arkadaşlar glukopage hapını siz de sabahları aç karnına mı alıyorsunuz? emin olamadım da,
merhaba arkadaşlar
4,5 yıllık evliyim. ve adetlerim sürekli düzensizdi evlendikten sonrada kilo almaya başladım ve son 2,5 yıldır adet söktürücüz hastalanmıyordum adet olsamda sökülemiyordum. pko. hastasıyım ve evlendikten sonra tam 24 kg. aldım.
burda kkdan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine glokofeni kullanmak için dr. aradım sordum oda kullanabilirsin dedi.. Daha önceden neden vermedi onu gidince soracağım... bebek düşünüyoruz 2 yıldır. tabii son 1-2 aydır eşim kilo vermeden hamile kalma dedi. bende bunu üzerine ilaca başladım.
ilaca başlayalı tam 24. günüm oldu..ilk başladığım için 15. günü adet oldumm...ki ben söktürücüz adet olmuyordum. çok sevindim bakalım tekrar adet olacakmıyım kullanmaya devam ediyorumm...
en büyük yan etkisi mide bulantısı yapıyor. onuda idare ediyorumm...gerçi çooookkk kötü hele sabahlarıı...ne görsem kuscak gibi oluyorum...
ayrıca normalde ramazanda kilo alan ben bu sene bu liacın etkisi ile ( iştah kapandığı halde) iftar da herşeyden azarda olsa yediğim halde tam 4,5 kilo verdimm....inş. vermeye devam edeceğimm...
Rabbim hepimizi bebeklerimize ve sağlığımıza kavuşturması dileklerimle..........
neslihancım sen gulukofeni aç karnınamı kullanıyorsun ben zayıflamıoorumda.:Saruboceq:
canım ben glukofeni 7 aydır kullanıyorum. tok karnına içmen gerekiyor ilacı. ben ilk 3 ayda kilo veremedim. sonra yavaş yavaş vermeye başladım. şimdi ilaca başladığım tarihten beri 10 kg. verdim. tek yapman gereken sabretmek ve yediklerine dikkat etmek. bir ay sonra falan vücut ilaca alışıyor zaten ondan sonra canın bişey yemek de istemiyor. eskisi gibi iştahın açık olmuyor. ben ki tatlıdan hayatta vazgeçemezken şimdi aklıma bile gelmiyor. eskiden günde 4-5 çikolata yiyp de üstüne 1 kg. tatlı yiyebilecek kapasitem varken şimdi ucundan alınca kesiliyorum. kızlar bu ilaç mucize gibi bişey. sakın ama sakın bırakmayın. benim adetlerim de çok düzensizdi. 6-7 ayda olduğumu bilirim. ama ilacı kullanmaya başladığımdan beri en fazla 5-6 gün sapıyor.
ilaç yan etkileri olan bir ilaç ama bi süre sonra geçiyor.dualarım sizlerle..inşallah hepimizin sağlıklı bebeişleri olur..:Saruboceq:
kızlar bende geçen ay öğrendim pko lu olduğumu 3. gün test yaptırdım küçük bi yerde yaşadığım için henüz doktoruma götüremedim değerlerimi yazsam bişeyler söyleyebilir misiniz?
fsh 5.78
lh 7.10
estradiol 40.02
prolaktin 29.11
testestoron o.278
t3 6.17
t4 22.39
tsh 0.382
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?