Pisman oluyor, kendimi kotu hissediyorum

Bn bu kdar kendini övüp bundan rahatsı, mış gibi knuşanları svmedim sevemiyorm. Bnde eşimin memleketnde yaşıyrm ve bnmde o memlekeye ait olmadğm çok belli. Ve bnde özel bi ilgi görüyorum. Ten rengim onlarınki gibi değl ve dalı dulu konuşmamdan laz oldğm belli. Ama ay çok rhatsızım ay çok dkkat çekyrm demiyorum. Üstelik bu insan 'vs'yazacak kdar türkçeye hakim

Şimdi canım açık konuşmak gerekirse o tür yerlerde bağıra bağıra müzik çaldığı hepimizün malumu. Bu müzik niye çalıyor, insanlar dans etsin diye. Burada dans ettiğin zaman insanlar sana baktı diye düşüneceksen o zaman dans etmiceksin. Çünkü bakarlar. Ben kadın halimle dans eden bir kadına merakımdan bakarım. Dansta biraz özgüven işidir. O yüzden tanımadığın insanların yanında bunu yapıyorsan illa ki bakarlar. Erkek arkadaşın senden önce bundan rahatsızlık duysaydı seni götürmezdi. Demek ki bu onun için sorun değil. O gibi eğlence yerlerine her türlü insan gider. Laf atan serseriler de gider, sizin gibi iyi niyetli olanlarda. Bunu bilerek oraya gidiyorsanız ya kulağınızı kapatırsınız ya da gitmezsiniz.

dans etsen de bakıyolar etmesen de, dekolte giysen de bakıyolar giymesen de... istediğin gibi takıl.

Bazilarini gercekten anlamiyorum. Siz bura da yabancil dil ingilizce goruyorsunuz sanirim. Yazarken aksanli mi yaziyorsunuz? Konusurken ana diliniz gibi mi cikiyor?

açıkladığınız için teşekkürler.
ben yine de aynı durumda olduğunuzu düşünmüyorum.

Senin yabancı olduğunun ben bile farkına vardım
Asıl sen yabancisin sesli harfler terk

sizin hatanız yok hanımefendi. bizim erkekler yabancı kadına bayılır ama her türlüsüne. evin dışında olan her kadın canlıya

Valla güzele herkes bakar. Rus kadınlarının da ne kadar güzel olduğu bir gerçek. Rahatsız oluyorsanız dansınızı evde yapın başka birşey gelmedi aklıma. Konuşmaya takılmayın o kadar

Bazilarini gercekten anlamiyorum. Siz bura da yabancil dil ingilizce goruyorsunuz sanirim. Yazarken aksanli mi yaziyorsunuz? Konusurken ana diliniz gibi mi cikiyor?
Tabikide bizde tam doğrusunu yazmiyoruz
Burda senin türkçeyi güzel kullanman
Insan hicmi hata yapmaz cumlelerin çok yerinde. Devrik bi cümle kurarak bi tane bile yorum yapmadin

Rahatsız oluyorsan gitmezsin öyle ortamlara, daha sakin yerlere gidersiniz olur biter zirâ tepeden tırnağa dikkat çekmesen bile bizim Türk erkeği tarafından mutlaka sözsel yada gözsel tacize mahkumsundur..
Bu arada herhangi bir mekanda erkek arkadaşının gözünün içine bakarak dans eden birini görsem bayan olarak bende dönüp şöyle bi bakarım heralde.

Senin sorunun yabanci olman mi bilmiyorum da nasil yerlerde takiliyosun da fahise diyebililiyorlar anlamadim. Hepimiz iltifat aliyoruz en fazla hadsizce laf atanlar oluyor. Ben yasadigim yerin yerlisi olmama ragmen buralilara hic benzemiyosun ya da daha once niye gormedik seni derler. Esim de ayni seyi demisti ilk tanistigimizda. Bunu da hic dert etmek gelmedi aklima komsular aksanin yuzunden neden uzaklasiyor senden? Bunu da anlamadım bana sempatik gelirdi mesela

Bence kendini kısıtlama istediğin her seyi yap. Bakan bakacak yani engel olamazsin ki. Sevgilinin evlilik baskilarina da kanma bence hemen. Zaten emin degilsin hayatindan birini defetmisken emin oldugun anda ver evlilik kararını.

Son düzenleme:
Konu gerçek veya değil ama kadınların tepkileri gerçek. Bu daha da üzücü. Evinde takıl, giyme, gitme, yapma. Tavsiye verirsin de yazış şeklinden bile kınandığı anlaşılıyor. Konunun başından beri aşağılama, eleştirme, hor görme var. Üstelik çoğumuz da istediklerimizi toplum baskısı yüzünden yapamamış, yapamayan, yapamayacak olan insanlarız.

Tabikide bizde tam doğrusunu yazmiyoruz
Burda senin türkçeyi güzel kullanman
Insan hicmi hata yapmaz cumlelerin çok yerinde. Devrik bi cümle kurarak bi tane bile yorum yapmadin
Bariz,ziyade,kafaya takmak,zamana yaymak..Öğretmen halayla enişteye, türkçeyi böyle kelime ve deyimlerle komple bir şekilde öğrettikleri için saygılarımı sunuyorum

Canim o bakan erkeklerin cogu sehvetle bakiyor yani seni yatakta hayal ettiklerini dusun ve biraz cekiduzen ver madem rahatsizsin.Sehvetle dans edip dekolte giyen birisine hem hanim hanimcik hem de cok guzel diye bakmazlar maalesef oyle.Erkek arkadasin hic rahatsiz olmuyor mu.Bi de seni aceleye getiriyor gibi hissettim sakin hemen evlenme tanimaya calis.Yabanci olmasan bile bu ulkede dekolte giyin bi de ickili dans et gene aynisi olur.Cafedeki kadininda fahise demesi cok ayip gercekten psikolojik olarak insan çöker senin yerinde olsam bende cok kotu hissederim.İnsanlari degistiremeyiz sen cok acik giyinmemeye calis bi de her erkege sicak gulerek davranma cunku hemen yanlis yere cekilir maalesef ki oyle

Seray sever'in bir röportajına denk gelmiştim. Az bişey bile dekolte giysem çok seksi duruyor bende.. Halbuki Nurgün Yeşilçay Jartiyer bile giydi hala evimizin kızı gözüyle bakılıyor. Bende korkudan kot gömlek spor ayakkabı takılıyorum dikkat çekmemek için tarzı bi röportajdı. Demekki az bi dekolte bile sizde dikkat çekici duruyor. Demekki seksi birisiniz. Çünkü bence güzellik ve seksilik farklı şeyler. .

Size ne öneri vereceğimi bilemedim ama pişman olacağınız şeyleri yapmayın genel olarak. Kötü bir şey yaptığınızı düşünmüyorsanız pişman olmayın..

okurken gözlerim yaşardı çok duygulandım seninki de dert mi ya gitme o vakit

oooo böyle hayat gecmezz

bir de profile kendisinin muhteşem resmini koyup kendimi güzel hissetmiyorum diyenler var unutmadan diyeyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…