Sevgili Minikasyam ben de izmir'de oturuyorum. 7 yıldır diane 35 ile pcos tedavisi oluyorum. Benim problemim kilomu çok zor kontrol ediyorum artık zayıflamak istiyorum kararlıyım. Kendi çabamla ayda 4 kilo verebildim. glukophage 'ı nasıl kullandın iştahım çok açık bu ilaç kapatır umarım. Hangi doktora gidiyosun yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.. Bebeğinin olacağına çok sevindim Allah bağışlasın:)kızlar selam;
ben de aranıza yeni katıldım ve ben de pkos hastasıyım,
öncelikle size şunu söylemek isterim ki , pkos hastasıyım çocuğum olmaz mı acaba diyen arkadaşlar var,kesinlikle bu şekilde düşünüp kendilerini üzmesinler.
ben Allah'a çok şükür 29 haftalık hamileyim ve minik bir kız bekliyorum yeniyılda.
en önemli konu burda doğru doktoru bulmak ve tedavisine kesinlikle uymak.
ben izmirde yaşıyorum,doktor ismi burda yazılıyor mu çok emin değilim,yazılabiliyorsa size isim de verebilirim,doktorumdan kesinlikle çok memnunum.
pkos hastalarının tüm özelliklerini taşıyordum:adet düzensizliği+kilo+tüylenme ve ultrasonda görülen inci boncuk şeklinde dizilmiş olan minik kistler.
öncelikli olarak doktorum adet düzenimi sağladı,glukophage kullandım,kilo verdim ve sonrasında da bebeğimize 2 ay içinde kavuştuk zaten.
pkos hastalarında hem kistlerden hem de kilodan dolayı insülin direnci oluşuyor o nedenle şeker hapı olan glukophage kullanarak bu direnci tedvi ediyor doktorlar.sonrasında da zaten kilo da verilirse adet düzene giriyor,eğer ideal kiloya gelinirse genelde pkos sorun çıkarmadan adet düzenli olarak geliyor.
size tavsiyem doğru doktoru bulmanız ve yok yere evham yapmamanız,en kısa zamanda sizinle olmak için can atan meleklerinize kavuşacağınızdan eminim,
hepimiz için herşeyin hayırlısı inşallah...
kızlar selam;
ben de aranıza yeni katıldım ve ben de pkos hastasıyım,
öncelikle size şunu söylemek isterim ki , pkos hastasıyım çocuğum olmaz mı acaba diyen arkadaşlar var,kesinlikle bu şekilde düşünüp kendilerini üzmesinler.
ben Allah'a çok şükür 29 haftalık hamileyim ve minik bir kız bekliyorum yeniyılda.
en önemli konu burda doğru doktoru bulmak ve tedavisine kesinlikle uymak.
ben izmirde yaşıyorum,doktor ismi burda yazılıyor mu çok emin değilim,yazılabiliyorsa size isim de verebilirim,doktorumdan kesinlikle çok memnunum.
pkos hastalarının tüm özelliklerini taşıyordum:adet düzensizliği+kilo+tüylenme ve ultrasonda görülen inci boncuk şeklinde dizilmiş olan minik kistler.
öncelikli olarak doktorum adet düzenimi sağladı,glukophage kullandım,kilo verdim ve sonrasında da bebeğimize 2 ay içinde kavuştuk zaten.
pkos hastalarında hem kistlerden hem de kilodan dolayı insülin direnci oluşuyor o nedenle şeker hapı olan glukophage kullanarak bu direnci tedvi ediyor doktorlar.sonrasında da zaten kilo da verilirse adet düzene giriyor,eğer ideal kiloya gelinirse genelde pkos sorun çıkarmadan adet düzenli olarak geliyor.
size tavsiyem doğru doktoru bulmanız ve yok yere evham yapmamanız,en kısa zamanda sizinle olmak için can atan meleklerinize kavuşacağınızdan eminim,
hepimiz için herşeyin hayırlısı inşallah...
canım hiç üzülme çünkü psikolojin bu hastalıkta çok önemli hatat benim doktorum bu konuda o kadar pozitifki hastalık bile gormuyo bu durumu bana ne hastalar geliyo kadın hiç pko lu oldugunu bilmeden hamile kaldı diyor yani sen rahat ol ve sözlünede bunu rahatca açıkla emin ol sorun olmayacaktır canımmerhba arkadaşlar bende pcos um maalesef bu konu beni çok mutsuz ediyo. şu anda sözlenme aşamasındayım ama erkek arkadaşıma bunu nasıl söylüycem bilmiyorum bana yardım edin. bu hastalığı söylemek zorunda hissediyorum kendimi.en çok korktuğumda çocuk meselesi oda bende çocukları çok sevyoruz.eminim herkes seviyordur da. onun ki biraz fazla. allah herkese şifa versin zor bir hastalık. kilo ve tüylenme var bende.kilo alıyorum devamlı diyete başlıyacam inşallah . kilo önemli bir faktör allah yardımcımız olsun
yasmın sivilce yapar mı yuzmum sivilce doldu onu kullanmaya başlayınca dıana 35 kullanırken yokdu. kızlar bilgilendirirseniz sevinirim
hormonlar düzenli fakat ultrasonla bakıldığında kistler var. bu kıstlerden tamamen kurtulmanın yolu yok mu? hiç bir zaman geçmez mı yani
az önce yeşil çayla ilgili birşeyler yazdım ama sanırım bu bölüme yazmam gerekiyordu.. Her neyse yine tekrarlayayım buraya .. Bende de adet düzensizliği vardı . Hemde 3 bazen 4 ayda bir adet görüyordum .. Ama 2 yıldır hergün iki fincan nane limonlu yeşil çay içiyorum ve 1,5 ayda bir düzenli adet görüyorum. Ayrıca zayıf kalmamda ve bağışıklık sistemimde müthiş faydalar sağlıyor. Bunu içtiğimden beri grip olmuyorum örneğin... Paylaşmak istedim sizlerle arkadaşlar... İyi günler hepinizeeee...
negüzel. Canım bende 5 yıldır yeşil çay içiyorum bende hiç adetlerimi düzene sokmak gibi bi etkisi olmadı ama dedigin gibi gribal enfeksiyona ve bagışıklık sistemine iyi geliyo bencede =)
ama ben yeşil çayı nane limonlu içiyorum yaa , sanıyorum ki nane benim adetlerimi düzene soktu ...zaten öyle birşey duymuştum naneyle ilgili olarak , hormon düzenleyici etkisi varmış ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?