pişmanım...

tamam yanıltılmak hoş birşey değil ama olan olmuş. konu burada hesap sormak değil yardımcı olmaya çalışmak. başından geçenlere üzüldüm..... keşke demenin hiçbir artısı olmaz bu saatten sonra vakit kaybı sadece.. :19: yorumlarını okuyamadım pek. iletişimde bulundun mu hiç eski eşinle? boşanma olayından sonra herhangi bir diyaloğun oldu mu?

insanlar bana hep bu gözle mi bakacak :((

Canım üzülme... Hayır insanlar sana bu gözle bakmayacak en azından yakınların senin durumunu bilenler... Diğerleri elbette evlenip ayrıldığın için bu şekilde bakıcak ama üzülme artık olur mu? Geçmiş geçmişte kaldı senin karşına nasipse daha ne güzel fırsatlar çıkıcak inş. Sen de bu hatayı 2. kez tekrarlamazsın olur biter. Mesela ben baştan anlayamadım ee ne var bunda dedim kız, misafir ağırlamış gibilerinden herkes senin hata yaptığını söyleyince acaba dedim eski sevgilisimiydi ? Ama diyorsun ki normal arkadaş... Açıkçası bana da normal geldi demek ki bende henüz o olgunlukta değilim evliliğe hazır da değilim... İlginç gerçekten.

Geçmiş olsun canım.üzüldüm okurken.işte bir anlık gururun esiri olmuşsun malesef.aşkta gurur olmaz.kendine bir sor:acaba sözlendiğini duyunca mı kaybettim diye üzülüyorsun.yani anladığım kadarıyla 7 ay geçmiş ve siz yeni öğrenmişsiniz söz olduğunu.bu süreçte hiç aşkınız aklınıza geldi mi?* yada geldi de niçin aramadınız.eğer nasibinizde o kişi olsaydı zaten barışırdınız.vardır bunda da bir hayır diyelim.insanlar da birde şu vardır genelde,elimizdeyken istemeyiz.ama birisi hayatına girdimi hemen kıymete biner nedense. o yüzden duygularınızı tartın.yani bu kadar çok seviyorsaınız arayın sevginizi haykırın dicem ama sözlenmiş :((((

"Alinacak dersleri al, gerisini sil ve devam et." Bunu bir kitapta okumustum ve hep uygulamaya calisirim. Zaten is isten gecince Yapacak bir sey yok:19:

Aslinda merak ettim bir daha hic konustunuz mu olaylar soguyunca? Veya sen bosanmayi hemen nasil kabul ettin?

Son düzenleme:
"Alinacak dersleri al, gerisini sil ve devam et." Bunu bir kitapta okumustum ve hep uygulamaya calisirim. Zaten is isten gecince Yapacak bir sey yok:19:

Aslinda merak ettim bir daha hic konustunuz mu olaylar soguyunca? Veya sen bosanmayi hemen nasil kabul ettin?
tabii ki doğal olarak aileler falan girince tartışmanın içerisine bir daha görüşmedik..ben dedim yaa yaptığımda bir hata görmedim zamanında.ben de istedim ayrılmayı....

canım karı koca olmus muydunuz pekı yanı bırlıkte yasamadınız mı hiç?

buarada hatalısın ama sankı ufak bı kıvılcım bırden alev almıs gıbı geldı bana... yanı düzeltilebilirdi... ama düzelirdi ben hata yaptım dıye kendını yiyip durma olan olmus artık zaten sevseydı hemen bı kalemde silemezdi nolmus yanı yatmıs mısınkı o adamla boşanacak kadar bişi yok...

boşandınız mı evet!!
hemen baskasıyla sözlendi mi evet!!

eeee??

üzülünce birşey değişecek mi? hayır!!

işiniz zor valla bence iki tarafta haksız bu olay bu kadar büyümemeliydi aileler ne yaptı siz bu duruma gelince aranıza giremedilermi bir orta yol bulamadılarmı hadi herşeyi geçtim siz bu 6 ay içinde aramadınızmı bu kadar pişmanlık var madem belki yeniden deneme şansınız olurdu

işiniz zor valla bence iki tarafta haksız bu olay bu kadar büyümemeliydi aileler ne yaptı siz bu duruma gelince aranıza giremedilermi bir orta yol bulamadılarmı hadi herşeyi geçtim siz bu 6 ay içinde aramadınızmı bu kadar pişmanlık var madem belki yeniden deneme şansınız olurdu
cesaret edemedim...

evet bende bu konuyu hatırladım şimdi
ama burada siz haksız bir durum içindeymişsiniz ama sizden ayrılmayı düşünecek kadar olayı büyütmek dahada büyük haksızlık
bu nedenledir ki sadece bu nedene bağlı bir ayrılık olmamıştır

bu kanıdayım

..........................................................................

Son düzenleme:
çok sinirlenmiştir ortalığı yakar yıkar küfreder bağırır çağırır anlarım da boşanmaya gidecek bi olay değil ki bu. senin yaptığın hataysa onunki daha da büyük bi hata. aynı pişmanlık onun için de geçerli olmalı. diğer kızla sözlenmiş diyosun ne de çabuk tanıyıvermiş kızı evliliğe hazır değilsin diyo sana o sözlendiği kız hazırmıymış peki? bu kadar ölçüp tartan bu uğurda evliliğini bitiren adam.. diğer söz işini de ölçüp tartması gerekmezmiydi? madem bu kadar hassas bu konularda 7 ayda ne kadar çabuk tanıyıp güvenmiş? hatta 7 ay bile değil senden ayrıldığının ertesi günü bu ilişkiye başlamadığına göre.. güveni sarsılan adam bikaç ayda hayati kararını vermiş,ilginç.. eşelense altından çok şey çıkabilir bu durumun suçlama kendini..

çok sinirlenmiştir ortalığı yakar yıkar küfreder bağırır çağırır anlarım da boşanmaya gidecek bi olay değil ki bu. senin yaptığın hataysa onunki daha da büyük bi hata. aynı pişmanlık onun için de geçerli olmalı. diğer kızla sözlenmiş diyosun ne de çabuk tanıyıvermiş kızı evliliğe hazır değilsin diyo sana o sözlendiği kız hazırmıymış peki? bu kadar ölçüp tartan bu uğurda evliliğini bitiren adam.. diğer söz işini de ölçüp tartması gerekmezmiydi? madem bu kadar hassas bu konularda 7 ayda ne kadar çabuk tanıyıp güvenmiş? hatta 7 ay bile değil senden ayrıldığının ertesi günü bu ilişkiye başlamadığına göre.. güveni sarsılan adam bikaç ayda hayati kararını vermiş,ilginç.. eşelense altından çok şey çıkabilir bu durumun suçlama kendini..

erkekleri anlamak zor varmış yedekte bir kız evde hizmet ve cinsellik için evleniyor demek ki aşk ,sevgi yok .sende ama rahatmışın,üniversiteden alışkanlık herhalde erkekleri kanka gôzüyle görmek

bence de hata yapmissin.bi de misafirlerini gelecekte oturacaginiz eve davet etmissin.deger miydi peki simdi istediyin kadar misafir cagira bilirsin ama esini geri kazanamazsin.neyse olmus bitmis ama hayatta bi seyi daha ogrenmis oldun maalesef

üzüldüm de geri dönüşü yok sanırım artık bu işin. keşke mahkemede ben eşimi seviyorum ayrılmak istemiyorum deseydiniz.

Insallah siz bu pismanlikla tekrar onu elde etmeye calismazsiniz.
Diger sözlendigi kiza da yazik yani.
Olan olmus aradan zamanda gecmis biraz, herkes önüne baksin.....

Back
X