ya bende 2002 de pco olduğumu öğrendim ama cyclo verdiler hemde 7 yıl kullandım ve ilk doktora 3 yıl gittim devam dedi sonra başkalarıda devam dedi... taki bebiş isteyene kadar kullanılacak demişlerdi.... şimdi tahlil baktırdım.... prolaktin 126 fsh70 lh 50 almış başını gitmiş dostinexle prolaktin düşürelim dediler kullandım bir ay sonra bi daha tahlil oldu... prolaktin ölçülmedi... fsh 79 lh 60 çıktı... orgametril al dediler aldım ama kullanmadım araştırma hastanesinden randevu aldım haftaya çarşamba bakalım ne dicekler ama moral sıfır fsh erken menapoz gösteriyo... ama başka sebep te olabilir çünkü 20 yaşında ilk pco teşhişi konulduğunda da 40 çıkmıştı.... offfff delircem... ama kimseye çaktırmıyom..
içinizde böle olan varmı?
evet canım bir de ben var:) ben de yaklaşık 8 sene diana 35 kullandım.adet düzensizliği dışında başka bir belirtisi yok. ilaçsız adet olmuyorum şimdide yasmin kullanıyorum ve artık ilaç içmekten çok sıkıldık.bence ilaç bende sadece adet olmama yarıyor onun dışında bir iyileşme yok çünkü kontrole gittiğimde hep aynı manzara bir sürü çatlamamış büyümemeiş yumurta evlide ğilim bir kaç yıl içinde bebk sahibi olmamda mümkün değil napıcam bilmiyorum
selamlar ben aranıza yeni katıldım son 1,5 yıldır ilaçsız adet göremiyorum çok doktor gezdim çok şey öğrendim çokta vakit kaybettim.bende az da olsa kıllanma oldu ve progesteronum 0,60 hatta 0,38 lerde ama hiçbir doktor bana pko lusun demedi.ama benim hiç öyle birden gelen kanamam olmadı bende pko olabilir mi fikirlerinizi paylaşırmısınız...
çok üzgünüm çoookmeraba bende pko luyum adetlerim çok düzensiz depresyon derecesindeyim hapla bile çok zor oluyor ttedaviye başlayalı 1 ay oldu ve1.5 senelik evliyim çocuk sahıbi olmak çok istiyorum rahim de yara oldu ğunu söyledi 1de rahim filmi çekece[ 1 de hayıt tohumu aldım adeti düzenliyormuş yeni başladım 1 su bardağı kaynar suya 1tatlı kaşığı atıp 4 dakika kadar demleyi p içiyorum ] moral verin bana çok üzülüyorum
Mrb kızlar bende PKO luyum 1 yıl yasminle tedavi gördüm şimdi yasmini bıraktım ve glifor kullanıyorumm ve aynı anda adet döngüsünü sağlamak içim lutenly adlı ilacı kullanıyorum
benim sorum bu lutenly adetin 15 günü başlayıp 10 gun kullanıyosunuz hery ay kullanıcam sorum şuki bu arada hamile kalırsam hemen anlayamayacağım miçin 15 günü lutenyl başladım diyelim bu aradada hamileymişim sorun olur mu doktoruma sormayı unutmuşum da bilginiz varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?