Pisman oluyor, kendimi kotu hissediyorum

Sürekli aslımı anlıyorlar, aslında yabancı olduğum barz belii, diyorsunuz ama siz yabancı değil babadan Halis türksünüz

Gitmeyin bi süre evde dansedin olmamı
Evet ben Turk'um. Yani belki yanlis cunle kurdum ozur dilerim. Yani anlatmak istedigim fizik olarak anneme cok benziyorum hele konusursam yanlis anliyorlar Turk'um sonuna kadar ama iste kendimi cok izah edemiyorum

Evet bu cok dogru inanin mesela İzmir de yasarken bile pek boyle sorun yasamadim. Annemin ulkesinde hele hic ilgi ceken yanim yok.

Kiyafetim cok ucuk olmaz ama ne bileyim acaba dekolte de giymesem mi?

Dekolte ve dikkat çekici giymeyin abartılı makyaj yapmayın.

Ben bide Rusya dan gelen arkadaşların İvana sert gibi "Bizımla deyilsın" tarzı konuşma dikkat çektiğinden düzeltmek istemediklerini düşünüyorum.

Bi kursa gidin mesela diksiyon kursuna. Burda yazım ve anlatımınız gayet iyi bunu dile dökmek işin basit kısmı

diksiyonunu duzeltmek icin kursa gidebilirsin.zamanla da alisirsin etrafa.cok dusunup bunaltma kendini.o rahatligin sana bu gyzelligi veren ki..biz senin gibi dansetmeye vs aliskin degiliz bastirilarak buyutuluuoruz.adsmlarda gorunce bakiyorlar tabi
Kursa gittim ama ancak bu kadar duzeldi dediginiz gibi biraz daha gideyim. Yani burada ki insanlar gibi mi davranmaya calisayim?
Yazmayi yaziyorum bunda bi mesele yok. Turk okuluna da gittim bir sure ve babam egitimlerimi pek eksik etmedi ama sadece diksiyon olarak aksanli konusuyorum bazi harfleri duzgun cikaramiyorum. Mesela sikildim diyemem yanlis anlatiyorum bunaldim diyorum.

Cunku haram isliyorsun. Girdigin ortam, gittigin kisi ve giydigin kiyafet. 3harami ayri ayri isledigin icin vicdanin seni rahatsiz ediyo. Cunku bazen yanlis yaptigimi dusundugum seyler ertesi gun senin gibi benim de kendimi sorgulamama neden oluyo.

Dekolte giyiyorsun yani
İçkili bir mekanda ve dikkat çeken bir fizikleee vee güzellikleeee
Aksan kayıyor
Bir de dans tabi, e içiliyor da dil dönmez beden yerinde durmaz....
Sorularının cevabını sen ver tatlım...
Buna cevap ariyorum iste

Kursa gittim ama yeterli degil henuz. Dediginiz gibi yapayim bir daha gideyim. İnanin konusmak istedigimden degil size nasil anlatsam bilmiyorum ama Turkce karakterleri cikarmak hayli zor inanin dilimin agridigini hissediyorum. Yazi yazabiliyorum Turk okuluna da gittim ama iste is konusmaya gelince aksanli cikiyor. Cok zorluyorum kendimi bu kez de ne diyecegimi unutuyorum cunku aksansiz konusmaya cabalarken oraya odaklaniyorum ve dikkatim dagiliyor. Asiri uc giyinmem ama dekolde oluyor genel de ama giymem bundan sonra. Makyaj olarakta maskara ruj ve goz kalemi kullaniyorum sadece

Ozur dilerim niyetim kendimi ovmek degil. Durumu acikca izah ettim sadece
Kahretsin ki çok güzelsin havalı kız,bu derdin de henüz bir çaresi yok, dayan canım, sık dişini...Elbet teknoloji, yada yıllar! ilerledikçe çözülecektir sorunun,Allah sabır versin

Cunku haram isliyorsun. Girdigin ortam, gittigin kisi ve giydigin kiyafet. 3harami ayri ayri isledigin icin vicdanin seni rahatsiz ediyo. Cunku bazen yanlis yaptigimi dusundugum seyler ertesi gun senin gibi benim de kendimi sorgulamama neden oluyo.
Cok mu yanlis yapiyorum

Cok mu yanlis yapiyorum

Insam genctir. Ve kani kaynar misali hareket eder. Muzigi sevebilirsin ancak daha uygun yerlere gidebilirsin bar gibi yerlere gitmekten ziyade.. biraz cizgini degistir. Emin ol mutlu olursun. Hem yaptigin seylerden hem de tercihlerinden. Kendinle gurur duyarsin. Herkes hata yapabilir ama duzelmicek seyler degil. Bi muddet gitme o tarz yerlere mesela cafe gibi canli muzik yerlere git. Daha cok eglendigini hissedersin

Kahretsin ki çok güzelsin havalı kız,bu derdin de henüz bir çaresi yok, dayan canım, sık dişini...Elbet teknoloji, yada yıllar! ilerledikçe çözülecektir sorunun,Allah sabır versin
Bakin cok ozur dilerim cok izah edemedim sanirim Lutfen affedin beni benim anlatmak istedigim cok baskaydi. Uzuluyorum boyle yazinca

Benim yıllardır burada olan rus arkadaşımın da anlatımı bozuk ama bu yazısına da yansıyor.
Sizde bu yok
Ayrıca müzik dans içki gece hayatının olduğu biryer değil Türkiye de dünyanın neresinde olursa olsun bu tarz bakışlar yakınlaşmalar olabilir.
İster git ister gitme ona sen karar vereceksin.

Hersey daha iyi olacaksa yaparim

Türk okuluna bir süre gitmekle kelimeleri bu kadar yerinde kullanmak,hmmKız fahriye senmisin,çık dolabın arkasından,sobe

Dogru soyluyorsunuz da benim babam Turk ve Turk okulunda da okudum. Babam bu konuda ustumde durdu ama dili cozemedik. Halam ve amcamin esi de ogretmen hafta sonlari surekli ders calisirdik onlarla da

Bakin cok ozur dilerim cok izah edemedim sanirim Lutfen affedin beni benim anlatmak istedigim cok baskaydi. Uzuluyorum boyle yazinca
Ayy cümle yapısına sadık kalışlarına kurban olurum senin,benim liselilere bir türkçe dersi ver kuzum,sınavı full çekerler,duacın olurum

Ayrıca müzik dans içki gece hayatının olduğu biryer değil Türkiye de dünyanın neresinde olursa olsun bu tarz bakışlar yakınlaşmalar olabilir.
Çok haklısnız ben de bu şekilde düşünüyorum

P Pinkover
Alkol insanı gevşetir e haliyle böyle şeyler de olur, içkili ortamlarda değil diğer ortamlarda da başım ağrıyor aksanımdan dolayı diyorsanız bir konuşma kursuna gidin arkadaşım
Bu kadar da kahrolmayın, içkisiz ortamlarda bulunmak size daha iyi gelebilir
Güzel olana bakılır yapacak bir şey yok..

valla biz eşimle bara gittiğimizde dans ederiz ama eğlenmelik,

çoğu kimse sevişir gibi dans ediyor ve şunu gözlemleyebiliyorum sabah kalktıklarında çok pişman olacaklar.

ama alkol alınca bu tarz şeyler normal oluyor. Güvendiğin insanlarsa ve seni yargılamıyorlarsa sana bakıp takılanları umursama kadın dans etti diye sarkmayı hak görenler var.

Bebeğim sende russan biz de senin kadar rus olabilsek. O nasıl hatasız imla ve konuşma. Kendine çok güvenme, yani ne bileyim fazla üzülürsün.
Farkındaysan bazı şeylerin o zaman gem vuracaksın hareketlerine. Bu değil ki hayatını yönlendirecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…