Evet ben Turk'um. Yani belki yanlis cunle kurdum ozur dilerim. Yani anlatmak istedigim fizik olarak anneme cok benziyorum hele konusursam yanlis anliyorlarSürekli aslımı anlıyorlar, aslında yabancı olduğum barz belii, diyorsunuz ama siz yabancı değil babadan Halis türksünüz
Gitmeyin bi süre evde dansedin olmamı
Evet bu cok dogru inanin mesela İzmir de yasarken bile pek boyle sorun yasamadim. Annemin ulkesinde hele hic ilgi ceken yanim yok.Bu ülkede değil.
Arkadaşım İngiltere'de yaşıyor ve eşi İngiliz. Eşi söylemişti, Mesela orada da size benzeyen kadınlar popüler değilmiş, siyah saçlı ve gözlü, beyaz tenli kadınlara hayranlarmış. Her ülkede tercihler farklı. Burası böyle.. Alışmanız lazım. Bir de yanlış anlamayın çok rica ediyorum. Dans etmek benim kültürümde asla ters değil ancak öyle insanlar var ki, dans ediyor bir de dekolte giyinmişse o kişiyi çok kolay elde edebileceğini düşünüyorlar. Yanınızda sevgiliniz de olsa farketmez. Her konuda rahatlık yaşamak istiyorlar kısaca.
Eminim çok güzelsiniz, tadını çıkarın hayat çok kısa..
Kiyafetim cok ucuk olmaz ama ne bileyim acaba dekolte de giymesem mi?Eger ertesi gun pisman oluyorsan yapma arkadasim. Pismanlik insani yer bitirir.
Baska aktivitelere yonel.
Ama yook ben severim gece hayatini vb diyorsan da kiyafetine, hal hareketine dikkat et cunku burasi Turkiye, bi arkadasinda bahsettigi gibi Turk erkeklerinin en zayif halkasisin
Dekolte ve dikkat çekici giymeyin abartılı makyaj yapmayın.Evet ben Turk'um. Yani belki yanlis cunle kurdum ozur dilerim. Yani anlatmak istedigim fizik olarak anneme cok benziyorum hele konusursam yanlis anliyorlarTurk'um sonuna kadar ama iste kendimi cok izah edemiyorum
Evet bu cok dogru inanin mesela İzmir de yasarken bile pek boyle sorun yasamadim. Annemin ulkesinde hele hic ilgi ceken yanim yok.
Kiyafetim cok ucuk olmaz ama ne bileyim acaba dekolte de giymesem mi?
Kursa gittim ama ancak bu kadar duzeldi dediginiz gibi biraz daha gideyim. Yani burada ki insanlar gibi mi davranmaya calisayim?diksiyonunu duzeltmek icin kursa gidebilirsin.zamanla da alisirsin etrafa.cok dusunup bunaltma kendini.o rahatligin sana bu gyzelligi veren ki..biz senin gibi dansetmeye vs aliskin degiliz bastirilarak buyutuluuoruz.adsmlarda gorunce bakiyorlar tabi
Yazmayi yaziyorum bunda bi mesele yok. Turk okuluna da gittim bir sure ve babam egitimlerimi pek eksik etmedi ama sadece diksiyon olarak aksanli konusuyorum bazi harfleri duzgun cikaramiyorum. Mesela sikildim diyemem yanlis anlatiyorum bunaldim diyorum.diksiyonunuz berbat ama masallah yaziya gelince bizden iyi yaziyorsunuz
Elbette kultur catismasi olacak, ki siz baska ulkenin orf kulturuyle buyumussunuz. Onu birakin ulkemizin iki sehrindeki kultur bile uymayabiliyor. Gayet normal yasadiginiz sorunlar.
Merhabalar
Esimden bosandim ve son 3 aydir hayatimda biri var. Yari Turk yari Rus'um. Benim meselemde hayatim da olan kisi ile disariya eglenmek icin ciktigimizda ki sorunlar ve acaba neden boyle oluyor uzulmem yersiz mi bunu anlamak istiyorum.
Normalde diksiyonum bozuktur yani Turkce konusurum herseyi anlarim ama is konusmaya gelince yabanci olusum bariz belli. Girdigim her ortamda da cok asiri dikkat cekerim. Fizik olarak anneme benzerim yani insanlar bakinca ve konusunca anliyor aslimi.
Erkek arkadasimla zaman zaman disari eglenmeye cikiyoruz ve alkol de aliriz. Canli muzik olan bar veya mekana gideriz. Eglenmeyi cok severim ve müzik olmazsa olmazim hele dans etmeye bayilirim.
Sorun olansa gece egleniyoruz ve gunduzun de pisman oluyor ruhsal bunalima giriyorun cunku girdigimiz ortamlar da erkeklerin bakisi dans ederken ilgi odagi olmam vs. Ya da konusmam gereken durumlar da insanlarin bakis acisindan cok bunaldim.
Ertesi gun dibe vuruyorum. Neden eglendim? Neden dans ettim? Neden konustum vs. Diye. Giydigim kiyafete kadar kendimi sucluyorum. Sanki dans edip eglenmek cok kotu. O erkekler neden boyle bakiyor acaba eglenmeye gitmesem mi? Hatayi nerde yapiyorum bilmiyorum.
Sizce dogru mu dusunuyorum? Diksiyonumun bozuk olmasi, aslima cok benzemem, eglenmemin beni bu kadar uzmesi ve yormasi normal mi? Oyle bir bakiyorlar ya da firsat bulduklari an cok guzelsin vs. Demelerinden cok bunaldim. Yanlis olan ne?
Buna cevap ariyorum isteDekolte giyiyorsun yani
İçkili bir mekanda ve dikkat çeken bir fizikleee vee güzellikleeee
Aksan kayıyor
Bir de dans tabi, e içiliyor da dil dönmez beden yerinde durmaz....
Sorularının cevabını sen ver tatlım...
Kursa gittim ama yeterli degil henuz. Dediginiz gibi yapayim bir daha gideyim. İnanin konusmak istedigimden degil size nasil anlatsam bilmiyorum ama Turkce karakterleri cikarmak hayli zor inanin dilimin agridigini hissediyorum. Yazi yazabiliyorum Turk okuluna da gittim ama iste is konusmaya gelince aksanli cikiyor. Cok zorluyorum kendimi bu kez de ne diyecegimi unutuyorum cunku aksansiz konusmaya cabalarken oraya odaklaniyorum ve dikkatim dagiliyor. Asiri uc giyinmem ama dekolde oluyor genel de ama giymem bundan sonra. Makyaj olarakta maskara ruj ve goz kalemi kullaniyorum sadeceDekolte ve dikkat çekici giymeyin abartılı makyaj yapmayın.
Ben bide Rusya dan gelen arkadaşların İvana sert gibi "Bizımla deyilsın" tarzı konuşma dikkat çektiğinden düzeltmek istemediklerini düşünüyorum.
Bi kursa gidin mesela diksiyon kursuna. Burda yazım ve anlatımınız gayet iyi bunu dile dökmek işin basit kısmı
Kahretsin ki çok güzelsin havalı kızOzur dilerim niyetim kendimi ovmek degil. Durumu acikca izah ettim sadece
Cok mu yanlis yapiyorumCunku haram isliyorsun. Girdigin ortam, gittigin kisi ve giydigin kiyafet. 3harami ayri ayri isledigin icin vicdanin seni rahatsiz ediyo. Cunku bazen yanlis yaptigimi dusundugum seyler ertesi gun senin gibi benim de kendimi sorgulamama neden oluyo.
Cok mu yanlis yapiyorum
Bakin cok ozur dilerim cok izah edemedim sanirimKahretsin ki çok güzelsin havalı kız,bu derdin de henüz bir çaresi yok, dayan canım, sık dişini...Elbet teknoloji, yada yıllar! ilerledikçe çözülecektir sorunun,Allah sabır versin
Hersey daha iyi olacaksa yaparimInsam genctir. Ve kani kaynar misali hareket eder. Muzigi sevebilirsin ancak daha uygun yerlere gidebilirsin bar gibi yerlere gitmekten ziyade.. biraz cizgini degistir. Emin ol mutlu olursun. Hem yaptigin seylerden hem de tercihlerinden. Kendinle gurur duyarsin. Herkes hata yapabilir ama duzelmicek seyler degil. Bi muddet gitme o tarz yerlere mesela cafe gibi canli muzik yerlere git. Daha cok eglendigini hissedersin
Türk okuluna bir süre gitmekle kelimeleri bu kadar yerinde kullanmak,hmmKursa gittim ama ancak bu kadar duzeldi dediginiz gibi biraz daha gideyim. Yani burada ki insanlar gibi mi davranmaya calisayim?
Yazmayi yaziyorum bunda bi mesele yok. Turk okuluna da gittim bir sure ve babam egitimlerimi pek eksik etmedi ama sadece diksiyon olarak aksanli konusuyorum bazi harfleri duzgun cikaramiyorum. Mesela sikildim diyemem yanlis anlatiyorum bunaldim diyorum.
Dogru soyluyorsunuz da benim babam Turk ve Turk okulunda da okudum. Babam bu konuda ustumde durdu ama dili cozemedik. Halam ve amcamin esi de ogretmen hafta sonlari surekli ders calisirdik onlarla daBenim yıllardır burada olan rus arkadaşımın da anlatımı bozuk ama bu yazısına da yansıyor.
Sizde bu yok
Ayrıca müzik dans içki gece hayatının olduğu biryer değil Türkiye de dünyanın neresinde olursa olsun bu tarz bakışlar yakınlaşmalar olabilir.
İster git ister gitme ona sen karar vereceksin.
AyyBakin cok ozur dilerim cok izah edemedim sanirimLutfen affedin beni benim anlatmak istedigim cok baskaydi. Uzuluyorum boyle yazinca
İnanin ne demek istediginizi anlayamadim. Fahriye kim?Türk okuluna bir süre gitmekle kelimeleri bu kadar yerinde kullanmak,hmmKız fahriye senmisin,çık dolabın arkasından,sobe
Çok haklısnız ben de bu şekilde düşünüyorumAyrıca müzik dans içki gece hayatının olduğu biryer değil Türkiye de dünyanın neresinde olursa olsun bu tarz bakışlar yakınlaşmalar olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?