size katılıyorum...ayrıca handecim size birşey söylemek durumundaym..avatar fotografınızdaki bebek ne kadar yanlıs bir fotograf..
bunu sosyal aglarda kullanan ya da paylasanlar için cok ağır ithamlarda bulunuluyor.. gazeteye de cıktı bu fotoğrafı beğenenler de sapkınlık vs. gibi şeyler..
ben de ilk gördüğüm anda çok tepki göstermiştim.. belirtmek istedim
Canim dikatli ol sonradan pisman olucan seyleri yapma, burda bu yüzden konu acan cok benimle evlenicketi iliskiden sonradan birakti giti diye.
Yani bu vicdan azabını nasıl atacağım içimden
Yani bu vicdan azabını nasıl atacağım içimden
canm eger pişmansan yapma bencede üniversite hayatında cok karsılastığımız seyler bunlar biz ciddi düşünüoduk ama olmadı diyen ve ortada kalan b kız(
zaten sen suan ciddi düşünsen nasıl olcak onun bi ailesi var sennde aynı sekilde bakalım aileler istycekmi??
sakın güvenme canm anlık heyecanına da sakın kapılma..
ben kimseyi yargılayamam ahlak bekcisi filan da deilim ama kaldramayacagn yükün altına girme derimm..
Katılıyorum, istisnalar haricinde herkes ilişkisinde "ciddi düşünür" ama ilişkilerin çoğu bitmeye mahkûmdur. Artık hayatı da, kişiliği de oturmuş insanlar bile ilişkilerinde aradıklarını bulamayabiliyorlar, veya aradıkları şeyin çok başka olduğunu fark edebiliyorlar, ve ilişkiler bitiyor. Kaldı ki siz yolun daha çok başındasınız. Hislerinizde samimi olduğunuza eminim, ama siz değişeceksiniz, o değişecek, zaman geçecek, ve ilişkiniz aynı kalmayacak. Yaşarken hiçbirimiz bilincine varamayız bunun, ama böyledir. Sizin doğru bildikleriniz de değişecek belki. Ama atıyorum 20 yıl sonra diyebilmelisiniz ki "şimdiki aklım olsa belki öyle olmazdı ama o zamanki düşüncem o şekildeydi, o zamanın şartları içinde yanlış dediğim bir şey yapmadım" Ama böyle bile bile kendinize aykırı davranışlarda bulunursanız suçluluk duygunuz gün geçtikçe büyüyecek, ve belki bir yerden sonra içinden çıkılmaz bir hâl alacak. O yüzden önce kendinizi tartmanız, sonra da ona göre davranmanız lazım. Yoksa biz ne desek boş. Bakın her kafadan bir ses çıktı bile.
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Dini icerikli yorumlar yapmak konulari dine getirmek yasak... Her forumda yoneticiler uyari yapmaktan bikti siz her forumda ahlak tellali gibi ordan cikip illaki konulari bu noktaya getiriyorsunuz. Hep dikkat ediyoum yorumlariniz bu yonde artik yakinda yonetimden bence uyari alirsiniz gibime geliyor bu tarz yorumlari birakin forum kurallarina aykiri!
Dini icerikli yorumlar yapmak konulari dine getirmek yasak... Her forumda yoneticiler uyari yapmaktan bikti siz her forumda ahlak tellali gibi ordan cikip illaki konulari bu noktaya getiriyorsunuz. Hep dikkat ediyoum yorumlariniz bu yonde artik yakinda yonetimden bence uyari alirsiniz gibime geliyor bu tarz yorumlari birakin forum kurallarina aykiri!
birbirimizi seviyoruz ve ciddi düşünüyoruz..beni sevdiğinden de eminim.hatta gelecek planları yapıyor sürekli falan.ama sonuç olarak hata yaptığımızı düşünüyorum fazla yakınlaşarak :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?