• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pismanligim..

Neden ki yüzünüze mi vuruyor devamlı ?olmaması lazım ama olmuş şüpelenmişsiniz bunuda dosdoğru sormuşsunuz .....en doğal hakkınız bana göre tabi! önce gözlemlemek daha mantıklı ama ,siz sormuşsunuz oda söylemiş zaten ne var bunda ?

Sonuçta bişey yapmışki, şüphelenmiş, rahatsız olmuşsun di mi? Hatta sorduğun şey sana ağır gelmiş, pişmanlığını yaşıyorsun. Demekki aşırı kıskanç, kolay birşey yakıştıracak biri değilsin.

Ee bakmasın beyefendi, neyine bakıyor, bakışıyorki...Beğenmiş almış kocası, eşin bakarak, süzerek neyini ölçüp tartacak anlamadım, boyunu posunu mu?

Neden ki yüzünüze mi vuruyor devamlı ?olmaması lazım ama olmuş şüpelenmişsiniz bunuda dosdoğru sormuşsunuz .....en doğal hakkınız bana göre tabi! önce gözlemlemek daha mantıklı ama ,siz sormuşsunuz oda söylemiş zaten ne var bunda ?
Evetdolaylı yoldan ima ederek
belirttim sonra da durumu toplum icinde yanlız birakiorsun konu sadece o değil dedim kardeşin annen baban olunca unutuluyorum yalniz hissettiriyorsun dedim.

Evet bdv'de yer alan konular, okuyan insanlari bazen etkiliyo.
Sen de bisey dusunmussun bunu esine sormussun o da gerekli cevabi vermis. sen bu cevaba tatmin oldun mu? Muhim olan bu. İcin rahatladi mi esinin aciklamasina?
Oyleyse , unutulup gider bu konu kafani cok da takma. Hamilesin sanirim onun da verdigi duygusallikla zaman zaman boyle seyler dusunmen normal. Ama kendi kendini yeme canim. EGer kuruntu oldugunu anladiysan, kendini uzmene Gerek yok..
İcin rahatlamadiysa da bi sure gozlem yap bakalim.

valla arkadaşım benim eltim evlenmeden önce eşimle evlenmek istiyordu. :KK57:
eşime aşıktı yani.
eşim olmayınca kayınbiraderimle evlendi.
bu durumda ben "olmaz olmaz" diyemiyorum.
eşine güveniyor musun?
.
Yok eşim konusunda öyle bişey olmadığına eminim ama onu. İlngisini hissediyor die dusunmutm.çünkü benden

Kötü bir şüphe..
Yani bizler yeni kuşak akraba ilişkileri yaşasak bile dikkat ediyoruz. Eskiler tokalaşmazken bile bizler öpüşüyoruz karşı cinsle. Ama buna rağmen ben kendi adıma yakın akrabam dahi olsa gözünün içine falan uzun süre bakmam, yanlış anlaşılacak bir hareket yapmam. Hepimiz okumuş insanlarız, çağdaş yaşıyoruz ama yine de kültürel bir alışkanlık galiba. Analarımızdan öğrendiğimiz. Kadın normalde az bir olasılık yanlış hisseder aşırı kıskanç değilse eğer.
Yine de yanlış hissetmiş de olabilirsin. Konunun üstünde durma, açma bir daha.
Kardeşin falan duyarsa çok ayıp olur.

Bir nevi eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüşsünüz. (Teşbihte hata olmaz)
Aslında kocamın aklinaa Düşmez .
eminim ama o an ole hissettm sanki şeytani bi his bi vesvese oldu ve pişmanlık duydum.

farkında
ama aşık olmuş
şimdi bebekleri bile var
ama iki aile bir araya gelemiyoruz tabi.

aileler bile biliyo ki.

E anlamadım ki ne üzülüyorsun ozaman !!yani eşin yengesine aşık olmuş ve tüm aile biliyor yanlış mı anladım ?

E anlamadım ki ne üzülüyorsun ozaman !!yani eşin yengesine aşık olmuş ve tüm aile biliyor yanlış mı anladım ?
Çoook yanlış anladın :KK48: Konu sahibi değil o.

Zeytinağacı evlenmeden önce başka bir kız onun eşine aşıkmış. Eşi istemeyince de eşinin kardeşiyle evlenmiş.

Back
X