Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

slm arkadaslar bendede pko varmıs. son gıttıgım dr ye pekfazla onemlı olmadıgını hamıle kala bılecegımı soyledı kılo vermm gerekıyomu kıst lerımınde fazla buyuk olmadıgını soylemıstı aca ba hamıle kala bılırmıyım

bende pkoluyum... boyum 1.60 kilom 52... doktorum spor yapmamı tavsiye etti.. kilo problemin yok ama spor yapmak yapmak gebeliğe yardımcı bir aktivite dedi...

evet canım benim doktorumda spor özellikle plates yapmamı tavsiye etti zaten ben başlamıştım, aslında zayıfımda ama bu illet pko yapıstı yakama bırakmıyo kaydirigubbakcemile3

evet canım benim doktorumda spor özellikle plates yapmamı tavsiye etti zaten ben başlamıştım, aslında zayıfımda ama bu illet pko yapıstı yakama bırakmıyo kaydirigubbakcemile3

bende plates yapmaya çalışıyorum =) ama haftada 1 kere belki :kedi: zaman bulup yapamıyorum ki
şu pkos ne zaman bırakıcak yakamızı acaba? CADIARZU hamile kalmayı başardıktan sonrada d. kontrol hapımı kullanıcaz dersin??? d.k. hapı olmadan zamanında adet olamıyorum çünkü ben :çok üzgünüm:

OFfff kızlar ya bende de 8 yıldır bu hastalık var yapıştı valla gitmiyo :) ben 4 yıldır evlıyım ve 4yıldır cocuk ıstıyoruz.malesef olmuyo nasıl kötü bir duygu allah hepimize peygamber sabrı versin.evladı olmayan ve evlat hasreti çeken bütün analara...
KIzlar Çok Merak Ediyorum Soğan suyuyla yada bitkisel bi şey uygulayarak hamile kalan varmı allah aşkına varsa bi yazsın ya umut ışıgı dogar belki benım gıbı umudunu yıtırmek uzere olan birisine

ya aynı beni tarif ediyosun sanki
ama dkhapı artık kullanmak istemıyorum bırakınca allak bullak oluyo
sende nasıl etkiler yaptı bilmiyorum ama bende bisürü yan etkisi oldu bırakınca
ya sistemimizi bozuyo resmen, eger normal dogum yapılırsa düzene girme ihtimali varmış

canım ya en önemlisi kafana takmıcaksın no stress doktorum hep bunu söylüyo
eger kilo fazlan varsa onu vericeksin ve artık bebiş olurmu acaba diye düşünmiceksin
sonucta bicok pko lu arkadas cocuk sahibi hemde normal yollarla hamiş olmuş
bizde böyle düşünüp oluruna bırakıcaz ama foruma girince bu pek mümkün olmuyo tabi
ben sogan suyu denedim yumurta oluşumuna yardımcı oluyo bende olmuştu ama yine adetin düzensiz =((
şimdi hayıtttohumu içiyorum beklemedeyim bakalım :uhm:
canım ya cok dua edelim Rabbim hayırlısyla yazsın insallah

slm kızlar dr bana hamıle kalabılecegmı soylemıstı ama 1 seneden berı korunmuyorum ve pkos var bende acaba hamıle kalabılmem ıcın zayıflamam gerekıyomu boyum 1.60 kılom 77

slm kızlar bende pkoluyum geçen sene gitmiştim doktora diane35 vermişti 6 ay kullan gel dedi gitmedim sonra geçen ay yine gittim başka doktora korkulacak bişi yok dedi nişanlıyım ben evlenene kadar aynı ilaca dvm et sonra değiştiririz dedi ama bu kez yasmin yazdırdım diane çok kilo aldırıyo tabi kilo vermemide söyledi ilerde bebek konusunda sorun olurmuş neyse benim sorum ben bu ilacı nası kullanacağımı yazdırmadım diğerini adetin 3. günü başlıyodum bitince 7 gün ara 8. gün başlıyordum bunda adetin 1. günü başlıcaksın dedi de 2. tableti nası kullancağımı söylemedi kullananınız varsa söylermisiniz

slm kızlar dr bana hamıle kalabılecegmı soylemıstı ama 1 seneden berı korunmuyorum ve pkos var bende acaba hamıle kalabılmem ıcın zayıflamam gerekıyomu boyum 1.60 kılom 77

biliyorusun adet olayı vücuttaki zincirleme bir olay. belli bir denge içinde her ay hormonların salınması ile sistematik olarak çalışıyor. pcos ise bu zincirin bir şekilde kırılmış olması demek oluyor. o sistem bozulunca ya adet olamıyosun, ya kilo alıyosun, ya şekerin çıkıyor, ya kıllanma oluyor....... v.s v.s..... bunları eğer kontrol altına alırsan tekrar düzenli bir şekilde hormonların ve döngünün oluşmasını sağlarsın....
mesela bende kilo yok... 1.60 boyum ve 52 kiloyum.. şeker direncim fazla değil ama çok az sınırın üstünde.. dr bana şeker ilacı verdi.. glukophage 850.. onunla tekrar sistemin düzgün çalışmasını sağlamak istediğini söyledi..
sonuç olarak... şeker direncin, yada diğer hormonların normal çalışıyorsa sadece kilo vererek düzenli yumurtlamayı ve gebe kalmayı sağlayabilirsin...

pko hastasıyım ıstenmeyen tuylerım var tabıkı lazer epılasyona gıdıorm etkısı olurmu tuylerden kurtulabılrmıym

beni bilgilendirdiğin için çok sağol lapaci
bu demek oluyoki acilen zayıflamam gerekıyo yardımın ıcın sagol allah enyakın zamanda hepimizin kucagına bı bebıs verır ınsallah

beni bilgilendirdiğin için çok sağol lapaci
bu demek oluyoki acilen zayıflamam gerekıyo yardımın ıcın sagol allah enyakın zamanda hepimizin kucagına bı bebıs verır ınsallah

amiin... inşallaahh..rabbim hepimizin dualarını kabul etsin... kucaklarımızı hayırlı bebişlerle doldursun kaydirigubbakcemile3

slm bende pko hastasıyım ama sogan suyunu deneyin mükemmel sonuç alıyorsunuz inanın bana ben 15 senelik evliyim bebiş olmadı allahın izniyle olacak fsh hormonum yüksek onunda yenecegim ibrahim saraçoglunun sitesini ziyaret edin lütfen doktorlara gitmeyin boşuna çare saraçoglunda ben çokk mutluyum allahım herkesi mutlu etsin aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…