Pisman oluyor, kendimi kotu hissediyorum

Pinkover

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
42
11
3
41
Merhabalar

Esimden bosandim ve son 3 aydir hayatimda biri var. Yari Turk yari Rus'um. Benim meselemde hayatim da olan kisi ile disariya eglenmek icin ciktigimizda ki sorunlar ve acaba neden boyle oluyor uzulmem yersiz mi bunu anlamak istiyorum.

Normalde diksiyonum bozuktur yani Turkce konusurum herseyi anlarim ama is konusmaya gelince yabanci olusum bariz belli. Girdigim her ortamda da cok asiri dikkat cekerim. Fizik olarak anneme benzerim yani insanlar bakinca ve konusunca anliyor aslimi.

Erkek arkadasimla zaman zaman disari eglenmeye cikiyoruz ve alkol de aliriz. Canli muzik olan bar veya mekana gideriz. Eglenmeyi cok severim ve müzik olmazsa olmazim hele dans etmeye bayilirim.

Sorun olansa gece egleniyoruz ve gunduzun de pisman oluyor ruhsal bunalima giriyorun cunku girdigimiz ortamlar da erkeklerin bakisi dans ederken ilgi odagi olmam vs. Ya da konusmam gereken durumlar da insanlarin bakis acisindan cok bunaldim.

Ertesi gun dibe vuruyorum. Neden eglendim? Neden dans ettim? Neden konustum vs. Diye. Giydigim kiyafete kadar kendimi sucluyorum. Sanki dans edip eglenmek cok kotu. O erkekler neden boyle bakiyor acaba eglenmeye gitmesem mi? Hatayi nerde yapiyorum bilmiyorum.

Sizce dogru mu dusunuyorum? Diksiyonumun bozuk olmasi, aslima cok benzemem, eglenmemin beni bu kadar uzmesi ve yormasi normal mi? Oyle bir bakiyorlar ya da firsat bulduklari an cok guzelsin vs. Demelerinden cok bunaldim. Yanlis olan ne?

Canim tabiki eğlenmek seninde hakkın . Girdiğin ortama göre giyinmiyormusun acaba sadece çözüm için yazıyorum hareketlerin dikkat cekicimi acaba

Canim tabiki eğlenmek seninde hakkın . Girdiğin ortama göre giyinmiyormusun acaba sadece çözüm için yazıyorum hareketlerin dikkat cekicimi acaba
Bulundugum bolge oyle muhafazakar bir yer degil. Ornegin gecen gece giydim kiyafet dekoltesi tul detayli askili bir bluz altina jean ve spor ayakkabi. Haraketlerim ise cok sicak kanliyim ve yuzum hep guler. Haraketlerim ise inanin bilmiyorum yani erkek arkadasimin gozlerinin icine bakarak dans ederim ya da muzik haraketli ise cok kipir kipirimdir

Dekolte giymesen

Eger ise yarayacaksa giymem gercekten bulundugum ortam da dekolte giyenler cok fazla aslinda ama ne bileyim hatali oldugun noktayi anlamaya calisiyorum
Cocukmusun sen ya yaşın kaç ta böyle bi konu actin bu konuya göre 18 en fazla 20 gibisin

Tamam dekolteni giy ama aşırıya kaçmadan biraz ağırbaşlı ol girdigin ortamda sivrilme dikkat çekmek için

Bazen dikkat çekmek için önde gözde olma isteği başkalarının gözünde hafiflik olarak görülür saygı gosterilmez
Ağırbaşlılık herzaman iyidir der susarim

Ben sivrilmek icin birsey yapmiyorum ki. Giyim konusunda da oyle uc bir giyim tarzim yok. Gittigimiz mekanlar da benzer ve daha acik giyenler de var. Dikkat cekme istegim olsa burda konu acmam. Sorunum buraya pek adapte mi olamadim acaba? Yoksa herkes dans ediyor ve egleniyor. İnsanlar oraya eglenmeye gidiyor oturmaya degil ki.

Rahatina bak ya sen de takildigin sey bu olsun.bakanlarin ayibi.senin kadar guzel neseli olsak keske..deli misin tadini cikar

Bir de cocuk olmaktan degil. Ben iki kulturu birden alarak buyudum. Babamdan ziyade genel de hep annemleydim. Kendinizi benim yerime koyun lutfen. Size belki cocukca gelen acaba benim icin ne? Cok fazla Turk arkadasim yok ve kendimi anlatmak sizlerin benden cok daha iyi bilecegini tahmin ettigimden yardim istedim. Beni acimasizca yerden yere vuruyorsunuz tek derdim yardim istemek. Cunku buralari cok bilmem

Bu ülkede değil.
Arkadaşım İngiltere'de yaşıyor ve eşi İngiliz. Eşi söylemişti, Mesela orada da size benzeyen kadınlar popüler değilmiş, siyah saçlı ve gözlü, beyaz tenli kadınlara hayranlarmış. Her ülkede tercihler farklı. Burası böyle.. Alışmanız lazım. Bir de yanlış anlamayın çok rica ediyorum. Dans etmek benim kültürümde asla ters değil ancak öyle insanlar var ki, dans ediyor bir de dekolte giyinmişse o kişiyi çok kolay elde edebileceğini düşünüyorlar. Yanınızda sevgiliniz de olsa farketmez. Her konuda rahatlık yaşamak istiyorlar kısaca.
Eminim çok güzelsiniz, tadını çıkarın hayat çok kısa..

Eger ertesi gun pisman oluyorsan yapma arkadasim. Pismanlik insani yer bitirir.
Baska aktivitelere yonel.
Ama yook ben severim gece hayatini vb diyorsan da kiyafetine, hal hareketine dikkat et cunku burasi Turkiye, bi arkadasinda bahsettigi gibi Turk erkeklerinin en zayif halkasisin

Rahatina bak ya sen de takildigin sey bu olsun.bakanlarin ayibi.senin kadar guzel neseli olsak keske..deli misin tadini cikar
Herkes kendince inanin cok guzeldir. Siz de oylesinizdir eminim. Kultur catismasi mi yasiyorum bilmiyorum. Bana gore normal olan seyler acaba anormal mi? Bunu gercekten bilmek ve anlamak istiyorum. İnanin gunluk yasantimda konusamaz oldum cunku diksiyonum cok berbat.

diksiyonunu duzeltmek icin kursa gidebilirsin.zamanla da alisirsin etrafa.cok dusunup bunaltma kendini.o rahatligin sana bu gyzelligi veren ki..biz senin gibi dansetmeye vs aliskin degiliz bastirilarak buyutuluuoruz.adsmlarda gorunce bakiyorlar tabi

diksiyonunuz berbat ama masallah yaziya gelince bizden iyi yaziyorsunuz
Elbette kultur catismasi olacak, ki siz baska ulkenin orf kulturuyle buyumussunuz. Onu birakin ulkemizin iki sehrindeki kultur bile uymayabiliyor. Gayet normal yasadiginiz sorunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…