ya kızlaaaar
bana şu çatlatma iğnesi hakkında bilgi versenize
Büyük ihtimalle bana da uygulanacak.
Çünkü sevgili LH hormonum yüksek araştırdım bu meret yumurta çatlamasına engel oluyormuş.
Ne zamanlar yapılır iğne?
Yumurta takibinin ne zamanında?
Sizden okuduklarımın bir kısmına dr bu iğneleri vermiş bir kısmına vermemişler Niyeee?
Peki ilişki ne aralıklarla olacak sonrasındaaaa?
Ya iğne olduktan sonra çatlamazsaaaaa?
Kiste dönşüyor muuuu???
Dönüşünce ne oluyooor???
devlet ödüyor mu bu iğneleriiiiii??
Kaç para bu meretler?
ben emekli sandığına bağlıyım öder mi???
lülülülülülü AMAAAAAAAN KAFAYI YEDİM İŞTEEEEE YAAAA kafamçokkarıştı
Bi cevap verin de tırlatmayayım bariii
bu arada ben Özel dr. Gİttİm bana ultrason 200 tl + İĞne 40 tl + muayane 90 tl gİbİ bİŞeye maal olmuŞtu...
Bu arada İĞnede en İyİsİ ovİtrella İmİŞ bİlgİnİz olsunnn....
iyi geceler kızlar... yazdıklarınızı teker teker okudum... allahım herkese hayırlıs zaman da hayırlı bebisler nasip etsin insallah...bende pkoluyum.. 2 senelik evliyim..gecen gun doktora gittik doktor zaen hastasın daha fazla bebek icin beklemeyin dedi ve kullanmakta oldugum yasmin bitince tekrar gelin onumuzde ki ay dedi... kafam cok karsısk... ne dicek ne vercek nasıl olcak bilmiorum..lütfen birazcık aydınlatırmısınız ilk gidince ne veriyor doktor...zaman gecmek bilmiyor...daha simdiden kafama takmaya basladım...simdiden cok tesekkur ederim destek ve anlayısınız icin...
Herkese merhabalar, bende pkoluyum ve geçen ay öğrendim.İlk adet gördüğümden itibaren düzensiz adet görüyorum ama onun dışında hiçbir belirtiyi taşımıyorum, zayıfım ve hiç sivilcem olmadı ergenlik çağımda bile. Doktorum horman tahlillerimi istedi ve hepsi iyi çıktı, eşime de spermiogram yaptırdık onda da bir sorun çıkmadı. Adetimin 4. günü klomen verdi 5 gün boyunca günde bir tane kullandım, 12.günü kontrole gittim 3 adet yumurtam oluşmuş ama 10ml.di ve 14. gün tekrar çağırdı, biraz büyümüşler ve yumurtan çok o yüzden büyütücü iğne vurmuyorum 17.gün tekrar gel bakalım dedi. Yarın akşam tekrar gidicem eğer yeterince büyümüşlerse çatlatma iğnesi vuracakmış 3 gün üstüste ilişki dedi sonrasında. Allahım isteyen herkese versin böyle git gel yapıp devamlı ilaç kullanmak çok zor, depresif bir hale girdim ilk aydan. Benim gibi yumurta takibi yaptıran arkadaşlara sormak istiyorum acaba yumurtalarımın böyle yavaş büyümesi normal mi?
arkadaşlar ben yeni bir topic açmayı düşünüyorum pko luyum hiç yumurtlamayan ben bazı kürler sayesinde yumurtladım sıkı bir topik olacak açınca linkini yazarım buraya bekliyorum özellikle pko luları ve bizim için başlangıç olacağına inanıyorum çok hamile kalan olacak
arkadaşlar ben yeni bir topic açmayı düşünüyorum pko luyum hiç yumurtlamayan ben bazı kürler sayesinde yumurtladım sıkı bir topik olacak açınca linkini yazarım buraya bekliyorum özellikle pko luları ve bizim için başlangıç olacağına inanıyorum çok hamile kalan olacak
NOOOOLUUUUURRRRR yazsana kürleri
bekletme topiği çok sürer o şimdi yaaa((mafoldumben
bende senin gibiyim pkolyum
bendeki tek sorunsa lh yüksek çıktı.
progestron yarın belli olacak.
eşim temiz çıktı
klomene başlıyacak dr
bakalım
bende süreci çok merak ediyorum
aylinda......
canım çatlama uzun sürer yum. büyümesideee....
ama hergün ilişki olmaz çatladsıktan sonra ona emin ol...çünkü gün aşrı olması lazımm zaten spermler 72 saat canlı kalırlarr....üst üste canlı spremlerde birleşmesinden diğer spermleri öldürür...buyüzden ilişkiyi dr.lar genelde gün aşrı önerirler bilgin lsun canımm...bende aynı tedaviden geçtim benimde öyle olduu...ama vurulduğum iğneden dolayı tutmamıştı...ovitrella diye bir iğne önerdilerr birdahakine onu vurulacağım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?