Erkek arkadaşımla fazla ileri gitmeden de olsa bir şeyler yaşıyoruz ve yaşadığımız her şeyin sonunda kendimi aileme karşı aşırı suçlu hissediyorum.bir daha olmayacak diyorum sonra tekrar oluyor o an insan kendine hakim olamıyor ama sonrasında yaşadığım pişmanlık beni çok üzüyor.çok büyük hata yapmışız gibi hissediyorum ve kahroluyorum..
İliskinizin boyutu nedir? Ona gore cevap yazıcam :)
Pişman olacağın şeyler yaşanmasına izin verme.Erkek arkadaşınla dışarıda buluşun yemek yiyin gezin vs. ama kendinize hakim olamıyor ve sonra pişmanlık duyuyorsanız başbaşa kalacağınız yerlere gitmeyin.
Erkek arkadaşımla fazla ileri gitmeden de olsa bir şeyler yaşıyoruz ve yaşadığımız her şeyin sonunda kendimi aileme karşı aşırı suçlu hissediyorum.bir daha olmayacak diyorum sonra tekrar oluyor o an insan kendine hakim olamıyor ama sonrasında yaşadığım pişmanlık beni çok üzüyor.çok büyük hata yapmışız gibi hissediyorum ve kahroluyorum..
bende ilişkinin boyutunu merak ettım ? arkadas yazmıs ama cwp vermemişsiniz belkıde verıyosunuz suan bılmıyorum ama sevıyosun gelecek planları yapıyosun zaten olucak ama ortada bısey yokken kendıne hakım olman lazım bı cok ınsan terk edılıyor allah kımseye göstermesın cok zor bı durum sıze tavsıyem durmayı bılın herşey zamanında güzel
çok ileri gitmiyorum demişsin. bu şekilde sana hiç bir zararı olmaz. anlıyorum seni insan ailesini düşününce kötü bir şey yapıyormuş gibi utanıyor ancak bu senin en doğal ihtiyacın öyle düşün. yaptığının hiç pişmanlık duyulacak veya vicdan yapılacak bir şey olmadığını bil yani.
çok ileri gitmiyorum demişsin. bu şekilde sana hiç bir zararı olmaz. anlıyorum seni insan ailesini düşününce kötü bir şey yapıyormuş gibi utanıyor ancak bu senin en doğal ihtiyacın öyle düşün. yaptığının hiç pişmanlık duyulacak veya vicdan yapılacak bir şey olmadığını bil yani.
zaten ileri gitmemenin bilincinde ama tabiki ne olacağı hiç belli olmaz güvenmemek ve hiç bir zaman da büyük konuşmamak lazım..benim düşündüğüm ailevi ve manevi yönden..aynı zamanda onunla evleneceğim de kesin değil sonuçta hayat bu..başkasıyla olursam ilerde bilse ne düşünür kimse istemez bunu.ileri gitme meselesi değil aslında ama baş başa kalmak sanırım tek mesele.insan kendine hakim olamıyor o an düşünmüyor başka bir şeyi
bende bundan bahsediyorum iste o an olmadi olmadi hadi birgun cok ileri gittiniz bundan bahsediyorum...
en iyisi diger arkadaslarin dedigi gibi mumkun oldugunca disarda kalabalikta gorusmeniz...
seninde dedigin gibi atesle barut yan yana durmaz...
ilerde pisman olacagin seyler yapma,kimseyede cok güvenme...
hersey zamaninda güzeldir...
hakkinda hayirlisi...
bende ilişkinin boyutunu merak ettım ? arkadas yazmıs ama cwp vermemişsiniz belkıde verıyosunuz suan bılmıyorum ama sevıyosun gelecek planları yapıyosun zaten olucak ama ortada bısey yokken kendıne hakım olman lazım bı cok ınsan terk edılıyor allah kımseye göstermesın cok zor bı durum sıze tavsıyem durmayı bılın herşey zamanında güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?