Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Adetim 6 gün gecikti (aslında çok düzenlidir) hamile olma ihtimalini düşünemiyorum mucize olur heralde.. Temmuz ağustos klomen tedavisi görmüştüm ondan sonrada aşılama yapıldı dr hiç kistten felan bahsetmedi bukadar zaman sonra kist oluşmuş olabilirmi her iki kasığımdada batmalar vardı iki aydır... Kist tek tarafta mı ağrı verir iki kasığımdada ağrı olması kist belirtisimidir bilmiyorum çünkü bazen gaz sancıları çekiyorum... Adet belirtileri geçti ne ağrı ne sızı.... birde bazen akıntı oluyor adet oldum sanıyorum ama birşey yok Bilgisi olan varmı...

Son düzenleme:
merhaba cnm bendede yeni teshis konuldu ama benim kistlerim sag tarafta cikti doktorun bakinca görür aslinda istersen sor bendede akinti fazla sadece batma oluyor sag tarafimda okadar bendede hic adet düzensizligi yoktu sadece bu teshis konuldu gecen ay ilk defa geciktim tam 10 gün psikolojikmidir nedir anlamadim rabbim yardimcin olsun cnm

merhaba kaderdaşlarım.. evlenmeden önce bu hastalık ben de var mıydı pek farkında değildim. evet 28 günde bir adet olanlardan değildim ama çok da gözüme batacak kadar bir düzensizliğim yokmuş demekki. ne zaman evlendim adet dönemi artık benim için birşeyler ifade etmeye başladı. fark ettimki ben çok ama çok düzensiz bir adet dönemi yaşıyorum:sinifsinif: doktora gittim mayıs ayında hormon testi istedi. tabiki lh-fsh oranı uçmuş gitmiş..duphaston verdi ben pek doğum kontrol hapı kullanmayı istemedim çünkü. evet 1-2 ay adet olmamı sağladı ama 3. ay başa sardık. doktorumu değiştirdim ist da bir doktora gitmeye başladım. evet pco lusun dedi. napıcaz dedim doğum kont hapı dedi. ben hapı kullanmaya başladım Allahım 3 hafta kullandım ama neler yaşadm mide bulantıları baş dönmeleri. hatta vajinada alerjik tepkiler.. şaka gibiydi.. doktora sormadan bıraktım. o dönemde eşimle konuştuk bu hastalığn napacağı belli olmaz. korunmayı bırakalım diye zaten doktorum da sürekli bu yönde bir telkinde bulunuyordu. glucophage verdi çok olumlu sonuçlar alıyoruz. 2 ay sonra kontrole gel dedi. bu arada ben soğna suyu ve saraçoğlunun sitesinden aldığım kürü de uygulamaya başladım. normal zamanımda adet olucağım dönemde belirtiler başladı ama ben tam 3 hafta her gün evet şimdi adet olucam diye bekledim sonuç negatifti. en sonunda oldum. 3. gün hormon testi yaptırdım.
güzel haber testte hiçbir şekilde pko bulgusu çıkmadı. ama prolaktinim 44 çıktı. yani benim adet olmamı engelleyen o ay prolaktinimmiş. doktor ultrason görüntümün de tertemiz olduğunu söyledi. ne yaptın dedi. soğan suyu dedim. güldü devam et bırakma dedi. ama glucophage da etki etmiş olabilir o da mucize gibi bi ilaç dedi. şimdi prolaktinim düzene girerse doktorumun dediğine göre çok düzenli adet olacakmışım.
yani kızlar lafı da çok uzattım ama bu pko asla geçemeyecek bir şey değil benim geçti. gerçi dr um tekrarlayabilir dedi ama olsun 1 kere geçtyse demekki hep geçebilir.. soğan suyunu şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar. Allah hepimize şifa kucaklarımıza melekler versin inş :Saruboceq:

Ne güzel anlatmışsın.. Allah tekrar yaşatmasın... bu arada kilo vermek ve sporda çok etkili ben veremiyorum ve canım çok sıkılıyor... birde soğan kürünü öğlen ve akşam mı içiyorsun?

Ne güzel anlatmışsın.. Allah tekrar yaşatmasın... bu arada kilo vermek ve sporda çok etkili ben veremiyorum ve canım çok sıkılıyor... birde soğan kürünü öğlen ve akşam mı içiyorsun?

benim en büyük avantajım kilo problemim yoktu. her insan gibi yemeyi abartırsam kilo alıyorum ama kestiğim anda kolayca veriyorum. doktorum normalde pkoluların tedavisinde diyetisyenle birlikte çalıştığını söylemişti. yani kilonun önemi yadsınamaz. ben çalıştığım için öğle ve akşam yapma şansım yoktu. saraçoğlu ile tlfda görüştüğümde çalışan bayanlar akşam yemeğinden önce ve gece yatmadan önce yapabilir demişti. ınternette okuduklarımda da aralarında en az 4 saat olsun demiş.

bende çalışıyorum ama yapayım diyorum. çünkü eşimi zaten zor ikna oldu... çocuk istemiyordu... burda kaynatırım olmadı

İnanamıyorum hala test yaptım çift çizgi çıktı... Birazdan kan testi yaptıracağım Allahım bir mucizemi gerçekleşiyor delikafadulden

İnanamıyorum hala test yaptım çift çizgi çıktı... Birazdan kan testi yaptıracağım Allahım bir mucizemi gerçekleşiyor delikafadulden

hadi hayırlısı İnşallah.... süper bir haber... darısı herkese inşallahhhhihoyyyt

nasıl bir dert .
Allah herkesin yardımcısı olsun
3 yıldır bende pko olduğumu biliyorum.
yaşım daha 18.
neler çektim bunun yüzünden. 1 ay adetimin bitmediğini bilirim. ne kadar kan kaybetmiştim. sonra aylarca olmazdı.
diane 35'ten sonra normal ama bırakınca yine olmuyor.
Sabır mafoldumben

selam kızlar bende pko hastasıyım 3 yıl hııc bebek dusunmedı sonra dusunmeye baslayınca bellı oldu pko lu oldugum bendede adet duzensızlıgı ve kılo var baskada hıc belırtılerım yok hormonlarım falan cok normal aralık ayında asılama oldu ama tutmadı ocakta dınlenecegız yanı kendımız deneyecegız subatta 2. asılamam olacak ınsallah bu sefer oluur ne dıyelım bıze dusen sabredıp beklemek ve ısyan etmemek cunku yapcak baska bısey yok allah herkezın kucagını doldursun

ahh canım benim Allah kimbilir ne sıkıntılarla ne zorluklarla sınadı seni.. ama çok şükür mükafatın mucizen geldi yerleşti içine.. Allahım hayırlısıyla meleğini sağ salim versin kucağına.. :Saruboceq:

Çok teşekkür ederim.. Evet mucizem içimde hamileyim... İnşallah sıkı sıkı tutunur anneciğine... Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

cnm benim rabbim yüzünü sonuna kadar güldürür ins sevincin hep sürer saglikla gelir bebegin ins darisi hepimizin basina

gecmis olsun cnm ben böyle okuyunca cok kötü oluyorum 1 ay demek adetin bitmemesi allahim sabir versin bende henüz yeni sanirim pco cünkü adetlerim hep normaldi simdiye kadar sadece gectigimiz ay 10 gün kadar gecikti yani bir ömür boyu ilaclarlami düzenli adet olacagiz rabbim yardimcimiz olsun senağlama

Çok teşekkür ederim.. Evet mucizem içimde hamileyim... İnşallah sıkı sıkı tutunur anneciğine... Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

sakın yorma kendini, dinlen bolbol... çok kişiyede söyleme nazar deymesin...allah tamamına erdirsin kuzu

bende pkosluyum ve geçen gün doktora gittim adetimin üçüncü günü gelmemi istedi ve bebek istediğimizi söyledim bana folıc plus diye bi hap verdi sanırım hamile kalabilmek için bu hap benim de adet düzensizliğim yok kilo sorunumda yok ama sivilcelerim var ultrasondada küçük kistlerim olduğunu söyledi bende hamile kalamazsam diye korkuyorum ama eşim sağ olsun bu konuda hep moral veriyo moral de çok önemli umutsuzluğa kapılmayalım rabbim inş en kısa zamanda bizlere de sevimli bebişler nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…