Pisman oluyor, kendimi kotu hissediyorum

Evet karar verdim yeniden gidecegim. Tamam oyle ortamlara da gitmem.

Yok dans derken sevisir gibi degil. Ortam da kimseyi tanimiyorum guvendigimse sadece erkek arkadasim.

Benim babam Turk

Modern kültürden gelen bir kızı tutup Türkiye'ye sokmuşlar, Türk babayla yetişmiş daha ne olsun ki canım? Kültür çatışması yaşıyorsun normaldir. Biraz anne babanın öğretilerinden bağımsız düşün. Ben ne istiyorum, nasıl biriyim de kendine. Rus gibi görünen Türk kızı olmuşsun

Ayy yeter ama kız çorba demiş siz al buda salata buda tatlı buda ekmek.......
Kk ne zamandan beri böyle çözer oldu sorunları Yardımlaşma anlayışımız buysa kadınlar kendi kendilerini yakıyor demek.

bu senın auranla ilgili bir olay canım
bende öyleyim , birgün okadar salaş giyindim ki yüzümde gram makyaj yok falan ama genede dönup bakanlar oldu hep,
birazda açık giyiyorsa olacagı budur yanii

kiz yardim istemis belli ki kotu hissetmis demediginizi birakmamissiniz bazen buradaki jnsanlari anlamiyorum
Ben de uzuluyorum bazen insanlar kotu birsey dese bile iyi algiliyorum erkek arkadasim da kiziyor bana bu konuda. İyi niyetli olma ve inanma diyor. Sadece yardim istedim ben inanin kalbim cok kiriliyor ve kendime lanet ediyorum. Sanki bu dunyaya cezali gelmisim. Gunluk hayatta bile cogu kez agliyorum. Eski esimden bile boyle sebepler yuzunden ayrildim. Surekli sucladi beni ben istemedim boyle olsun. Surekli asagiladi irkima surekli laf etti. O zaman sadece olmek istedim. Beni oyle etkilemisti ki kendimi Allah'in cezasi asagilik bir varlik olarak gordum. Psikolojik destek aldim ama henuz atlatamadim sanirim. İnsanlardan incinince surekli agliyorum

Eğer pismanligin nefis muhasebesinden kaynakliysa biraz gitme derim ben ve neyin seni rahatsız ettiğini kendine sor sonrada buna yönelik bir araştırma yap kitaplar al oku,daha açık yazmak isterdim ama sanırım yasak.

Canim bu kadar hassas biriysen ve bu ulkede yasamaya devam edeceksen, buranin orfune adetine uyman gerekiyor yoksa cok daha fazla incinirsin. Gece cikma, cikiyorsan da kilik kiyafetini acik tercih etme ve guleryuzunu sadece en yakinlarina goster. Maalesef bu ulkede bi yabanci oldu mu hayat durur, onun uzerinden devam eder.

Evet oyle oldu biraz cok kafam karisiyor. İste nasil dusunmeliyim? Yardimci olur musunuz?

Ayy yeter ama kız çorba demiş siz al buda salata buda tatlı buda ekmek.......
Kk ne zamandan beri böyle çözer oldu sorunları Yardımlaşma anlayışımız buysa kadınlar kendi kendilerini yakıyor demek.
Her birinizden ayri ayri ozur dilerim. Acaba yine mi hata yaptim? Galiba ben surekli hatalar yapan bir insanim

bu senın auranla ilgili bir olay canım
bende öyleyim , birgün okadar salaş giyindim ki yüzümde gram makyaj yok falan ama genede dönup bakanlar oldu hep,
birazda açık giyiyorsa olacagı budur yanii
Evet oyle de oluyor

hangi şehirdesiniz?
izmir istanbulsa iyi
yoksa kendinize göre bir şehre gidin bence çünkü türkiyenin her yeri kaldırmaz valla kalkıp başınıza biri musallat bile olur ...burası kadın cinayetlerinin olduğu bir ülke suçluluk hissedin diye demiyorum kendinizi korumanız gerekebilir

Eğer pismanligin nefis muhasebesinden kaynakliysa biraz gitme derim ben ve neyin seni rahatsız ettiğini kendine sor sonrada buna yönelik bir araştırma yap kitaplar al oku,daha açık yazmak isterdim ama sanırım yasak.
Tam da yazdigim seylerden rahatsizim. Ozel gelen kutusuna yazabilir misiniz?

İste cozum bulmak icin buraya sormak istedim. Turk bayan arkadasim yok. Kimseye anlatamiyorum kendi arladaslarimda kendilerine gore yorumluyor. Evet bu ulke de yasayacagim. Bana destek olabilir misiniz? Erkek arkadasimla daha yolun basindayiz ve bazen sanki o da kiracakmis gibi hissediyorum. Ornek alacagim bir rol yok onum de. Bu kez de asagilanmak ve hayal kirikligi yasamak istemiyorum

Bak canım biz Türk kızlarının çoğu (istisnalar var) ne zaman öyle eğlensek, erkek arkadaşımızla bir şeyler yaşasak, dans etsek, azıcık dekolte giysek, azıcık rahat etsek kendimizi hep aynen senin hissettiğin gibi hissederiz sonunda. Bu bizim yaşadığımız kültürden kaynaklanıyor. Bize sürekli şu haram bu çok günah, erkekler sana bakmasın, sakın öyle hafif kızlar gibi olma, kötü kadın mı olacaksın, erkek arkadaşınla cinsel şeyler yaşarsan sana saygısı kalmaz seni bırakır istediğini alınca, bulunduğun ortamlarda dikkat çekme, açık giyinme vs. denilerek büyüyoruz. Benim kardeşim mesela lisedeyken saçlarına kahkül yaptırmıştı. Hani ön kısmını kısa kestirmişti yani. Ve ona büyüğü olan birisi kalkıp, sen şimdi kuaförden eve kadar gelirken kaç erkek dönüp baktıysa sana öbür dünyada hepsinin günahı senin üzerine olacak demiş. Kız saçları uzayana kadar o kahkülleri tokalarla saçına tutturarak dolaştı. Biz ne dediysek fayda etmedi, o kadar korkmuş. Burada bir konu vardı mesela, konu sahibiyle sevgilisiyle sevişmiş, sonra evinden ağlayarak kaçıp gitmiş suçluluk duygusuyla. Sonra beni neden aramıyor diye soruyor. Neden arasın adam öcü gibi davranmışsın değil mi? İşte bir ilişki daha mahvolmuş bu saçmalık yüzünden.
İşte sen de biraz o kültürden biraz bu kültürden almışsın ve ne yazık ki bizim o suçluluk kültürümüzü de sahiplenmişsin. Hiç iyi bir şey değil o. Türkiye'nin kötü yönlerini alma sen, iyi yönlerini al.
Burada insanların sana "dekolte giyme" demesine bakarak da karar verme. Haram diyenlere de bakma. Çünkü senin dinini bile bilmiyoruz sonuçta. Bizimkiler böyledir, daha dinini sormadan haram der çıkar. Sen kendin bağımsız düşünmeye çalış. Yaşın küçük mü bilmiyorum. Merak etme biraz olgunlaşınca daha kolaylaşır her şey.
Eski eşinden bahsetmişsin. Bizim erkeklerin Rus kızlarına malesef çok çirkin bir bakış açısı olabiliyor. Boş ver sen, fırsatın da varsa git bu kültürden olmayan birileriyle evlen. Kurtar kendini.

Giydigim kiyafete kadar kendimi sucluyorum.
Bu cümleden sonra gerisini okumadım.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama şu okudugum yazıya göre en fazla 19 dur derim.
Ve sizde özgüven eksikliği var bu belli.
Ayrıca sonradan bu kadar kafa patlatıp buraya konu açacak dereceye gelmek yerine. Birazda bu durumun tam tersini deneyip gözlem yapsanız sorunu çözmüş olursunuz.

Ve şu sözü hep severim ; Taş yerinde ağırdır.
Herkes giyinir süslenir pisler, gezer, eğlenir, dans eder.
Ama hepsinde o ağırlık farkedilmelidir.

+1

Niye pişman oluyorsunuz aslında istediğiniz yaşam biçimi bu değil mi
ya da aslında siz o gittiğiniz yerlere gitmek istemiyorsunuz da erkek arkadaşınıza ayak uydurmak için mi gidiyorsunuz
başkasının düşüncelerini degistiremezsinuz ancak bu kadar çok neden pişman oluyorsunuz onu cozmelisiniz

Çalışıyor musun?
Su an da calismiyorum sehir degistim. Daha once ozel bir sirketteydim gida sektoru.

kaç yaşındasınız?
burda tanımadığınız birinin yazdığından bile hemen etkileniyorsunuz..
erkek arkadaşın ne diyor bu duruma?
33 yasindayim. Evet cok etkileniyorum cunku bosandigim esimin surekli beni asagilamalarina maruz kaldim. Bu dunya uzerinde kotu giden ne varsa benle alakali saniyorum. Surekli hata yapiyorum gibi geliyor. Erkek arkadasim cok iyi niyetli oldugumu buraya adapte olmam gerektigini dusunuyor. Su an da onun sehrindeyim. Burada yasayacagiz ve alismak zorundasin diyor ve surekli evlenmek icin diretiyor. Ama ben cok korkuyorum yine hata yapmaktan. Neye alisacagimi bile bilmiyorum

Hatay ili burasi. Soyluyorum İzmir e gidelim diye ama pek kabul etmiyor. Muhendis kendisi ve maasi cok iyi bunlari sebep gosteriyor ikna edemiyorum.

İcimi okumussunuz Kendi kulturumden biri ile de olmuyor. Biri diyor Turk gibisin oburu diyor Rus gibisin. Ben sadece insanim

Egonu başka yerde kassaydın keşke.
Eeee sorun ne yani.
Çok dikkat çekicisin o kadar dikkat çekicisin ki adamlar gözünü alamıyor.
Oldu mu ?

o zaman destek alın . herşeyi kendinize mal (a nın üzerinde inceltme) yanlış bir düşünce tarzı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…