- 12 Eylül 2017
- 561
- 537
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahmininiz yanlış da keyif vermese neden nefsime yenileyim ki zaten
Şimdi şöyle sorayim ben ,bu hatayı fiziksel olarak mi yapıyorsunuz yoksa duygusal olarak mı?Konu yaptığım hata değil Konu bi hata HERHANGİ bir hata yapıp tövbe ettiğim halde bozmak sürekli Bunun bana kötü hissettirmesi Zor değil ki anlamak bu kadar
yazmaya geldim siz yazmissinizHırsızlık?
Konuyla alakasız ama iyimisiniz? Babanıza haber verdiniz mi? Ben sizin yaşadığınız strese ve annenize çok üzülmüştümCanım ben geçen bir konu açtım olayın benim alakam olmadığı halde çirkef,karaktersiz,3-5, kuruş para görüp zengin olan aile, ahlak yoksunları,reziller falan diyerek abimden girerek benden çıktılar. Yani ne olursa olsun buradaki insanların bazılarının sadece ego tatmini yapmak için insanları aşağıladığını konu sahiplerine yalancı damgası vurarak bıktırdıklarını düşünüyorum. Yani 20 yaşındaki bir kızın hamileliğinde bile geber ne biçim annesin diye yorumlar yapıldıysa o yüzden korkuyor olabilir. Keşke herkes kendisini konu sahibinin yerine koysa ve öyle yorumlar yapsa :) bence bu kızcağızda bundan korkuyor.
Çok teşekkür ederim düşündüğünüz için. Babamın haberi oldu konudan. Kız bu pazar günü son iş gününe gelecek,her ne kadar abim suçlu gözükse de abim suçlu değilmiş aklanmasına hepimiz sevindik. Kadın bayağı bi yalan söylemiş abime,mutsuzum,boşanıyorum,kocam işsiz diyerek kandırmış,halbuki kocasıyla mutlularmış kocası da müdür yardımcılığı yapıyormuş bir okulda. Yalanlar yalanlar yani. Allah yardımcıları olsun diyip annem hatasını anlattı ve bitti gitti allaha şükür.Konuyla alakasız ama iyimisiniz? Babanıza haber verdiniz mi? Ben sizin yaşadığınız mstrese ve annenize çok üzülmüştüm
Çok geçmiş olsun. Abinizin geleceğini kurtardınız. Umarım hem babanız hem abiniz sizin değerinizi bilir . Gerçekten sevindim aileniz adına. Duruşunuzdan dolayı sizi tebrik ederimÇok teşekkür ederim düşündüğünüz için. Babamın haberi oldu konudan. Kız bu pazar günü son iş gününe gelecek,her ne kadar abim suçlu gözükse de abim suçlu değilmiş aklanmasına hepimiz sevindik. Kadın bayağı bi yalan söylemiş abime,mutsuzum,boşanıyorum,kocam işsiz diyerek kandırmış,halbuki kocasıyla mutlularmış kocası da müdür yardımcılığı yapıyormuş bir okulda. Yalanlar yalanlar yani. Allah yardımcıları olsun diyip annem hatasını anlattı ve bitti gitti allaha şükür.
Çok teşekkür ederim düşündüğünüz için. Babamın haberi oldu konudan. Kız bu pazar günü son iş gününe gelecek,her ne kadar abim suçlu gözükse de abim suçlu değilmiş aklanmasına hepimiz sevindik. Kadın bayağı bi yalan söylemiş abime,mutsuzum,boşanıyorum,kocam işsiz diyerek kandırmış,halbuki kocasıyla mutlularmış kocası da müdür yardımcılığı yapıyormuş bir okulda. Yalanlar yalanlar yani. Allah yardımcıları olsun diyip annem hatasını anlattı ve bitti gitti allaha şükür.
Nişanlı ne olacak?Çok teşekkür ederim düşündüğünüz için. Babamın haberi oldu konudan. Kız bu pazar günü son iş gününe gelecek,her ne kadar abim suçlu gözükse de abim suçlu değilmiş aklanmasına hepimiz sevindik. Kadın bayağı bi yalan söylemiş abime,mutsuzum,boşanıyorum,kocam işsiz diyerek kandırmış,halbuki kocasıyla mutlularmış kocası da müdür yardımcılığı yapıyormuş bir okulda. Yalanlar yalanlar yani. Allah yardımcıları olsun diyip annem hatasını anlattı ve bitti gitti allaha şükür.
masturbasyon mu bu kadar abarttığın şey?