Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bende pko hastasıyım 2 yıllık evliyim eşimle iş dolayısıyla ayrı şehirlerdeydik 2 ay önce birleştik şuan 6 haftalık hamişim pkom dirençli olmasına rağmen kimse üzülmesin tedavisi en kolay rahatsızlıklardan biri pko biraz sabır o kadar darısı anniş olmak isteyenlerin başına

durumumuz benziyor arkadaş bende pkoluyum eşim asker. 2ay sonra gelecek..

sen normal yollamı kaldın klomen aldınmı?
seninde yumurtalarında büyüme sorunu oluyormuydu?

slm ben daha bugün üye oldum ve bendede pko varmış ama tam belirtiler yok.dr öyle dedi. bende çocuk istiyorum bir yıllık evliyim ve 3,5 yıl yasmin kullandım ve 4 aydır korunmuyorum bu arada dr a gittim ilaç başladı ilkj sefer yumurta gelişmedi ve ben biraz dinlenmek istedim yasmini yeni bıraktığım için kendi haline bıraktım tabi doğrusu mu bilemem sağlıkçı olmama rağmen tedirginim. sen nasıl yaptın dr a gittin mi kendiliğinden mi oldu.

evet belirtileri aşırı tüylenme olur adet düzensizliği karın koltuk altı gibi yerlerde renk koyulaşması ve karında sancı olabiliyo canım.

kızlar bu pko olmayı doktora gitmeden nasıl anlarsınız varmı bi belirtisi bilgi verirmisiniz bana ???

arkadaşım; adet düzensizliği (35 günün üzerinde ve düzensiz aralıklarla), yanaklarda sivilceler, vücudun çeşitli yerlerinde kıllanmalar,,, daha bir çok belirtisi var ama kesin tanı ultrasonla konuluyor. belirtileri kişiden kişiye değişebiliyor.

Pkom canım pkom seni ben pek çookk pek çok severimmmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2lülülülülülü

Merhaba arkadaşlar bende bebek istiyordum tedavi olmaya başladın ama doktorum bana polikistik over olduğumu söylemedi bir sebeple doktorumu değiştirdim yeni doktorum pco lu olduğumu söyleyince çok şaşırdım ve üzüldüm gluchophage verdi 1 haftadan beri kullanıyorum adet olmayı bekliyorum sonra rahim filmi çekilecem herşeyin hayırlısı....

slm bende pkoluyum.1,5 yıldır evliyim.bekarken bikaç ayda bir adet oluyodum.evlendikten sonra ise sürekli kesilmeyen adet olmaya başladım.biçok doktora gittim.çeşitli ilaçlar kullandım.en son gittiğim doktor progestan,glukofen ve santafer fort verdi.nihayet kanamalarım durdu.3 aydır korunmuyorum ve deli gibi çocuk istiyorum.bakalım inşallah rabbim herkese nasip eder.

bende pkoluyum.1,5 yıllık evliyim.bekarken bikaç ayda bir adet oluyodum.evlendikten sonra sürekli kesilmeyen adet olmaya başladım.birçok doktora gittim çeşitli ilaçlar kullandım en son gittiğim doktor progestan,glukofen ve santafer fort verdi nihayet kanamalarım durdu.3 aydır korunmuyorum ve deli gibi çocuk istiyoruz.inşallah rabbim en kısa zamanda herkese nasip eder anneliği...

--------------------------------------------------------------------------------

bende pkoluyum.1,5 yıllık evliyim.bekarken bikaç ayda bir adet oluyodum.evlendikten sonra sürekli kesilmeyen adet olmaya başladım.birçok doktora gittim çeşitli ilaçlar kullandım en son gittiğim doktor progestan,glukofen ve santafer fort verdi nihayet kanamalarım durdu.3 aydır korunmuyorum ve deli gibi çocuk istiyoruz.inşallah rabbim en kısa zamanda herkese nasip eder anneliği...

Arkadaşlar benim de yakın dostum,
adet düzensizliğinden doktora başvurdu ve
ona da pko teşhisi kondu.ve dhea so4 hormonu
400 lü bişi çıktı biraz araştırdım böbrek üstü bezi ile ilgiliymiş.
Doktoru onu endokrin bölümüne sevk etti.Ama kendisi çok üzgün
ve teselli edemiyorum onu artık önemli bişi olur mu sizce?
Bu hormonu bu seviyede olan arkadaş var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…