- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.706
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir ay öncebir konu açıp bu olayı başkasının başından geçmiş gibi anlatmışsın evli olarak tanıtmışsın kendini kocamı çok seviyorum fln şimdide kendi başından geçmiş bigi anlatıyosun bir ay sonra nasıl anlatıcksın acaba?milleti boşa oyalama![]()
bir ay öncebir konu açıp bu olayı başkasının başından geçmiş gibi anlatmışsın evli olarak tanıtmışsın kendini kocamı çok seviyorum fln şimdide kendi başından geçmiş bigi anlatıyosun bir ay sonra nasıl anlatıcksın acaba?milleti boşa oyalama![]()
daha kötü bir şey söyleyeyim mi?? tayini çıkmıştı.biz de senin gibi düşündük,tayin için nikah yaptı diye...amaaa...biz ona düşündüklerimizi söyleyince direk tayinini durdurdu....o zaman daha fazla yıkıldım...(( meğerse gerçekten seviyormuş benii..
zaten asıl mesele hata yapmak değil.
hata yaptığını kabul etmemek. kendini haklı çıkarma çabası.
sen haklısın ben haklıyım çatışması.
kimin haklı olduğu karşındakinden daha önemli değilse,
bazen haklı bile olsa insan tamam sen haklısın diyebilmeli.
incileri dökülmez. iki taraf için de geçerli bu tabi.
buna da alttan almak deniyor işte.
sen çok üzülerek öğrenmişsin.
bundan sonra elbette tekrar seveceksin.
o zaman bu tecrüben hayat yolunu aydınlatır canım.
herşeyde bir hayır vardır. ben buna çok inanırım.
Canım ben anlayamadım sen eski sevgilini mi eve yemeğe aldın? Ailesiyle birlikte?
sevgili değil okuldan arkadaş.ama nişanlım görmemişti,tanımıyordu(((
inkar etmiyorum zaten,sadece o zaman anlatamamıştım o cesareti bulamamıştım kendimde..şimdi benim diyorum...bu konuyu daha once , baska bir arkadasin yapmis gibi anlatmissin diger bir konunda...
Hep sasiriyorum su KK da Sizin gibiler yuzunden...
ayseunal
ayseunal isimli üye çevrimiçidir (Online) Papatya
Giriş tarihi
Jan 2012
Ufak bir soru ? Yaşanılan bir olay ve bir soru...
Benim tanıdığım birisinin başından geçen bir olay...Tanıdığım kız tarafı.Düğüne 1 ay kalmıştı.Her şey hazırdı.Gelinlik,düğün salonu,eşyaların siparişi,ev tutulmuştu...Kız,adamdan habersiz,adama danışmadan evlenmek için tuttukları eve eski okuldan normal bir erkek arkadaşını ve ailesini yemeğe davet ediyor.(adam,o erkeği hiç görmemiş ve yüzyüze konuşmamış...ve nişanlısına öylesine ne yapıyorsun diye telefon açtığında misafirlerinin geleceğini öğreniyor kızdan-yani en son onun haberi olmuş) Daha sonra adam,bu olayı düğüne 1 ay kala her şey hazırken evlilik mantığına tamamen ters buluyor...ve nişan sona eriyor.ben ilk başta adamı yadırgamıştım,farklı düşünmüştüm.ama sonra düşününce benim eşim nişanlıyken benim tanımadığım bir kızı(ister kardeşim ister arkadaşım desin) ve ailesini benden habersiz ya da en son benim haberim olacak şekilde, beraber tuttuğumuz eve yemeğe davet etseydi şu anda eşimle evli olmazdım sanırım diye düşünüyorum...yani sonra adama hak verdim.çünkü evlilik mantığına ters bir haraket yapmış tanıdığım kız diye düşündüm.Allah korusun eşim böyle bir hareket yapsın...eşimi çok seviyorum....Sizin fikirleriniz nedir arkadaşlar? Kaç kişi benim gibi düşünüyor ya da benden farklı düşünüyo
inkar etmiyorum zaten,sadece o zaman anlatamamıştım o cesareti bulamamıştım kendimde..şimdi benim diyorum...
sizleri bunalttıysam hakkınızı helal edin,fakat insan dertleşmek istiyor.
evlenmedik ki...nikah yaptık sadeceburda evlendikten sonra , orda evlenmeden once:) ilginc.. neyse iyi geceler..