Al benden de o kadar. Rabbim buyuk hiç unutmayacağım yaşadıklarımı3 bucuk senedir evliyim ve 1 senelik evliyken oqrendim pko hastasi oldumu esimin ailesinin arkadan dedikleri laflar beni bitirdi icime kapandim artik kendimi kotu hissediyorum...(
aynen öyle şükürler olsun ki tedavisi var, ben pkoluyum doktorum yumurtlamamın yavaş olduğunu söylemişti ama kesinlikle kısırlık değil bu sadece hemen hamile kalamayabilirsin demiştiCanım Allahtan hayırlı zamanda hayırlısını iste herzaman.bildiğim kadarıyla tedavisi olan bir rahatsızlık. milleti kafana takıp daha çok üzme kendini moralini yüksek tutman gerek.sıkıntı stres yaparsan hamile kalman daha güçleşir diye biliyorum moralini bozan insanlardan olabildiğince uzak dur.Rabbim tez vakitte inş bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Bnde pko hastasıyım annem eşim kardeşim ve yakın bi arkadasım haricinde kimse bilmiyor rahatsızlığımı. Ama bilmemrlerine rağmen arkamdan demediklerini bırakmıyorlar. Eşimden çekiniyorlar soramıyolar bu yuzden bna soruyorlar. Ah ah bu insanlar...Neden ailelere söylediniz ki? Bilmeleri hoş olmamış. Derler anam herseyi derler dilleri kopasicalar
Bende pko hastasiyim 3.5 sene çocuğumuz olmadi,esimin ailesi bilmiyordu hastalığımı. Ne zaman çocuk sorsalar bana söz birakmadi eşim " ne çocuğu erken daha istemiyoruz" dedi,kapadı ağızlarını.
aynen öyle şükürler olsun ki tedavisi var, ben pkoluyum doktorum yumurtlamamın yavaş olduğunu söylemişti ama kesinlikle kısırlık değil bu sadece hemen hamile kalamayabilirsin demişti
çok yakın bi arkadaşım da pkoluydu ve ufak ufak bir sürü kisti vardı doktoru kilo vermesi gerektiğini söyledi ve kilo verdikten sonra o kistler çok büyük ölçüde azaldı
milletin ağzı torba değilki bilmeden etmeden konuşuyorlar
aminn isteyen her kadına bi evlat bağışlasın dünyanın en güzel şeyi bana göreben çok bilmiyorum bu rahatsızlığı ama tedavisi olduğunu duymuştum. Rabbim isteyen tüm kadınlara anneliği nasip etsin size de.
3 bucuk senedir evliyim ve 1 senelik evliyken oqrendim pko hastasi oldumu esimin ailesinin arkadan dedikleri laflar beni bitirdi icime kapandim artik kendimi kotu hissediyorum...(
aminn isteyen her kadına bi evlat bağışlasın dünyanın en güzel şeyi bana göre
bu arada söylemeyi atladım tabi, Allah ömür verirse gözümün nuru bi tane kızım var :)
amiinnn çok teşekkür ederim, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın :)ne güzel o zaman Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?