Bn bu kdar kendini övüp bundan rahatsı, mış gibi knuşanları svmedim sevemiyorm. Bnde eşimin memleketnde yaşıyrm ve bnmde o memlekeye ait olmadğm çok belli. Ve bnde özel bi ilgi görüyorum. Ten rengim onlarınki gibi değl ve dalı dulu konuşmamdan laz oldğm belli. Ama ay çok rhatsızım ay çok dkkat çekyrm demiyorum. Üstelik bu insan 'vs'yazacak kdar türkçeye hakimya niye bu mütevazilik bu kadar rahatsız etti ki anlamıyorum,
yanlış anlamayın sizi alıntıladım da, konu başından beri aynı şeye vurgu çekiliyor, bilmediğim bir kabahat mi var bu konuda diye düşünmeye başladım.
bir arkadaşımın patronunun eşi Ukraynalı, arkadaşım anlattı, hafta sonları kadın gelip ofiste temizlik yapıyormuş, ben inanamadım tabi, hani düşünemiyorum, iyi gelirli bir patronun eşi olacaksın da ofiste temizlik yapacaksın, biz evde bile yapmayız, nitekim değişikler bu konuda gerçekten.
Şimdi canım açık konuşmak gerekirse o tür yerlerde bağıra bağıra müzik çaldığı hepimizün malumu. Bu müzik niye çalıyor, insanlar dans etsin diye. Burada dans ettiğin zaman insanlar sana baktı diye düşüneceksen o zaman dans etmiceksin. Çünkü bakarlar. Ben kadın halimle dans eden bir kadına merakımdan bakarım. Dansta biraz özgüven işidir. O yüzden tanımadığın insanların yanında bunu yapıyorsan illa ki bakarlar. Erkek arkadaşın senden önce bundan rahatsızlık duysaydı seni götürmezdi. Demek ki bu onun için sorun değil. O gibi eğlence yerlerine her türlü insan gider. Laf atan serseriler de gider, sizin gibi iyi niyetli olanlarda. Bunu bilerek oraya gidiyorsanız ya kulağınızı kapatırsınız ya da gitmezsiniz.Merhabalar
Esimden bosandim ve son 3 aydir hayatimda biri var. Yari Turk yari Rus'um. Benim meselemde hayatim da olan kisi ile disariya eglenmek icin ciktigimizda ki sorunlar ve acaba neden boyle oluyor uzulmem yersiz mi bunu anlamak istiyorum.
Normalde diksiyonum bozuktur yani Turkce konusurum herseyi anlarim ama is konusmaya gelince yabanci olusum bariz belli. Girdigim her ortamda da cok asiri dikkat cekerim. Fizik olarak anneme benzerim yani insanlar bakinca ve konusunca anliyor aslimi.
Erkek arkadasimla zaman zaman disari eglenmeye cikiyoruz ve alkol de aliriz. Canli muzik olan bar veya mekana gideriz. Eglenmeyi cok severim ve müzik olmazsa olmazim hele dans etmeye bayilirim.
Sorun olansa gece egleniyoruz ve gunduzun de pisman oluyor ruhsal bunalima giriyorun cunku girdigimiz ortamlar da erkeklerin bakisi dans ederken ilgi odagi olmam vs. Ya da konusmam gereken durumlar da insanlarin bakis acisindan cok bunaldim.
Ertesi gun dibe vuruyorum. Neden eglendim? Neden dans ettim? Neden konustum vs. Diye. Giydigim kiyafete kadar kendimi sucluyorum. Sanki dans edip eglenmek cok kotu. O erkekler neden boyle bakiyor acaba eglenmeye gitmesem mi? Hatayi nerde yapiyorum bilmiyorum.
Sizce dogru mu dusunuyorum? Diksiyonumun bozuk olmasi, aslima cok benzemem, eglenmemin beni bu kadar uzmesi ve yormasi normal mi? Oyle bir bakiyorlar ya da firsat bulduklari an cok guzelsin vs. Demelerinden cok bunaldim. Yanlis olan ne?
Bn bu kdar kendini övüp bundan rahatsı, mış gibi knuşanları svmedim sevemiyorm. Bnde eşimin memleketnde yaşıyrm ve bnmde o memlekeye ait olmadğm çok belli. Ve bnde özel bi ilgi görüyorum. Ten rengim onlarınki gibi değl ve dalı dulu konuşmamdan laz oldğm belli. Ama ay çok rhatsızım ay çok dkkat çekyrm demiyorum. Üstelik bu insan 'vs'yazacak kdar türkçeye hakim
Senin yabancı olduğunun ben bile farkına vardımBn bu kdar kendini övüp bundan rahatsı, mış gibi knuşanları svmedim sevemiyorm. Bnde eşimin memleketnde yaşıyrm ve bnmde o memlekeye ait olmadğm çok belli. Ve bnde özel bi ilgi görüyorum. Ten rengim onlarınki gibi değl ve dalı dulu konuşmamdan laz oldğm belli. Ama ay çok rhatsızım ay çok dkkat çekyrm demiyorum. Üstelik bu insan 'vs'yazacak kdar türkçeye hakim
Valla güzele herkes bakar. Rus kadınlarının da ne kadar güzel olduğu bir gerçek. Rahatsız oluyorsanız dansınızı evde yapın başka birşey gelmedi aklıma. Konuşmaya takılmayın o kadarMerhabalar
Esimden bosandim ve son 3 aydir hayatimda biri var. Yari Turk yari Rus'um. Benim meselemde hayatim da olan kisi ile disariya eglenmek icin ciktigimizda ki sorunlar ve acaba neden boyle oluyor uzulmem yersiz mi bunu anlamak istiyorum.
Normalde diksiyonum bozuktur yani Turkce konusurum herseyi anlarim ama is konusmaya gelince yabanci olusum bariz belli. Girdigim her ortamda da cok asiri dikkat cekerim. Fizik olarak anneme benzerim yani insanlar bakinca ve konusunca anliyor aslimi.
Erkek arkadasimla zaman zaman disari eglenmeye cikiyoruz ve alkol de aliriz. Canli muzik olan bar veya mekana gideriz. Eglenmeyi cok severim ve müzik olmazsa olmazim hele dans etmeye bayilirim.
Sorun olansa gece egleniyoruz ve gunduzun de pisman oluyor ruhsal bunalima giriyorun cunku girdigimiz ortamlar da erkeklerin bakisi dans ederken ilgi odagi olmam vs. Ya da konusmam gereken durumlar da insanlarin bakis acisindan cok bunaldim.
Ertesi gun dibe vuruyorum. Neden eglendim? Neden dans ettim? Neden konustum vs. Diye. Giydigim kiyafete kadar kendimi sucluyorum. Sanki dans edip eglenmek cok kotu. O erkekler neden boyle bakiyor acaba eglenmeye gitmesem mi? Hatayi nerde yapiyorum bilmiyorum.
Sizce dogru mu dusunuyorum? Diksiyonumun bozuk olmasi, aslima cok benzemem, eglenmemin beni bu kadar uzmesi ve yormasi normal mi? Oyle bir bakiyorlar ya da firsat bulduklari an cok guzelsin vs. Demelerinden cok bunaldim. Yanlis olan ne?
Tabikide bizde tam doğrusunu yazmiyoruzBazilarini gercekten anlamiyorum. Siz bura da yabancil dil ingilizce goruyorsunuz sanirim. Yazarken aksanli mi yaziyorsunuz? Konusurken ana diliniz gibi mi cikiyor?
Bariz,ziyade,kafaya takmak,zamana yaymak..Öğretmen halayla enişteye, türkçeyi böyle kelime ve deyimlerle komple bir şekilde öğrettikleri için saygılarımı sunuyorumTabikide bizde tam doğrusunu yazmiyoruz
Burda senin türkçeyi güzel kullanman
Insan hicmi hata yapmaz cumlelerin çok yerinde. Devrik bi cümle kurarak bi tane bile yorum yapmadin
oooo böyle hayat gecmezzMerhabalar
bir de profile kendisinin muhteşem resmini koyup kendimi güzel hissetmiyorum diyenler var unutmadan diyeyim dedimBn bu kdar kendini övüp bundan rahatsı, mış gibi knuşanları svmedim sevemiyorm. Bnde eşimin memleketnde yaşıyrm ve bnmde o memlekeye ait olmadğm çok belli. Ve bnde özel bi ilgi görüyorum. Ten rengim onlarınki gibi değl ve dalı dulu konuşmamdan laz oldğm belli. Ama ay çok rhatsızım ay çok dkkat çekyrm demiyorum. Üstelik bu insan 'vs'yazacak kdar türkçeye hakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?