PKO illeti ile hamile kalmak isteyenler veya kalıp yardımcı olabilecek olan varmı...?

slm kızlar..
bugün öğrendim %90 bende de PKO var

hormon testi değerlerim

TSH:1,25
Prolaktin:13.11
FSH:5,26
LH:7,97
Estradiol:63

USG de ise sol tarafta bir sürü mm kist çıktı..3 aydır bebek istiyorduk olmadı şüphelendim ve doktora gittim kötü haberi aldım..c.tesi başka bir doktora gideceğim..varmı ben gibi olan..
:44::44::44::44:
pko lu olupta hemile kalanlar bize yardımcı olabilirsiniz..hangi ilaçları yada hangi bitkisel kürleri kullandınız..kaç ayda hamile kaldınızz :44::44::44:
hadi kızlar yardımlaşalım...paylaşalım derdimizi..[/Q
hoşgeldin canım doktor ne dedi tam olarsak

herseyin hayırlısı öncelikle ilaç tedavisine başlamadı mı diyet falan verdi mi ??

hoşgeldin canım doktor ne dedi tam olarak ilaç falan vermedi mi

geldimm canım...
pko başlangıç teşhisi kondu..
ama ne yazıkki rahmimde polip çıktı..
iyiki gitmişim doktora hamile kalsam bile bebek düşebiilir yada sakat olurmuş beslenmesine engel olurmuş..
adetin bitince salı günü kontrole gel tekrar bakalım dedi.
küçük bir operasyon ile alınıyormuş polip..
ondan sonrada hamilelik için tedaviye başlıcaz dedi...
hamilelik öncesi folik asit yazdı canım

Kızlar Merhaba,

bende pkoluyum :( 10 aylık evliiyimmm.. hiç korunmadm ama tedavide olmadım. geçtiğimiz hafta kimyasal gebelik yaşadım :( bugün doktora gidicem. en ince ayrıntısına kadr herşeyi sorup öğrnicem. burdan birbirmize destek olalım. bence en önmli şey moral ve kafaya bu olayı fazla takmamak..

canım evet destek olalım birbirimize..
bende birde polip çıktı önce ameliyat olucam..sonra bebek için tedavi olucam..
banada dua edin..
bizide bilgilendir canım..
benim pko düzeyim çok düşükmüş engel olmaz hamileliğe dedi doktorum..

3 gün oldu soğan kürüne başlayalı ilkdefa yapacğım

hadi canım inş faydası olur..

Benimde cok siddetli sancim olur ve aklima takildi bu simdi :/ adet sancisi dr gittim ve dogum kontrol hapi verdi 3 aydir kullaniyorum agrim gecti, ve suanda cocuk dusunmesemde en fazla bir yil sonra dusunuyorum, simdi bu konu kafama takildi kaldii:(

canım benimde öle olurdu hem pko hemde ramimde polip çıktı

geldimm canım...
pko başlangıç teşhisi kondu..
ama ne yazıkki rahmimde polip çıktı..
iyiki gitmişim doktora hamile kalsam bile bebek düşebiilir yada sakat olurmuş beslenmesine engel olurmuş..
adetin bitince salı günü kontrole gel tekrar bakalım dedi.
küçük bir operasyon ile alınıyormuş polip..
ondan sonrada hamilelik için tedaviye başlıcaz dedi...
hamilelik öncesi folik asit yazdı canım

bu halimize de çok şükür bende kullanıyorum folic asit hayırlısını yazsın rabbim bu hayırlı mübarek günde alnımıza birbirimize dua edelim bilinmeden edilen dualar kabul olurmus kabul olan dualardan eylesin rabbim

bu halimize de çok şükür bende kullanıyorum folic asit hayırlısını yazsın rabbim bu hayırlı mübarek günde alnımıza birbirimize dua edelim bilinmeden edilen dualar kabul olurmus kabul olan dualardan eylesin rabbim

evet canım destek olup dua edelim birbirimize..doktor polip dediği anda nasıl korktum ama şükür önemli birşey değilmiş..operasyon ile alınırmş

evet canım destek olup dua edelim birbirimize..doktor polip dediği anda nasıl korktum ama şükür önemli birşey değilmiş..operasyon ile alınırmş

ben soğan kürüne basladım 3 gün oldu yapıorum daha önce soğan kürüyle yok etmiştim umarım şimdi de giderler + diyet tabiki ekmeği tamamen kesmiştim şimdi tekrar basladım aynılarını yapmaya

ben soğan kürüne basladım 3 gün oldu yapıorum daha önce soğan kürüyle yok etmiştim umarım şimdi de giderler + diyet tabiki ekmeği tamamen kesmiştim şimdi tekrar basladım aynılarını yapmaya

hadi bakalım canım bende başlıcam soğan kürüne kuzucummm...

İsyan geçmiş olsun canım benim
şimdiye kadar nasıl anlaşılmamış bu yaa:44::44:
ben aylaar önce 2 defa alttan muayene oldum bişey demedi doktor:31::31:

banada dua edin..

Hamilelige engel olmicak demesinr cok sevindim cnm ya.. Ama polip nedir?

şifa olsun inşallah tüm isteyenlere balım stressiz devam edelim bundan sonra günlerimize

aminnn canımmm inşşş..

İsyan geçmiş olsun canım benim
şimdiye kadar nasıl anlaşılmamış bu yaa:44::44:
ben aylaar önce 2 defa alttan muayene oldum bişey demedi doktor:31::31:

canım ben ilk kez alttan muyane oldum çıktı..
aman çıkmasın kimsede yaa..
çok korktum ve üzüldümmm

isyan ilaç verdi mi doktor?

canım anitbiyotik verdi..fitil verdi..birde folik asit verdi..
antibiyotik ve fitilide biraz anfeksiyon var onun için veriyorum hemde operasyon yaparsak kolaylaşır işimiz diğer ayda hemen yumurtlama takibi yapabiliriz dedi..bu ay tüm sorunları halledelim dedi..
ama tek doktorla kalmıcam...salı günü kontrol sonrasında operasyon derse başka bir doktora daha görüncem

Bende de var bu pko illeti 3 yıldır bebek istiyorum bi türlü olmadı. Klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum bu 2 aydır o da işe yaramıyor acaba anne olamıyacak mıyım diye düşünüyorum zaman zaman ne yapacağımı bilmiyorum off off :31::43:

Bende de var bu pko illeti 3 yıldır bebek istiyorum bi türlü olmadı. Klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum bu 2 aydır o da işe yaramıyor acaba anne olamıyacak mıyım diye düşünüyorum zaman zaman ne yapacağımı bilmiyorum off off :31::43:

canımmm bende hem pko hemde rahimde polip çıktı..en büyül engelde polipmiş..
beterin beteri var...sakın umudunu yitirme bak bana polipi aldırıp hemen çalışmalara başlıcam inşş

canımmm bende hem pko hemde rahimde polip çıktı..en büyül engelde polipmiş..
beterin beteri var...sakın umudunu yitirme bak bana polipi aldırıp hemen çalışmalara başlıcam inşş
Geçenlerde okumuştum canım polipi aldırınca hamile kalmıştı birisi inşallah sende öyle olursun hemen hamiş kalırsın:49:

banada dua edin..

inş faydası olur canım sağol soğan küründenmidir bilmiyorum ama :kkk:kasık ağrım ve bel ağrım var daha 4 kez içtim akıntım yok ama sık vc ye çıkarıyor

bende 2 yıldır istiyorm ne lanet illetmiş bu pcos bende muzdaribim adetlrm çok düzensz hatta hiç olmyor diyeblrm bende umutsuzlağa düşüyorm bazen ama geçenlerde bem yengem de pcos aynı benm gibidüzensz ilk çocugu tedavyle oldu 7 yıldan beri olmuyordu 7 yıldan sonra kendiliğinden hamile kalmış şimdi 2. çocuga hamile umutsuz olma inşş bizimde olur bebişlerimz

Back
X