olma isteği başkalarının gözünde hafiflik olarak görülür saygı gosterilmez
Ağırbaşlılık herzaman iyidir der susarim
Herkes kendince inanin cok guzeldir. Siz de oylesinizdir eminim. Kultur catismasi mi yasiyorum bilmiyorum. Bana gore normal olan seyler acaba anormal mi? Bunu gercekten bilmek ve anlamak istiyorum. İnanin gunluk yasantimda konusamaz oldum cunku diksiyonum cok berbat.Rahatina bak ya sen de takildigin sey bu olsun.bakanlarin ayibi.senin kadar guzel neseli olsak keske..deli misin tadini cikar
Sürekli aslımı anlıyorlar, aslında yabancı olduğum barz belii, diyorsunuz ama siz yabancı değil babadan Halis türksünüz
Gitmeyin bi süre evde dansedin olmamı
diksiyonunu duzeltmek icin kursa gidebilirsin.zamanla da alisirsin etrafa.cok dusunup bunaltma kendini.o rahatligin sana bu gyzelligi veren ki..biz senin gibi dansetmeye vs aliskin degiliz bastirilarak buyutuluuoruz.adsmlarda gorunce bakiyorlar tabiHerkes kendince inanin cok guzeldir. Siz de oylesinizdir eminim. Kultur catismasi mi yasiyorum bilmiyorum. Bana gore normal olan seyler acaba anormal mi? Bunu gercekten bilmek ve anlamak istiyorum. İnanin gunluk yasantimda konusamaz oldum cunku diksiyonum cok berbat.
Herkes kendince inanin cok guzeldir. Siz de oylesinizdir eminim. Kultur catismasi mi yasiyorum bilmiyorum. Bana gore normal olan seyler acaba anormal mi? Bunu gercekten bilmek ve anlamak istiyorum. İnanin gunluk yasantimda konusamaz oldum cunku diksiyonum cok berbat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?