- 26 Kasım 2015
- 530
- 333
- 103
- Konu Sahibi rontgen_26
-
Evet ezelden beri :)) ortalama 2 ayda oluyordum şimdi 35 28 e cekmeye çalışıyorum. Bakalım 1 ay bak çörek yaptım ovulasyon da pozitifi gördüm bakalım, bu ay hayıtls nasıl olacak. Civan percemi karışık bitki cayı içiyorum adetim 30 gunungectiğinde 2 güne geliyor. Glifor kullanıyordum 1 aydır içmiyorum asırı mide bulantısı yaptı bende ramazandan sonra tekrar başlayabilirim. Rahim filmi de cektirmek istiyorum ama zonguldak bu konuda pek gelişmiş değil, özel hastane yok gibi bişi. Kendim de sağlık personeliyim. Unide de cektimrk istemiyorum bakalım Allahtan umit kesikmez. Bugun bir arkadasım tek yumyrtadan gamile kalmış. Çörek otu yemiş her sabah ac karnına hem tok tutup kilo da verdiriyormuş ınu da bir ara denerim :))Sendemi pkosun?seninde mi gelmiodu onceden ?
evet canım inofolic combi.ben farklı olduğunu fark etmemiştim.demek ki ondan.diğeri toz olanmi? İkisinin farkı ne biliyomusunSeninki inofolic combimi?ondan toktur
Çörek otunu sade mi yemiş? Nasıl? ?Evet ezelden beri :)) ortalama 2 ayda oluyordum şimdi 35 28 e cekmeye çalışıyorum. Bakalım 1 ay bak çörek yaptım ovulasyon da pozitifi gördüm bakalım, bu ay hayıtls nasıl olacak. Civan percemi karışık bitki cayı içiyorum adetim 30 gunungectiğinde 2 güne geliyor. Glifor kullanıyordum 1 aydır içmiyorum asırı mide bulantısı yaptı bende ramazandan sonra tekrar başlayabilirim. Rahim filmi de cektirmek istiyorum ama zonguldak bu konuda pek gelişmiş değil, özel hastane yok gibi bişi. Kendim de sağlık personeliyim. Unide de cektimrk istemiyorum bakalım Allahtan umit kesikmez. Bugun bir arkadasım tek yumyrtadan gamile kalmış. Çörek otu yemiş her sabah ac karnına hem tok tutup kilo da verdiriyormuş ınu da bir ara denerim :))
Evet her sabah ac karnına 1 tatlı kaşığı cörek otu cigneyebildiğini çiğne, uzerine de 1 bardak su .Çörek otunu sade mi yemiş? Nasıl? ?
Canm ne gibi faydası varmış sadece çörek otununEvet her sabah ac karnına 1 tatlı kaşığı cörek otu cigneyebildiğini çiğne, uzerine de 1 bardak su .
evet canım inofolic combi.ben farklı olduğunu fark etmemiştim.demek ki ondan.diğeri toz olanmi? İkisinin farkı ne biliyomusun
Evet ezelden beri :)) ortalama 2 ayda oluyordum şimdi 35 28 e cekmeye çalışıyorum. Bakalım 1 ay bak çörek yaptım ovulasyon da pozitifi gördüm bakalım, bu ay hayıtls nasıl olacak. Civan percemi karışık bitki cayı içiyorum adetim 30 gunungectiğinde 2 güne geliyor. Glifor kullanıyordum 1 aydır içmiyorum asırı mide bulantısı yaptı bende ramazandan sonra tekrar başlayabilirim. Rahim filmi de cektirmek istiyorum ama zonguldak bu konuda pek gelişmiş değil, özel hastane yok gibi bişi. Kendim de sağlık personeliyim. Unide de cektimrk istemiyorum bakalım Allahtan umit kesikmez. Bugun bir arkadasım tek yumyrtadan gamile kalmış. Çörek otu yemiş her sabah ac karnına hem tok tutup kilo da verdiriyormuş ınu da bir ara denerim :))
Ederim canım bu mübarek ramazan da inşallah tutar bebisin. Soğan suyunu adetin 7. Gunü başla 15 gün boyunca iç sabah akşam aç karna. Bal tarçın için adetin 2. Günü başla 14. Gününe kadar sabah aksam 1 kasık ye. İnciri de adet olduğunda başla 15 gün boyunca günde 2 tane ye. Insallah faydası olcak canım. Bir de şu arı sütü diye bişey duydum www.aridiyari.com burdan baksana bi araştır. Bende alıp denemeyi düşünüyorum
Canım 10 tatlı kaşığı bal 10 çay kaşığı tarçın 10 cay kaşığı çörek otuIns cnm cumlemizin ins.Onu bend3 cok arastirdim cnm ampullerde olani war.egricayir die bi marka var iyiymis ari sutunde.peki canim bal tarcinin miktari ne olcak.
Canım 10 tatlı kaşığı bal 10 çay kaşığı tarçın 10 cay kaşığı çörek otu
Canm valla ben çekilmemiş çörek otu koydum. Küçük kavanoza koydum günlük hazirlamadm yani birden yaptım hepsiniBazi yerlerde gunluk hazirlayin diyor.boyle hazirlayinca icindeki gidiyormus.corekotu cekilmismi olucak peki?
Canm valla ben çekilmemiş çörek otu koydum. Küçük kavanoza koydum günlük hazirlamadm yani birden yaptım hepsini
Bilmiyorum ki canım :) şimdi rahim filminden çıktım eve geldimAnladim cnm.agnuscaston diye bi hap warmis bitkisel hayit iceren.eczanelerde satiliyormus.onumu denesek napsak:)
Bilmiyorum ki canım :) şimdi rahim filminden çıktım eve geldim
İyi geçti biraz kasık ağrım oldu okadar şimdi geçti şükür. Açıkmis tüpler temiz dedi doktorAaa gcmis olsun cnm.acik dimi tupler?nasil gecti
İyi geçti biraz kasık ağrım oldu okadar şimdi geçti şükür. Açıkmis tüpler temiz dedi doktor
İnşallah canım ya hayırlısı olsun artıkAman iyi cnim.hadi bakalim bu ay kalirsin ins
İnşallah canım ya hayırlısı olsun artık
Canım iyi araştır bir zararı olmasın sakinBende su agnucastondan kullanayim diom cnm
Tamam canım çok teşekkürler.10 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama nasip olmadi.Dr o yüzden inofolic verdi 2 3 ay deneyin dedi.kan testleri normal rahim normal dedi ama bilmiyorum Rabbim ne zaman ol derse.Çok zor birsey beklemek Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin tüm bekleyenlere...Evet toz olan digeri cnm.ben ondanda ictim ac karna şase o.suan combi kullaniorum tok karina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?