• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pişmanım...

Hata ettiğini ''bir daha yapmam'' demediğini,sana ders olacağını sen de biliyorsun.Olgunluk toyluk açısndan bir hikaye olsun diye sunmuşsun;teşekür ederiz..Çok üzme kendini en azından evlenmemişsin;resmi nikahtan ayrılma nedir ki..Bir daha seveceksin ve daha olgun olacaksın..En azından suç sende olmayacak..

Ben de acı tecrübeler yaşadım ama benimki daha ağırdı;biz arada yaşadığımız tartışmalardan, uyumsuzluklardan dolayı ayrıldık;ben de toydum,o da toydu..ikimizn de hayatında ilktik..
Ben'' düzeliriz zamanla 'daha yeni evliyiz'yeni yeni alışıyoruz birbirimizin ,ailelerimizin huylarına '' dememe rağmen, sevmeme rağmen o beni sevmediği için sabırlı olmadığı için,çevresinden öyle gördüğü için gözümün yaşına bakmadı..Bilmem beni arar mı?Pişman mı?
Sonra birini daha sevdim..Ona çok olgun davrandım;ama o da olmadı;o da sevmedi beni;evlenmeyi istemedi..Evlillik aşamasına gelmiştik..Onun hayatında da ben ilktim;bilmem başka kzılarda beni arar mı?Pişman mı?
Bazen ne yapsan olmuyor..Bilemedim ben bu işleri..

Back