3 bucuk senedir evliyim ve 1 senelik evliyken oqrendim pko hastasi oldumu esimin ailesinin arkadan dedikleri laflar beni bitirdi icime kapandim artik kendimi kotu hissediyorum...(
Allah böyle şeylerin dedikodusunu yapanlara 1000 katını verir..siz canınızı sıkmayın.. Geçmiş olsun..3 bucuk senedir evliyim ve 1 senelik evliyken oqrendim pko hastasi oldumu esimin ailesinin arkadan dedikleri laflar beni bitirdi icime kapandim artik kendimi kotu hissediyorum...(
birincisi bu lafları size kim taşıyor ve ne kadar güvenebilirsin o insana?
ikincisi kendini kötü hissetme, sen dik dur, bu allahın işi o isterse olur hayırlı değilse olmaz, bunda senin bi suçun günahın yok bu düşünceler gelmesin bile aklına
gerçekten böyle düşünüp laf ediyorlarsa da Allah onlara akıl fikir versin
benımkının aılesı de bılmıo pko oldugumu çocuk dusuruyorum dıye kısır dıyolar banaNeden ailelere söylediniz ki? Bilmeleri hoş olmamış. Derler anam herseyi derler dilleri kopasicalar
Bende pko hastasiyim 3.5 sene çocuğumuz olmadi,esimin ailesi bilmiyordu hastalığımı. Ne zaman çocuk sorsalar bana söz birakmadi eşim " ne çocuğu erken daha istemiyoruz" dedi,kapadı ağızlarını.
LAl benden de o kadar. Rabbim buyuk hiç unutmayacağım yaşadıklarımı
Onlar da ayrı manyak,kısır hamile kalmaz. Çocuk düşürmek baska olaybenımkının aılesı de bılmıo pko oldugumu çocuk dusuruyorum dıye kısır dıyolar bana
demek ki Allah sana çok hayırlı bir evlat nasip edecek sabırlı olursan.tedavini ol ve dua et
Pko yu en agır sekilde yasayan biri olarak ben bile hamile kalabiliyorsam sende kalirsin cnm yasin kac bu arada birde sana tavsiyem dr unu iyi sec zaman harcama durumun varsa ozel hastaneye git devlet hastanesinde cok zamanimi caldilar benim bu gun git yarin gel olayı
Neden rahatsızlığınızı bütün sülale duydu ki? Ne gerek vardı. Ayrıca o söylenenleri gelip size aktaran kişide iyi niyetli olamaz. Yavaş yavaş uzaklaşın bence. Allah şifa versin. Herşeyin bir çaresi var artık.
hıı bız kadersızız bıze dogurgan gelın dusmedı habıre dusuruyoOnlar da ayrı manyak,kısır hamile kalmaz. Çocuk düşürmek baska olaykızının totosunu yesinler pislükler
Kesinlikle artık ortamlara bile karısmak istemiyorum acaba soracaklar mı gene diyeL
Kolay bisey deqil ben hep bunlarin yuzunden taktim kafama cahil insanla uqrasnak zor uqrasilacan insan deqiller ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?