evlenmedik ki...nikah yaptık sadece
Arada ne fark var.? resmi nikah yapmissiniz evlilik olmuyormu
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlenmedik ki...nikah yaptık sadece
insanlar bana hep bu gözle mi bakacak(
tabii ki doğal olarak aileler falan girince tartışmanın içerisine bir daha görüşmedik..ben dedim yaa yaptığımda bir hata görmedim zamanında.ben de istedim ayrılmayı...."Alinacak dersleri al, gerisini sil ve devam et." Bunu bir kitapta okumustum ve hep uygulamaya calisirim. Zaten is isten gecince Yapacak bir sey yok![]()
Aslinda merak ettim bir daha hic konustunuz mu olaylar soguyunca? Veya sen bosanmayi hemen nasil kabul ettin?
hemen değil,geçen ay sözlenmiş.5-6 ay sonra yaniBaşkasıyla da hemen sözlendıgıne göre ondan bır yol olmazmıs üzülme boşwer..
cesaret edemedim...işiniz zor valla bence iki tarafta haksız bu olay bu kadar büyümemeliydi aileler ne yaptı siz bu duruma gelince aranıza giremedilermi bir orta yol bulamadılarmı hadi herşeyi geçtim siz bu 6 ay içinde aramadınızmı bu kadar pişmanlık var madem belki yeniden deneme şansınız olurdu
çok sinirlenmiştir ortalığı yakar yıkar küfreder bağırır çağırır anlarım da boşanmaya gidecek bi olay değil ki bu. senin yaptığın hataysa onunki daha da büyük bi hata. aynı pişmanlık onun için de geçerli olmalı. diğer kızla sözlenmiş diyosun ne de çabuk tanıyıvermiş kızı evliliğe hazır değilsin diyo sana o sözlendiği kız hazırmıymış peki? bu kadar ölçüp tartan bu uğurda evliliğini bitiren adam.. diğer söz işini de ölçüp tartması gerekmezmiydi? madem bu kadar hassas bu konularda 7 ayda ne kadar çabuk tanıyıp güvenmiş? hatta 7 ay bile değil senden ayrıldığının ertesi günü bu ilişkiye başlamadığına göre.. güveni sarsılan adam bikaç ayda hayati kararını vermiş,ilginç.. eşelense altından çok şey çıkabilir bu durumun suçlama kendini..
çok sinirlenmiştir ortalığı yakar yıkar küfreder bağırır çağırır anlarım da boşanmaya gidecek bi olay değil ki bu. senin yaptığın hataysa onunki daha da büyük bi hata. aynı pişmanlık onun için de geçerli olmalı. diğer kızla sözlenmiş diyosun ne de çabuk tanıyıvermiş kızı evliliğe hazır değilsin diyo sana o sözlendiği kız hazırmıymış peki? bu kadar ölçüp tartan bu uğurda evliliğini bitiren adam.. diğer söz işini de ölçüp tartması gerekmezmiydi? madem bu kadar hassas bu konularda 7 ayda ne kadar çabuk tanıyıp güvenmiş? hatta 7 ay bile değil senden ayrıldığının ertesi günü bu ilişkiye başlamadığına göre.. güveni sarsılan adam bikaç ayda hayati kararını vermiş,ilginç.. eşelense altından çok şey çıkabilir bu durumun suçlama kendini..