bende pko hastasıyım 2 yıllık evliyim eşimle iş dolayısıyla ayrı şehirlerdeydik 2 ay önce birleştik şuan 6 haftalık hamişim pkom dirençli olmasına rağmen kimse üzülmesin tedavisi en kolay rahatsızlıklardan biri pko biraz sabır o kadar darısı anniş olmak isteyenlerin başına
kızlar bu pko olmayı doktora gitmeden nasıl anlarsınız varmı bi belirtisi bilgi verirmisiniz bana ???
kızlar bu pko olmayı doktora gitmeden nasıl anlarsınız varmı bi belirtisi bilgi verirmisiniz bana ???
Pkom canım pkom seni ben pek çookk pek çok severimmmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2lülülülülülü
pko mu oda ne :lepi:
canım pko yumurtalıklardaki mmlik kistlere deniyor.ve bu kistler gitmiyor adet düzensizliği,sivilce,tüylenme ve kilo yapıyor.yerimseniben
evet canım önemli progesteron hormonu.....yalnız doktorlarına needen istemediklerini sordun mu
canım benim fsh 22 çıktı vajina ultrasondan sonra pkosun dedi aa progesterona hiç bamadı asıl pko bundaı anlaşılıyorprogesteron yaptırdım ve 24.40 çıktı dr çok güzel , pco yok sende dedi korkmuştum valla...kaydirigubbakcemile2 zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?