Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

slm arkadaslar hepinize gecmis olsun burda bayabi gecmisi okudum ama benimle ayni durumda olan yok sanirim yada ben fark etmedim bende pco sadece bebeklerimin(4 tane kalp durmasi 1 tane düsük yasadim ) yani baska hic bir belirti yok anlamadim ben niye böyle oluyor bu arada allah bagislarsa 7 yasinda bir oglum var benimle böyle durumda olan varmi? allah hepimize hayirlisini versin ins

kızlar bana bi yardım edin lütfen yıllardın düzensiz adet görürüm 1 yıl d.kontrol hapı kullandım ama ben bilirim yan etkilerini ialacı bırankıca hadi yine en baştan aldığım kilolarda cabasıydı en son olursa olur olmazsa olmaz dedim farlutal kullandım oalamadığm 6 ay içersinde ama vücut alıştı sanırım oda etki etmio en son bugun ultrasonda baktı doktor pco ve dayandı yine 1 yıllık yasmine istenen testleri ve sonuçlarını yazım yardımcı olun bana fsh 4,3 lh 5,19 prolaktin 13,3 tsh 0,323 bu arada metformin kullanıpta adet görmeyi ve düzene sokmayı başaran varmı

saol canım bakalım biz bu ay başladık korunmasız ilişkiye doktor ole demişti artık en kısa zamanda olur inş. hepimizin

ben metformın ve yasmın kullanıyorum 2 senedir sürekli bi halde bı 3 ay ara verdim ilaca ama ara verince gene agdet göremedim malesef tekrar devam edıyorum ilaca şimdi daha ne kadar ara veririm bilemıyorum bende bıde tiroid yetmezliğine çıkdı herkeze geçmiş olsun sağlıklı günler

selam kızlar bende de pko var ve çocuk istiyorum. pko oldunu 10 aydır gebe kalamadığım için doktorum tarafından anlaşıldı gebe kalamama dışında hiç bir belirti yaşamıoyurm.ilk defa klomifen tedavisi oldum yumurtlarım büyüdü ve hcg iğnesi ile çatlatıldı ancak kontrole gittiğimde tedaviye cevap verdiğim ancak bu sefer mantarım olduğu için eşimin hareketli sperm sayısı zaten düşükmüş hareketlilerin de mantarın ph sını bozacağı söylendi. adet olmama 15 gün var inşallah bebeğim olur çok sabırsızlanıyorum. Ayrıca rahimde yarada varmış eğer gebelik olmazsa yaramı dondurmayı düşünüyorum sizce yara dondurmanın gebeliğe bi etkisi var mı bilgisi olan paylaşsın lütfen

ya arkadaşlar benndede war bu kistlerden.gerçi hala warlar mı bilmiom?1 buçuk senelik ewliyiz 6 aydr korunmuyoruz ama hala yok bişi.2. ayda doktora gittim hormonlarım normal çıktı hepsi ama pkos wardı.fitil falan kullandım.eşimde tahlillerini oldu bişi çıkmadı.4 ay gecti üstünden ama daha hamilelik yokdoktor kistler kaybolmuş olabilir dio ama bilmiom bu ayda olmazsa yine ultrasona gircem.karnım da şişlik ve agrı war adetlerim düzenli ama .sizde ne gibi şikayetlere sebeb oluo bu kistler ve bu kistlere sahip olupta hamile kalanlar lütfen ne gibi süreçten gectiniz yazarmısınızzz

arkadaşlar hepinizde tüylenme oldu mu?
ben tiroid hastasıyım adetlerim düzenli ama son 2 3 aydır gözle görülür tüylenme oldu göbek göğüs kollar... ilaçtan diye düşünüyodum ama artık pko dan da şüphelenmeye başladım anladığım kadarıyla adetleri düzenli olduğu halde pko olanlar var... uuuuf inşallah yoktur en kısa zamanda doktora gitmem lazım...
bir de tüylenme sorunu yaşayanlar pko tedavisi gördükten sonra tüylenme sorunları geçti mi?? çok önemlii...

Merhaba arkadaşlar; Ben Gebelik başlığı altında birçok konuda arkadaşlarımla paylaşım içindeyim. Günler geçtikçe büyük bir aile olduk ve paylaşımlarda bulunduk. Ben hamile kalmak için çabalıyorum ve şu an Klomen kullanmaktayım. Fakat burada bu çabayı gösteren birçok arkadaşımla henüz tanışma fırsatımız olmadı bu nedenle paylaşımlarımızı daha da büyütmek ve daha da büyük bir aile olmak için Facebook üzerinde bir grup kurduk. Hepinizi bu gruba bekliyoruz.

grup linki : Welcome to Facebook | Facebook

grup ismi : KK KARDEŞLıĞı (facebookta üye olanlar bu şekilde aratabilirler)

selam arkadaşlar, bir pkolu olarak tam 1 yıldır bebiş için uğraşıyoruz.gerçekten çok sabır isteyen bir durum.
yaklaşık 4 aydır glukophage içiyorum.3 aydırda klomen tedavisi görüyorum ama henüz sonuç alamadım.
çok zorlu bir süreç.bakalım inşallaaaah bu ay olurrrrrrrr.....beni anlayanlar mutlaka olacaktır..

ben de 10 ay önce bu sayfalarda acaba pkolu olup da hamile kalan var mı diye dolaşıyordum.evlendikten sonra 10 kilo almıştım.sivilcelerim aşırı bir seviyeye gelmişti.zaten bundan dolayı pkolu olduğumu anladım.ilk önce zayıflamanın önemli olduğunu anlayıp akupunktur yaptırmaya karar verdim.ama doktorum bana sadece zayıflamak için değil başka tedaviler de uyguladı.bağırsaklarımı kolon hidroterapiyle temizledi.akupunkturla 5 kilo verdim.tabi diyet de yaptım.ayrıca ozon tedavisi de gördüm 11 seans.bütün bunlardan sonra sivilcelerim düzeldi kendime güvenim geldi.bu arada bir de şu meşur soğan suyunu da yaptım 3 ay.sonra tam 1 ay sonra adetim gecikti.her zamanki gibi geciktiği için ciddiye almadım.bir test aldım sabah yaptım ve sonuç pozitifti.eşime gösrerdim.ben sonradan üzülmeyim diye sevinmeden iyice baktı hata paylarını araştırdı.sonra hastaneye gittik kan tahlili yaptırdım.negatif çıktı.beni 2 saat sonra tekrar aradılar hastaneden ve sonucun pozitif olduğunu söylediler.ertesi gün doktora gittim sonuç doğruydu hamileydim.bende miyom da olduğu için uzun bir süre düşükten korktum.ama hiç bişey olmadı şu an 9 aylık hamileyim.doğuma hazırlanıyorum.hangi tedavi etkili oldu bilmiyorum ama şuna inanıyorum Allah ne zaman nasip ederse böyle tedavisiz de oluyor.1 senedir ilaç almıyorum.ilaçlara güvenmiyorum.herşey sağlıklı yaşama bağlı.benim gibi umutsuz dolaşanlar varsa okusun.Allahtan ümit kesilmez asla.ama önce hayat tarzımızı değiştirmeliyiz...:)2 hafta sonra oğlumu elime alacağım.grşrz.....

canım kesinlikle katılıyorum ,herşeyin bir zamanı var,Allahım ne zaman isterse o zaman olacak:)benim kilo problemim yok,en azından o konuda rahatım.sabırlı olmak gerekiyor ama duygularımıza da engel olamıyoruz beklerken bunalabiliyoruz.Hayırlısı olsun.Sanada hayırlı doğumlar:)Allah analı babalı büyütsün inşallaaaahh:a.s

hikayenizi okudum,çok sevindim,hayırlısıyla bebişinize kavuşursunuz inşallah...

merhaba bende pkoluym =( ve daha yeni ögrendim şu an yasmin adlı ilacı kullanıorm bana biri tavsiyede bulunabilr mi acaba

sırf bu konuya yazı yazabilmek için üye oldum ben...kafam o kadar karışıık ki... pko luyum, nacak ne adet düzensizliğim var, ne kıllanmam nede sivilcelerim... sadece kiloluyum ve göbek bölgem ve basenlerimde yoğunluk..başka bir sorun için gittiğimde ultrasonda göründü..bir sürü küçücük yumurta ... ve anladığım kadarıyla çatlamayan ve yeni oluşanların büyümesini engelleyen bi sürü yumurta... bir süre glukofaj ve doğum kontrol hapı kullandım ancak 1 seneden fazladır tedavi olmuyorum.... artık bebek istiyorum ve olmayacak diye çok korkuyorum.. bir sürü doktora gittim beni rahatlatan anlatan bir tane bile olmadı.. bazıları adet düzensizliğim hiç olmadığı için problem olmayacağını bazıları ise sonuçta yumurtlayabildiğimi ancak çatlamadığı için ilaç kullanmam gerektiğini söyledi.... ya yalvarırım biri söylesin benim bugün yumurtlama akıntım oldu bu şimdi çatlamayacak mı?... ben anlayamıyorum.... kimseyede söyleyemiyorum üzülürler diye... birde kocaeli deki arkadaşlar bana anlayışlı halden anlayan konuşan ve dinleyen ve iyi bir doktor önerebilirmisiniz?... çok teşekkürler

canım bu kadar panik yapmana gerek yokk.
bende pkoluyum.ayrıca prolaktin sorunum var.ben bekarken gittim doktora yumurtalıklarım ağrıyor diye.doktor bana kist var dedi doğru duzgun anlatmadı.sonra başka bi doktora gittim.oda kist var dedi.ama cok önemli değil bu çoğu kadında olabilir dedi.ilaç verdi.bir ay kullandım sadece.daha sonra böbreğimden rahatsızlandım.ultrasona soktular beni.o esnada kist aklıma geldi sordum.doktor yok kistin erimiş dedi.zaten ozamanlar fazla takılmıyordum bu olaya.evlendikden sonra yumurtalıklarım yine ağrıyınca tekrar doktora gittim.kist var dedi yine.fakat onun üzerinde fazla durmadı.prolaktinim için ilaç verdi.cok sükür düştü prolaktinim.ilacı kullanırkende korunmadık.kontrole gittiğimde doktora dedim benim bu kistler ne olacak.onlar yumurtalamana engel olabilir.ama tadevi gerektirmeyede bilir.3 ay korunmasız ilişkide cocuk olmazsa ilaç tedavisi yapıcaz dedi.bended kist belirtisi yok.kiloda varmı onuda pek anlamışdeğilim evlendikden sonra aldığım kiloları boğazıma dur diyemediğim için cıktığını düşünüyorum.ama ağrısı oluyo bende.yani bu pkolar tedavi edilebilir bir durum.bide ne kadardır deniyorsunuz.hemen olmasını bekleme zaten doğum kontrol hapıda bırakdıkdan sonra bir süre engellermiş.ama senin bu kadar panik yapmana gerek olacak bi durum yok bence.stresi azaltman gerekir.

açıkçası daha denemeye başlayalı 1 hafta oldu ama zaten benim yumurtlama dönemim yeni başladı... eşimin işinden dolayı zaten sürekli deneme imkanımız da yok ancak bilmemek insanı stres yapıyor ve aslında en büyük engel stres

merhaba cnm gecmis olsun senin dedigin belirtilerin hic biri bendede yok cnm bende sadece hemile kaldiktan sonra bebeklerimin yasamamasi sebeb buda kansekerimin yüksek olsuymus bence kendini üzme ilaclarini kullan zaten sana verilen ilaclari burda kullanan cok arkadas var okudugum kadariyla ins faydasinida görürsün benim bildigim yani benim tedavi seklimde 2 ay kadar seker hastalarinin kullandigi hapi kullanicam medformin 2 ay sonrasinda catlatma ignesiyle hamile kalicam simdi cnm ona bakarsam bendede hamile kalamama problemi yok allaha sükürler olsun ama tedavinin gerektirdigi sekilde catlatma ignesiyle hamile kalmam gerekiyor bence stres yapma allah yardimcin olsun verecek rabbim ins hepimize

merhaba kızlar bende yeni öğrendi pko lu olduğumu doktora gdip geliodum hiçte farketmemiştim son aylarda yaşadığım strres etken olmuş ve mini mini kistlerim oluşmuş 1 ay gynelle kullandım hayatımda ilk defa adetim gecikti e doktorum farlutal verdi ve 553.gün hastalandım şimdi yine gynelle kullanıorum bilmiorumki nolcak böle yada bebeğim olacak mı die çok korkuyorum ammmmaaannn Allah ifa versin inşallah hepimizee.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…