- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- 133
- Konu Sahibi rontgen_26
-
Arkadaslar ınfolıc kapsül verdı doktorum ama ben kac gun ıcecegm bunu
Peki ne zaman baslamak lazım buna ?bide ne kadara alıyorsunuz ? Gunde ıkı tane ıcılcek dmiAylık verdi doktorum bana. Ben de 1 ay kullandım ama bitince devam etmedim. Pztsi tekrar yazdırtmayı düşünüyorum doktora. Evli ve çocuk düşünüyosan sanırım sürekli kullanman lazım.
Başlamak için belli bi zamana dikkat etmene gerek yok. Verdiği gibi başlamıştım ben sabah-akşam kullanıyodum. Ne kadar olduğunu inan hatırlamıyorum, eczacı arkadaşımdan toplu almıştım çünkü. 3 kutu mu ne oluyo 1 aylık.Peki ne zaman baslamak lazım buna ?bide ne kadara alıyorsunuz ? Gunde ıkı tane ıcılcek dmi
Benim de baya bi duzensizdi. Ama glukofen ve inofolic içince düzenli olmuştu. 3 ay kullandım canım sonra hamile kaldım. Bir yıl bekledim bende.o kadar umutsuzdum ki hiç olmaz dediğim anda oldu. Bende iki ay klomen kullandım birinde yum buyumedi ikincide catlatma iğnesi oldum olmadı .tedaviye ara verdiğim anda oldu
Yok canım sadece bir kere ilaç kullandım olması için. Ama bekarken civanpercemi iciyordum onu icnce geliyordu adetim yoksa beş altı ay olmadigim olurduSeninde adetin ilaclami geliyordu peki cnm?
Bende adetimin 3. Gunu basladim gunde 4 tane kullandim sadece 1 kutu 28 gundur farkli renklerde kanamam oluyor lekelenmeden biraz fazla surekli pecete ile duruyorum baslarken adetliydim ortasinda lekelenmelerim hic kesilmedi zatem sonra ikinci adetim geldi cok yogun parcali bi kanama gecirdim oda gecti ama hala lekelenmelerim devam ediyor ve ben asiro dercede uyuyorum kansizlik mi oldu acabaKızlar bende pko hastasıyım inofolic kullanmaya başlayalı 2 gün oldu hafif kahverenginde kanama oluyor bu normal mi bi bilginiz varmi
Ben başlayalı 3 gün oldu ama ara ara lekeleme oluyorIkinci kutuya baslamaya cesaret edemedim lekelenme bitip adet olunca baslayacagim ama bu sefer 2 tane kulanirim agir geldi herhalde aslinda hic bi yan etkiside yok diyorlar ama bilemedim
Doktorada gidemiyorum niye kendi basina infolic ictin der diye
Ben kendim arastirip kendim ictim o yuzden cekiniyorumDoktoruna danıştın mi bu durumu kansızlık olabilir
Pko rahatsızlığı için iciyorsun demi bana pko için verdi çocuk olana kadar içecekmişimBen kendim arastirip kendim ictim o yuzden cekiniyorum
Evet canim nedense bana al su ilaci ic bununla cocugun olur diyen bir doktor olmadi hepsi acaba ne kadar para alabilirim gozuyle bakiyorPko rahatsızlığı için iciyorsun demi bana pko için verdi çocuk olana kadar içecekmişim
Benim pko lu olarak kilo,kıllanma,hormonal bozukluklar yok çok şükür yumurtalarım tembel dedi ve bunu verdi bu ilaçlada hamile kalmazsam ek olarak bi ilaç daha vereckmisEvet canim nedense bana al su ilaci ic bununla cocugun olur diyen bir doktor olmadi hepsi acaba ne kadar para alabilirim gozuyle bakiyor
Ben evlendikten sonra 92 kilo oldum sonra 82 ye dustum bende kilo problemi var benimde hormonlarim normal ama ultrasonda polikistik cikiyorBenim pko lu olarak kilo,kıllanma,hormonal bozukluklar yok çok şükür yumurtalarım tembel dedi ve bunu verdi bu ilaçlada hamile kalmazsam ek olarak bi ilaç daha vereckmis
Ilaci kullanıyorum bakalim ne olacak canim kanamayı doktoruma soracamBen evlendikten sonra 92 kilo oldum sonra 82 ye dustum bende kilo problemi var benimde hormonlarim normal ama ultrasonda polikistik cikiyor
Doktorun dedigini buraya yazarsancok sevinirimIlaci kullanıyorum bakalim ne olacak canim kanamayı doktoruma soracam
Yazarım canim mutlakaDoktorun dedigini buraya yazarsancok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?