ben 1.63 ve 66 kiloyum
bende pkoluyum... boyum 1.60 kilom 52... doktorum spor yapmamı tavsiye etti.. kilo problemin yok ama spor yapmak yapmak gebeliğe yardımcı bir aktivite dedi...
evet canım benim doktorumda spor özellikle plates yapmamı tavsiye etti zaten ben başlamıştım, aslında zayıfımda ama bu illet pko yapıstı yakama bırakmıyo kaydirigubbakcemile3
bende plates yapmaya çalışıyorum =) ama haftada 1 kere belki :kedi: zaman bulup yapamıyorum ki
şu pkos ne zaman bırakıcak yakamızı acaba? CADIARZU hamile kalmayı başardıktan sonrada d. kontrol hapımı kullanıcaz dersin??? d.k. hapı olmadan zamanında adet olamıyorum çünkü ben :çok üzgünüm:
OFfff kızlar ya bende de 8 yıldır bu hastalık var yapıştı valla gitmiyo :) ben 4 yıldır evlıyım ve 4yıldır cocuk ıstıyoruz.malesef olmuyonasıl kötü bir duygu allah hepimize peygamber sabrı versin.evladı olmayan ve evlat hasreti çeken bütün analara...
KIzlar Çok Merak Ediyorum Soğan suyuyla yada bitkisel bi şey uygulayarak hamile kalan varmı allah aşkına varsa bi yazsın ya umut ışıgı dogar belki benım gıbı umudunu yıtırmek uzere olan birisine
slm kızlar dr bana hamıle kalabılecegmı soylemıstı ama 1 seneden berı korunmuyorum ve pkos var bende acaba hamıle kalabılmem ıcın zayıflamam gerekıyomu boyum 1.60 kılom 77
pko hastasıyım ıstenmeyen tuylerım var tabıkı lazer epılasyona gıdıorm etkısı olurmu tuylerden kurtulabılrmıym
biliyorusun adet olayı vücuttaki zincirleme bir olay. belli bir denge içinde her ay hormonların salınması ile sistematik olarak çalışıyor. pcos ise bu zincirin bir şekilde kırılmış olması demek oluyor. o sistem bozulunca ya adet olamıyosun, ya kilo alıyosun, ya şekerin çıkıyor, ya kıllanma oluyor....... v.s v.s..... bunları eğer kontrol altına alırsan tekrar düzenli bir şekilde hormonların ve döngünün oluşmasını sağlarsın....
mesela bende kilo yok... 1.60 boyum ve 52 kiloyum.. şeker direncim fazla değil ama çok az sınırın üstünde.. dr bana şeker ilacı verdi.. glukophage 850.. onunla tekrar sistemin düzgün çalışmasını sağlamak istediğini söyledi..
sonuç olarak... şeker direncin, yada diğer hormonların normal çalışıyorsa sadece kilo vererek düzenli yumurtlamayı ve gebe kalmayı sağlayabilirsin...
beni bilgilendirdiğin için çok sağol lapaci
bu demek oluyoki acilen zayıflamam gerekıyo yardımın ıcın sagol allah enyakın zamanda hepimizin kucagına bı bebıs verır ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?