PKO için Inofolic kullananlar buraya......

Sendemi pkosun?seninde mi gelmiodu onceden ?
Evet ezelden beri :)) ortalama 2 ayda oluyordum şimdi 35 28 e cekmeye çalışıyorum. Bakalım 1 ay bak çörek yaptım ovulasyon da pozitifi gördüm bakalım, bu ay hayıtls nasıl olacak. Civan percemi karışık bitki cayı içiyorum adetim 30 gunungectiğinde 2 güne geliyor. Glifor kullanıyordum 1 aydır içmiyorum asırı mide bulantısı yaptı bende ramazandan sonra tekrar başlayabilirim. Rahim filmi de cektirmek istiyorum ama zonguldak bu konuda pek gelişmiş değil, özel hastane yok gibi bişi. Kendim de sağlık personeliyim. Unide de cektimrk istemiyorum bakalım Allahtan umit kesikmez. Bugun bir arkadasım tek yumyrtadan gamile kalmış. Çörek otu yemiş her sabah ac karnına hem tok tutup kilo da verdiriyormuş ınu da bir ara denerim :))

Çörek otunu sade mi yemiş? Nasıl? ?

Nasil yani cnim 1 ay mi yenicek bal tarcin hergun?tqrif etsene bana bi nezaman baslancak gunde kac kere ac mi tok mu?tatli kasigimi yemek mi?birde malzemeler nekadar olcak.anaa ondan b3nde ictim civanpercemli caydan cnm.adetimi gtirmedi die braktim.peki hayiti nasil kullancan canim?

Ins cnm cumlemizin ins.Onu bend3 cok arastirdim cnm ampullerde olani war.egricayir die bi marka var iyiymis ari sutunde.peki canim bal tarcinin miktari ne olcak.

Ins cnm cumlemizin ins.Onu bend3 cok arastirdim cnm ampullerde olani war.egricayir die bi marka var iyiymis ari sutunde.peki canim bal tarcinin miktari ne olcak.
Canım 10 tatlı kaşığı bal 10 çay kaşığı tarçın 10 cay kaşığı çörek otu

Evet toz olan digeri cnm.ben ondanda ictim ac karna şase o.suan combi kullaniorum tok karina
Tamam canım çok teşekkürler.10 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama nasip olmadi.Dr o yüzden inofolic verdi 2 3 ay deneyin dedi.kan testleri normal rahim normal dedi ama bilmiyorum Rabbim ne zaman ol derse.Çok zor birsey beklemek Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin tüm bekleyenlere...
Birde sperm testi yaptırın elimizde bulunsun dedi onu yaptırıcaz çok Ağlıyorum ya.ne kadar zor bişey bu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…