Pko yuzunden kisir muamelesi goruyom

Bende de endometriozis çikolata kisti var gebelik ihtimalini düşüren bir hastalık, k.validemlerin yanındayken öğrenmiştim söyledim de olduğu gibi, bir şey duymadım şimdiye kadar hatta kız kardeşinin kızında da varmış bu hastalık falan, duysam da hiiiç takmam açıkçası, gizleme gereği de duymadım nedense, her şey Allah' tan..

3 bucuk senedir evliyim ve 1 senelik evliyken oqrendim pko hastasi oldumu esimin ailesinin arkadan dedikleri laflar beni bitirdi icime kapandim artik kendimi kotu hissediyorum...(

demek ki Allah sana çok hayırlı bir evlat nasip edecek sabırlı olursan.tedavini ol ve dua et

Bu hastalık o kadar yaygın ki. Ben de pko ydum ve doktor çocuğunuzun olması çok zor tüp bebek deneyelim isterseniz dedi. Ama ben o muayeneden 1 ay sonra hamile kaldım. Ve doğumdan sonra da kist falan görünmedi hiç. Bi yakinimiz da 5 cocukdan sonra doktordan bu sözü duymuş ve doktora siz ne diyorsunuz benim 5 tane çocuğum var demiş. Yani pko lu hastalar çocuk sahibi olamaz diye birşey gök. Siz kalbimizi ferah tütün ve bil bol dua edin. Tedavi muhakkak sonuç verecektir.

Pko yu en agır sekilde yasayan biri olarak ben bile hamile kalabiliyorsam sende kalirsin cnm yasin kac bu arada birde sana tavsiyem dr unu iyi sec zaman harcama durumun varsa ozel hastaneye git devlet hastanesinde cok zamanimi caldilar benim bu gun git yarin gel olayı

3 bucuk senedir evliyim ve 1 senelik evliyken oqrendim pko hastasi oldumu esimin ailesinin arkadan dedikleri laflar beni bitirdi icime kapandim artik kendimi kotu hissediyorum...(
Allah böyle şeylerin dedikodusunu yapanlara 1000 katını verir..siz canınızı sıkmayın.. Geçmiş olsun..

Canm pco çocuk olmasına çok engel bisey degl tedavisi var soncta benm gorumcem de de varms iki çocuğu var teyzemn gelininde var smdi hamile adetini düzene sokablrsen hemen hamile kalablrsn

Gorumcemin kizi aqzindan kacirdi bende onlarin hakkimda dedi laflari oqrendim 4 seneye yakin pko uqrasiyorum hic desteklerini qormedik sukur bol bol laf satarlar

benımkının aılesı de bılmıo pko oldugumu çocuk dusuruyorum dıye kısır dıyolar bana

Kilolu deqilim aslinda allahtan kilom fazla yok tuylenme var adet duzensiz sol tarafimda kist var saqda yok ..benbi sinavdatim aslinda bu sinavimdada rabbim beni uzenlerin de covuklarina versin ozaman sanlarlar ne oldunu ya oyle cahillerki hic ah aldikmi demezler

demek ki Allah sana çok hayırlı bir evlat nasip edecek sabırlı olursan.tedavini ol ve dua et

Valla bende ole dusunuyorum cunku ben kime bisey yapsam iyik olarak bana peh hayirli evladin olsun diolar rabbim herkese verir insallah icindede bize versin allahm sabir versin zor pskolojk olarak

21 yasindayim 3 bucuk senedir evliyim kistin bana pek aqri yapmiyo ama sinir krizi qecirince buyudunu hissediyorum aqriyo maddi durum el verisli deqil ozele kaynanada ozeli duysa napacaniz devlet hastanesine qidin diolar bi oqrenmisler etlik doqum evi die sanki kendi orda doqurdu zilli

Benim kaynanam buralarin ayakli qazetesiymis yeni oqrendim ne yazikki cok igrenc bi insanlar nefret ediyorum emin ol bunu bana gorumcemin kizi agzindan kacirdi kucuk ama yasi o yuzden kiz kotu duruma dusmesin die denedim zaten desemde onlar uste cikmasini ii bilirler

Ben zaten cok arastiriyorum ozel doktorada gittim hsg istedi ankara etlik doqum evinde cektirneye qittim ve beni perisan ettiler kopek muamelesi qordum zaten pskolojim ii deqildi cok kafaya takan bi insanim uzulur oturup aqlarim her seye enfeksiyon nedeniyle cekmedi ama perisan etti beni bas bas baqirttirdilar orda bende qidemedim bida daha fazla kaldiramiyorum biraz kendimi dinlesem ruh saglim acisindan iyi olacak ...

Onlar da ayrı manyak,kısır hamile kalmaz. Çocuk düşürmek baska olay kızının totosunu yesinler pislükler
hıı bız kadersızız bıze dogurgan gelın dusmedı habıre dusuruyo dıye esefleniyorlar kederlenıyorlar ben guluyorum sadece

Canım bende pko'luyum.. Bekarken belirtilerini vermedi, evlendikten sonra çıktı ortaya.. 3 sene gebe kalamadım.. Sonunda doktorumu buldum ve bana uygun tedavisiyle hamileyim çok şükür.. Doktorumun bana dediği şey dışarıda sokakta yürüyen kadınların %80 inde pko vardır haberi yoktur gebe kalmıştır. GEBELİĞE ENGEL BİR RAHATSIZLIK değildir.. Kafanıza takmayın.. Aynen öyle oldu canım ne zaman kafama takmadım, baktım hamileyim.. Darısı başına inşallah..

Bende pko idim şu anda oğlum kucağımda uyuyor hiç üzülme tedavini tamamla Rabbim hayırlısıyla sanada bir evlat nasip eder inş.Diğerlerine gelince kapat kulaklarını ne derlerse desinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…