bende pkoluyum,1,5 yıllık evliyim.bende şuan glukofen ve progestan kullanıyorum.progestanı adetimin 15. günü başlayıp 10 gün kullanıyorum.hamile olsanda sorun olmaz dedi doktor.zaten hamileliğin başında da kullanacan dedi.bugün gittim yumurta oluşumu yok dedi.perşembe bidaha gitcem yine yoksa klomen tedavisine geçecez.bende çocuk istiyorum.allah yardımcımız olsun.ümidini kaybetmemen dileğiyle...
ben de 10 ay önce bu sayfalarda acaba pkolu olup da hamile kalan var mı diye dolaşıyordum.evlendikten sonra 10 kilo almıştım.sivilcelerim aşırı bir seviyeye gelmişti.zaten bundan dolayı pkolu olduğumu anladım.ilk önce zayıflamanın önemli olduğunu anlayıp akupunktur yaptırmaya karar verdim.ama doktorum bana sadece zayıflamak için değil başka tedaviler de uyguladı.bağırsaklarımı kolon hidroterapiyle temizledi.akupunkturla 5 kilo verdim.tabi diyet de yaptım.ayrıca ozon tedavisi de gördüm 11 seans.bütün bunlardan sonra sivilcelerim düzeldi kendime güvenim geldi.bu arada bir de şu meşur soğan suyunu da yaptım 3 ay.sonra tam 1 ay sonra adetim gecikti.her zamanki gibi geciktiği için ciddiye almadım.bir test aldım sabah yaptım ve sonuç pozitifti.eşime gösrerdim.ben sonradan üzülmeyim diye sevinmeden iyice baktı hata paylarını araştırdı.sonra hastaneye gittik kan tahlili yaptırdım.negatif çıktı.beni 2 saat sonra tekrar aradılar hastaneden ve sonucun pozitif olduğunu söylediler.ertesi gün doktora gittim sonuç doğruydu hamileydim.bende miyom da olduğu için uzun bir süre düşükten korktum.ama hiç bişey olmadı şu an 9 aylık hamileyim.doğuma hazırlanıyorum.hangi tedavi etkili oldu bilmiyorum ama şuna inanıyorum Allah ne zaman nasip ederse böyle tedavisiz de oluyor.1 senedir ilaç almıyorum.ilaçlara güvenmiyorum.herşey sağlıklı yaşama bağlı.benim gibi umutsuz dolaşanlar varsa okusun.Allahtan ümit kesilmez asla.ama önce hayat tarzımızı değiştirmeliyiz...:)2 hafta sonra oğlumu elime alacağım.grşrz.....
ben de 10 ay önce bu sayfalarda acaba pkolu olup da hamile kalan var mı diye dolaşıyordum.evlendikten sonra 10 kilo almıştım.sivilcelerim aşırı bir seviyeye gelmişti.zaten bundan dolayı pkolu olduğumu anladım.ilk önce zayıflamanın önemli olduğunu anlayıp akupunktur yaptırmaya karar verdim.ama doktorum bana sadece zayıflamak için değil başka tedaviler de uyguladı.bağırsaklarımı kolon hidroterapiyle temizledi.akupunkturla 5 kilo verdim.tabi diyet de yaptım.ayrıca ozon tedavisi de gördüm 11 seans.bütün bunlardan sonra sivilcelerim düzeldi kendime güvenim geldi.bu arada bir de şu meşur soğan suyunu da yaptım 3 ay.sonra tam 1 ay sonra adetim gecikti.her zamanki gibi geciktiği için ciddiye almadım.bir test aldım sabah yaptım ve sonuç pozitifti.eşime gösrerdim.ben sonradan üzülmeyim diye sevinmeden iyice baktı hata paylarını araştırdı.sonra hastaneye gittik kan tahlili yaptırdım.negatif çıktı.beni 2 saat sonra tekrar aradılar hastaneden ve sonucun pozitif olduğunu söylediler.ertesi gün doktora gittim sonuç doğruydu hamileydim.bende miyom da olduğu için uzun bir süre düşükten korktum.ama hiç bişey olmadı şu an 9 aylık hamileyim.doğuma hazırlanıyorum.hangi tedavi etkili oldu bilmiyorum ama şuna inanıyorum Allah ne zaman nasip ederse böyle tedavisiz de oluyor.1 senedir ilaç almıyorum.ilaçlara güvenmiyorum.herşey sağlıklı yaşama bağlı.benim gibi umutsuz dolaşanlar varsa okusun.Allahtan ümit kesilmez asla.ama önce hayat tarzımızı değiştirmeliyiz...:)2 hafta sonra oğlumu elime alacağım.grşrz.....
merhaba cnm gecmis olsun senin dedigin belirtilerin hic biri bendede yok cnm bende sadece hemile kaldiktan sonra bebeklerimin yasamamasi sebeb buda kansekerimin yüksek olsuymus bence kendini üzme ilaclarini kullan zaten sana verilen ilaclari burda kullanan cok arkadas var okudugum kadariyla ins faydasinida görürsün benim bildigim yani benim tedavi seklimde 2 ay kadar seker hastalarinin kullandigi hapi kullanicam medformin 2 ay sonrasinda catlatma ignesiyle hamile kalicam simdi cnm ona bakarsam bendede hamile kalamama problemi yok allaha sükürler olsun ama tedavinin gerektirdigi sekilde catlatma ignesiyle hamile kalmam gerekiyor bence stres yapma allah yardimcin olsun verecek rabbim ins hepimizesırf bu konuya yazı yazabilmek için üye oldum ben...kafam o kadar karışıık ki... pko luyum, nacak ne adet düzensizliğim var, ne kıllanmam nede sivilcelerim... sadece kiloluyum ve göbek bölgem ve basenlerimde yoğunluk..başka bir sorun için gittiğimde ultrasonda göründü..bir sürü küçücük yumurta ... ve anladığım kadarıyla çatlamayan ve yeni oluşanların büyümesini engelleyen bi sürü yumurta... bir süre glukofaj ve doğum kontrol hapı kullandım ancak 1 seneden fazladır tedavi olmuyorum.... artık bebek istiyorum ve olmayacak diye çok korkuyorum.. bir sürü doktora gittim beni rahatlatan anlatan bir tane bile olmadı.. bazıları adet düzensizliğim hiç olmadığı için problem olmayacağını bazıları ise sonuçta yumurtlayabildiğimi ancak çatlamadığı için ilaç kullanmam gerektiğini söyledi.... ya yalvarırım biri söylesin benim bugün yumurtlama akıntım oldu bu şimdi çatlamayacak mı?... ben anlayamıyorum.... kimseyede söyleyemiyorum üzülürler diye... birde kocaeli deki arkadaşlar bana anlayışlı halden anlayan konuşan ve dinleyen ve iyi bir doktor önerebilirmisiniz?... çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?