Anladım canım.Biz 10 ay sadece benim üzerimden uğraştık,yorulduk ama sonunda diğer taraftan da bişeyler olduğunu geç öğrenince daha da sinir olduk.o yüzden sana da söyleyeyim dedim.sadece polikistikse de bissürü arkadaşım var öyle hamile kalan.klomen diye bir ilaç var,muhakkak kalırsın.uzun sürmez inşallah.
inşallah canım.o kadar çok uğraşan varmış ki,insan kendini tek zannediyor ama çokmuşuz aslında.umarım çok fazla uğraşıp sinirlerin yıpranmadan bebeğine kavuşursun.ben de tüp bebekten umutluyum.umarım ilk seferinde tutar.ikincisi için psikolojim nolur bilmiyorum..
arkadaslar pco hastaları normal yoldan hamıle kalamazmı?
Selam kızlar hepinize, ilk adet olduğum günden beri adetim çok düzensiz öyleki 7 ay hiç hastalanmadığımı bilirim. Evlendikten sonra PKO teşhisi kondu bana hiç korunmadım 3 ay hamile kalamadım ve panikle doktora gidip tedavi olmak istediğimi söyledim. Bu arada 31 yaşındayım o yüzden de acele ettim biraz. Sonra klomen + çatlatma iğnesi tedavisine başladık, ilk ay malesef yumurtalarım büyümedi çok üzüldüm, ikinci aya tam başlamıştık ki üzüntüden kurdeşen oldum o ay bu ayda ilaç kullanıyorsun tedaviyi bırakalım dedi doktorum ama bu bebeği o kadar çok istiyordumki, tedaviyi 2. ayda es geçmektense kurdeşen ilaçlarımı kestim ve tedaviye devam ettim , 2 yumurtam oluştu ama hamilelik olmadı ve 3. ay tedavimde 2 katı ilaç kullandım ona rağmen sadece 1 tane yumurtam oluştu, o yüzden bu ay inanılmaz umutsuzdum ve yine bu ay daha fazla bu strese dayanamayacağımı doktoruma söyledim ve aralıkda rahim filmi ocak ayında da aşılama yapmaya karar verdik ama ben dün bu ay hamile olduğumu öğrendim. Mucize olmalıydı ve öylede gerçekten, allah hepinize nasip etsin inşallah , 1 yumurta ile hiç ümidim olmadığı bu ay hamile kaldım. Dualarım sizinle allah hepinizin yardımcısı olsun ve tez vakitte bebişleriniz olsun hepinizin.
merhaba araniza yeni katildim.bu hastaligi10 seneden beri cekiyorum ama artik yendim nasilmi stres ve sikintilardan uzak durarak ve sogan suyunu denedim faydasini gördüm suan teslerim normal tavsiyem stresden uzak durmaniz.
doktorun bana söylediği de o.. "stres yapma".. iyide nasılll?? hem muhtemel günleri hesaplayıp gün aşırı ilişkiye gir hemde stres yapma... mirmirmirmir nasıl oalcak bu iş :uhm:
merhaba kader27 bir sorum var sogan suyuna ne zaman basladin bir ay mi kullandin ben de artik alternatif tip olayina girecegim ilaclar beni cok yordu...
Selam kızlar hepinize, ilk adet olduğum günden beri adetim çok düzensiz öyleki 7 ay hiç hastalanmadığımı bilirim. Evlendikten sonra PKO teşhisi kondu bana hiç korunmadım 3 ay hamile kalamadım ve panikle doktora gidip tedavi olmak istediğimi söyledim. Bu arada 31 yaşındayım o yüzden de acele ettim biraz. Sonra klomen + çatlatma iğnesi tedavisine başladık, ilk ay malesef yumurtalarım büyümedi çok üzüldüm, ikinci aya tam başlamıştık ki üzüntüden kurdeşen oldum o ay bu ayda ilaç kullanıyorsun tedaviyi bırakalım dedi doktorum ama bu bebeği o kadar çok istiyordumki, tedaviyi 2. ayda es geçmektense kurdeşen ilaçlarımı kestim ve tedaviye devam ettim , 2 yumurtam oluştu ama hamilelik olmadı ve 3. ay tedavimde 2 katı ilaç kullandım ona rağmen sadece 1 tane yumurtam oluştu, o yüzden bu ay inanılmaz umutsuzdum ve yine bu ay daha fazla bu strese dayanamayacağımı doktoruma söyledim ve aralıkda rahim filmi ocak ayında da aşılama yapmaya karar verdik ama ben dün bu ay hamile olduğumu öğrendim. Mucize olmalıydı ve öylede gerçekten, allah hepinize nasip etsin inşallah , 1 yumurta ile hiç ümidim olmadığı bu ay hamile kaldım. Dualarım sizinle allah hepinizin yardımcısı olsun ve tez vakitte bebişleriniz olsun hepinizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?