Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Sevgili Minikasyam ben de izmir'de oturuyorum. 7 yıldır diane 35 ile pcos tedavisi oluyorum. Benim problemim kilomu çok zor kontrol ediyorum artık zayıflamak istiyorum kararlıyım. Kendi çabamla ayda 4 kilo verebildim. glukophage 'ı nasıl kullandın iştahım çok açık bu ilaç kapatır umarım. Hangi doktora gidiyosun yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.. Bebeğinin olacağına çok sevindim Allah bağışlasın:)

merhaba kızlarr...

daha önce buraya yazdığım gibi pko hastasıyım 3 yıldır bebeğimiz olmuyor..çünkü tedavi sürekli olmuyorum ama korunmuyorumda..şimdi ciddi ciddi tedaviye başladık.ve dr .rahim filmi istedi. çektirdim..kanallarda bişi çıkmadı ama rahmimde bir şekil bozukluğu yani rahmim kalp şeklinde olduğu için düşük tehlikesi yaşayabilirmişim 3 defa düşükten sonra ameliyat olursun ama şuan gerek yok dedi ve tedavi için gün verdi...düşük tehlikesi ile karşı karışya kalma riski ile tedaviye karar verdik.

şuan adetimin 17-18. günü falan ve gelecek adetimin 3. günü gidiecemm....bu arada ben çok düzensiz adet oluyorum ve pko lu olarak kiloluyumm....bu yüzden 3 aydır glukofen kullanmya başladım 40 günde birde olsa adet oluyorum 3 aydır..ve adet olsamda sökülmüyor sadece 1 gün ve çok sancılı oluyorum... ilaçla beraber diyet yaptığım için 4-5 kilo verdim..ama tam 16 kilo fazlam var..

bende bu ballı+çörek otlu kürü ve soğan suyu kürünü yapacağım...

bugün soğan suyuna başlayacağım adetimin 2. günüde çöek otlu kürü yapacağım....bakalım hayırlısıı...rabbim heipimizin yüzünü güldürsün inşş.....

Minikasyam merhaba .. bende pko hastasıyım ve izmirde yaşıyorum.. yeni evliyim ve şimdiden önümde çocuk sahibi olmak için engeller olduğunu biliyorum.. Çünkü pko lu olşum adet düzensizliğine sebep olması yanında birde bu sorunumun ortadan kalması için vermem gereken kilolara da engelim olan haşimato hastasıyım.. haşimato hastalığı troid yetmezliğine sebep oluyor.. tüm bunlar bir kısır döngü.. şuanda 100 kiloyum.. aslında görünüşüm okadar göstermiyor çünkü uzun boylu ve iri yapılıyım... Senden istediğim şey lütfen bana gittiğin dokturun ismini verirmisin.. Çünkü bende senin ASYA'n gibi bir kız bebek sahibi olmak istiyorum.. Allah onu sana bağışlasın hamileliğini tamamına erdirsin inşallah.. Bizim gibi bebek özlemi çeken tüm hastalarada şifa versin inşallah..

Mrb kızlar bende PKO luyum 1 yıl yasminle tedavi gördüm şimdi yasmini bıraktım ve glifor kullanıyorumm ve aynı anda adet döngüsünü sağlamak içim lutenly adlı ilacı kullanıyorum
benim sorum bu lutenly adetin 15 günü başlayıp 10 gun kullanıyosunuz hery ay kullanıcam sorum şuki bu arada hamile kalırsam hemen anlayamayacağım miçin 15 günü lutenyl başladım diyelim bu aradada hamileymişim sorun olur mu doktoruma sormayı unutmuşum da bilginiz varsa

merhba arkadaşlar bende pcos um maalesef bu konu beni çok mutsuz ediyo. şu anda sözlenme aşamasındayım ama erkek arkadaşıma bunu nasıl söylüycem bilmiyorum bana yardım edin. bu hastalığı söylemek zorunda hissediyorum kendimi.en çok korktuğumda çocuk meselesi oda bende çocukları çok sevyoruz.eminim herkes seviyordur da. onun ki biraz fazla. allah herkese şifa versin zor bir hastalık. kilo ve tüylenme var bende.kilo alıyorum devamlı diyete başlıyacam inşallah . kilo önemli bir faktör allah yardımcımız olsun

canım hiç üzülme çünkü psikolojin bu hastalıkta çok önemli hatat benim doktorum bu konuda o kadar pozitifki hastalık bile gormuyo bu durumu bana ne hastalar geliyo kadın hiç pko lu oldugunu bilmeden hamile kaldı diyor yani sen rahat ol ve sözlünede bunu rahatca açıkla emin ol sorun olmayacaktır canım

(Mrb kızlar bende PKO luyum 1 yıl yasminle tedavi gördüm şimdi yasmini bıraktım ve glifor kullanıyorumm ve aynı anda adet döngüsünü sağlamak içim lutenly adlı ilacı kullanıyorum
benim sorum bu lutenly adetin 15 günü başlayıp 10 gun kullanıyosunuz hery ay kullanıcam sorum şuki bu arada hamile kalırsam hemen anlayamayacağım miçin 15 günü lutenyl başladım diyelim bu aradada hamileymişim sorun olur mu doktoruma sormayı unutmuşum da bilginiz varsa) bende sorumu tekrarlayım dedim araya gitmedin naniknanik

meraba arkadaşlar bende pco luyum 2 senedir dıana 35 ve glukofen kullanıyorum aynı zamnada insilün direnci var zaten pcolu bayanların çogunda insilün direnci var o yuzden kılo veremıyoruz.5 aylık evlıyım çuan korunuyoruz çozuk istemıyoruz ama ilerde zor olacagını bılıyorum bunun için üzülüyorum. allah herkese şifa versin

hormonlar düzenli fakat ultrasonla bakıldığında kistler var. bu kıstlerden tamamen kurtulmanın yolu yok mu? hiç bir zaman geçmez mı yani

bende de pko var daha önceden yasmin kullanıyordum çocuk istemediğimizden. fakat geçen ay dr a gittim çocuk istiyoruz artık diye testler yapıldı yummurtlama yok progesteronum 0,3 çıktı ve klomen başlayacağız dedi artık klomen kullanıcam. adetin 3. günü başla dedi adet zamanım gelsi olmadım bir kaç gün geçti şimdi 3 gündür süren hafif pempe sabki kana bolca su katılmış gibi bir akıntım okuyor günlük pedlerle geçiştiriyorum adet oldummu olmadımmı onu anlayamadım hapa başlayımmı bilemiyorum başına böyle bişey gelen varmı? sizce adet mi oluyorum hapa başlayımmı lütfen cevap verin

yasmın sivilce yapar mı yuzmum sivilce doldu onu kullanmaya başlayınca dıana 35 kullanırken yokdu. kızlar bilgilendirirseniz sevinirim

Merhaba,Bende de pko var.Yasmin kullanıyodum.Çocuk istediğim için bıraktım.(Bu arada sivilce yapmadı bende) Bırakalı 3 ay oldu ama adet olamadım.Ankarada pko konusunda iyi bir doktor önerebilirmisiniz?

yasmın sivilce yapar mı yuzmum sivilce doldu onu kullanmaya başlayınca dıana 35 kullanırken yokdu. kızlar bilgilendirirseniz sevinirim

canım bende kullandım şu an bebiş istedigimiz için kullanmıyorum fakat bende sivilce yapmamıştı doktoruna danışmalısın yan etkisi olabilir, farklı bi ilaç verir =)) İnsallah kısa zamanda gecer sivilcelerin canım

hormonlar düzenli fakat ultrasonla bakıldığında kistler var. bu kıstlerden tamamen kurtulmanın yolu yok mu? hiç bir zaman geçmez mı yani

canım benim tabikide geçer o kistler sen hiç merak etme düzenli bişekilde adet olabilsek zaten oluşmıcak, Adet oldugun zaman gidiyo onlar üzülme =))

az önce yeşil çayla ilgili birşeyler yazdım ama sanırım bu bölüme yazmam gerekiyordu.. Her neyse yine tekrarlayayım buraya .. Bende de adet düzensizliği vardı . Hemde 3 bazen 4 ayda bir adet görüyordum .. Ama 2 yıldır hergün iki fincan nane limonlu yeşil çay içiyorum ve 1,5 ayda bir düzenli adet görüyorum. Ayrıca zayıf kalmamda ve bağışıklık sistemimde müthiş faydalar sağlıyor. Bunu içtiğimden beri grip olmuyorum örneğin... Paylaşmak istedim sizlerle arkadaşlar... ıyi günler hepinizeeee...

negüzel. Canım bende 5 yıldır yeşil çay içiyorum bende hiç adetlerimi düzene sokmak gibi bi etkisi olmadı ama dedigin gibi gribal enfeksiyona ve bagışıklık sistemine iyi geliyo bencede =)

negüzel. Canım bende 5 yıldır yeşil çay içiyorum bende hiç adetlerimi düzene sokmak gibi bi etkisi olmadı ama dedigin gibi gribal enfeksiyona ve bagışıklık sistemine iyi geliyo bencede =)

ama ben yeşil çayı nane limonlu içiyorum yaa , sanıyorum ki nane benim adetlerimi düzene soktu ...zaten öyle birşey duymuştum naneyle ilgili olarak , hormon düzenleyici etkisi varmış ..

ama ben yeşil çayı nane limonlu içiyorum yaa , sanıyorum ki nane benim adetlerimi düzene soktu ...zaten öyle birşey duymuştum naneyle ilgili olarak , hormon düzenleyici etkisi varmış ..

olabilir canım =) ben nanenin etkisini bilmiyodum. Bundan sora naneli olanları tercih etmeliyim a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…