Pisman oluyor, kendimi kotu hissediyorum

Madem disko barlarda bakışlardan rahatsız oluyorsunuz evinize disko ışıkları koyun için dağıtın dans edin sevgilinizle?
Yani loş, içkili ve bol erkekli danslı ortamlarda nasıl bir muamele bekliyordunuz ki zaten?

Yaziyi yaziyorum duzgun cumle de kurarim konusurken ama harfler agzimdan duzgun cikmiyor. Onlar da yaziyi duzgun yaziyor ama konusmalari aksanli. Benim de konusmam İvana gibi sadece bazi harfler agzimdan daha sert cikiyor ve hizli
Konu ne bılmıyorum ama bende yunanım. Benım turkcem normal guzel hatta sesımde pek guzel Ama deyrık konusuyorum duzeltemıyorum.
Buarada hayatım boyunca sadece cok ılgıyı emnıyet mudurluklerınde oturma ıznımı uzatırken dogulu polıslerden gordum

Hiç hoş değil bu ne arkadaşlar yaa!
Hem kadına istediğin gibi yasa diyorsunuz hem öyle olacaksa böyle yapma,yok çok güzelsin erkekler bakar.kimileride inandığını yasa daha dinini bilmeden yorum yapanlara bakma diyor ama karşıdan yorum yapanların inandığı değerlere bakmaksizin yerden yere vuruyor.

Evet,yunanlar da çok güzeldir.Örneğin Grace Kelly,yunandı değil mi,yanlışsam düzelt cute,ve evet sen de pek güzelsin maşallah

Lütfen inanç meselelerini konuşmak yasak sa yasaktır olumlu düşünce yasak olumsuz düşünceler serbest değil yani!yanılıyormuyum
hatta inanmamakda!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…