Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

selam kızlar bende de pko vardı uzun zamandır fakat ilaç kulandıgım zaman eriyodu kist ve adet oluyodum.ilaçsız adet olamıyodum anlıcagınız, şimdi çocuk istiyorum ımm ama tık yok 3 aydır korunmuyoruz. nolucak bilmiyorum (

Öncelikle geçmiş olsun. Nasıl bir moral bozukluğu olduğunu bilirim. 3 değil ama benim bir düşük oldu. 7-8 haftalıkken. malum pko yum. üzerine yaklaşık bir sene denedik, sonunda oldu. şimdi 29 haftalık hamileyim. çok şükür herşey yolunda. hamile kalınca doktoruma bahsetmiştim düşük korkumdan. progestan kullandım bi süre o haftalarda. belki onun yararı oldu bilemiyorum. inşallah yengen de hayırlısıyla hamile kalır ve hayırlısıyla doğum yapar canım. Allah yardımcınız olsun. (Sizin ve herkesin tabi)

Son düzenleme:

Esinay çok saol ,
Umarım sorunsuz gecer hamılelık donemın saglıklı bi şekılde alırsın bebeğini kucagına,yengemde araştırmaları yapıyor bakalım umarım hayırlısı ıle saglıklı sıhhatlı bı cocuk sahıbı olurlar bende bu ara doktora gitcem bakalım ne durumdayım cok uzun zaman oldu pco ıle ılgılı duurmun ne bı ogrenmem lazım ona gorede kullandıgım ilacı(yasmın) bırakırım suan cocuk ıstemıyorum ama sızlerın ayzdıklarını okuyunca acaba sımdıden denesemmı dıyorum cunku anladıgım kadarıyla 1-2 sene kafadan gecıyo
bi konuşayım doktorla duruma bakarım artık herseyı hayırlısı Allah ısteyenleri cocuksuz bırakmasın

arkadaşlar bende kybele34 ün sorusuna katılıyorum benimde pko var doğum kontrol hapı kullanıyorum yaza düğünüm var nişanlım hemen bebek istiyo ama ben 2-3 yıl geçsin diyorum hemen başlayalım mı çalışmalara ne dersiniz :CüvCüv:

Merhaba Minito ,

bence en ıyısı sanırım bi doktora görünmek. ben oyle yapcam.Şimdi hapı bırakırsın , hemen ıstemıyosun ya bebiş Allahbilir hemen oluverir sonucta daha yenı evleneceksın bence bı sure eşinle bırlıkte vakıt gecırmende fayda var .bende hemen ıstemıyorum bebiş o yusden hapı bırakmadım belkı bu surec uzayacak bunu bılemem ama doktorla bı konuşcam bakalım bence sende bı doktora görün , bu arada şimdiden tebrık edıyorum Allah bı yastıkta kocatsın zemuszemus

teşekkür ederim canımmmm inş hepimiz ben zaten doktor kontrolündeyim 6 ayda 1 hormon tahlillerimide yaptırıyorum ama yine içimde bi kuşku var ya zor olursa diye onun için karar veremedim senınde dediğin gibi en güzeli birlikte zaman geçirmek tabiki ,nş sorun çıkmadan olur herkesin:ecrin_bebek:

selam kızlar, bende de pko var, evlendikten sonrada 1 senedir ilacımı bırakmadım devam ettim korunmak için, yaklaşık 3 aydır bebiş istiyoruz ama tık yok. Zaten şunu unutmayalım ilaç kullanan bayanlar dogum kontrol amaçlı yada kist tedavi amaçlı olsun ilacı bıraktıktan sonra hemen hamile kalma şansımız (o ay için) biraz düşük. İlaç ancak 3 ay gibi bi zamanda vücuttan atılıyo ve hormonlar düzene giriyor. Şimdi ben soğan kürü yapıyorum tabi hala adetlerim düzensiz. bence herşeyi doktor kontrolünde yapalım canlarım, ilacı bırakırkende başlarkende doktora soralım cünkü bizi en yakından o bilir.

burda beni belenler bilir çok eski pkolulardanım yaşım 28ve kendimi bildim hep bu hastalıkla ugraştım
evlendim 8yıl oldu 3düşük yaşadım hep kendiliginden oldu bunlar
şimdi ise adetim düzene girdi hemde mucizevi bir şekilde kızlar sakın umudunuzu kesmeyin
rabbim bu sınavı birgün bitircek ben canı gönülden inanıyorum.

arkadaşlar geçen mesajları okumadımfakat merak ediyorum buhastalık olupta tedavi gördüktensonra hamile kalan varmı

arkadaşlar geçen mesajları okumadımfakat merak ediyorum buhastalık olupta tedavi gördüktensonra hamile kalan varmı

benim yaş 30 canım,6 senelik evliyim ve hiç d.kontrol hapı kullanmadım,doğal yollarla korunduk hep,bu yaşıma kadar pko hastası olduğumu bilmiyordum,regl gecikmesinden dolayı doktora gittiğimde öğrendim,1 sene denemek istiyorum acelemiz yok nasıl olsa diye tedaviyi reddettim,korunmayı bıraktığımızın 2.ayında doğal yollardan hamile kaldım (bal+tarçın+ç.otu kürü uygulamıştım 2.ayda tavsiye ederim),demekki pko hamile kalmaya engel değilmiş,moralinizi yüksek tutun,allah sizlerede nasip eder inşallah a.s.

canım kürü nasıl uyguladın yazarmısın.... allah bebeğini sana bağışlasın....

canım bide bu balı markettenmi aldın....
hakiki bal olmama durumu varmı acaba marketlerde satılanların....

canım kürü nasıl uyguladın yazarmısın.... allah bebeğini sana bağışlasın....

amin canım inşallah,
bende bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu siteden aldım tarifini.farklı ölçülerde tarifler var benim kulladığım ölçüyü aynen yazıyorum canım.
1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı çörekotu ve 1 çay kaşığı tarçın karışırıp sabah aç karına çörekotunu iyice dişlerinle ezerek yiyorsun,aynı karışımı gece yatarken yapıp aç karına yiyorsun.reglin 2.günü başlayıp 12.günde dahil toplamda 11 gün uyguluyorsun bu kürü.ilk ay olmazsa sakın ümitsizliğe kapılma bir sonraki ay yine aynı şekilde uygula,herkesde ilk ay tutmayabiliyor,umarım şifa olur,geçmiş olsun

canım bide bu balı markettenmi aldın....
hakiki bal olmama durumu varmı acaba marketlerde satılanların....

var tabikide canım,ona çok dikkat etmek lazım,ben oldukça tanınmış ve güvenilir bir marka aldım,suni olma ihtimali yok,burada belki yasak olabilir marka yazmak o nedenle özeline yazıp gönderiyorum hangi markayı kullandığımı

slm kızlar bende pikolıyum 10 aydır tedavı goruyoruz ama olmuyor bu ay ıgne tedavısı yapıldıı bakalım ne olacak 30 unda adet olmam lazım bugu kasuklarım agrıyoo ve pembe lekeler geldı sanırım adet olcam bılmıyorum bu ayda sanırım olmadıı obur ay asılamaya gececez allah hepımızın gonlune gore versıın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…