merhaba cnm bendede yeni teshis konuldu ama benim kistlerim sag tarafta cikti doktorun bakinca görür aslinda istersen sor bendede akinti fazla sadece batma oluyor sag tarafimda okadar bendede hic adet düzensizligi yoktu sadece bu teshis konuldu gecen ay ilk defa geciktim tam 10 gün psikolojikmidir nedir anlamadim rabbim yardimcin olsun cnmAdetim 6 gün gecikti (aslında çok düzenlidir) hamile olma ihtimalini düşünemiyorum mucize olur heralde.. Temmuz ağustos klomen tedavisi görmüştüm ondan sonrada aşılama yapıldı dr hiç kistten felan bahsetmedi bukadar zaman sonra kist oluşmuş olabilirmi her iki kasığımdada batmalar vardı iki aydır... Kist tek tarafta mı ağrı verir iki kasığımdada ağrı olması kist belirtisimidir bilmiyorum çünkü bazen gaz sancıları çekiyorum... Adet belirtileri geçti ne ağrı ne sızı.... birde bazen akıntı oluyor adet oldum sanıyorum ama birşey yok Bilgisi olan varmı...
Ne güzel anlatmışsın.. Allah tekrar yaşatmasın... bu arada kilo vermek ve sporda çok etkili ben veremiyorum ve canım çok sıkılıyor... birde soğan kürünü öğlen ve akşam mı içiyorsun?
merhaba cnm bendede yeni teshis konuldu ama benim kistlerim sag tarafta cikti doktorun bakinca görür aslinda istersen sor bendede akinti fazla sadece batma oluyor sag tarafimda okadar bendede hic adet düzensizligi yoktu sadece bu teshis konuldu gecen ay ilk defa geciktim tam 10 gün psikolojikmidir nedir anlamadim rabbim yardimcin olsun cnm
İnanamıyorum hala test yaptım çift çizgi çıktı... Birazdan kan testi yaptıracağım Allahım bir mucizemi gerçekleşiyor delikafadulden
Çok teşekkür ederim... Kan testinin sonucunu bekliyorum Allah'ım ne olur hüsran olmasın...
İnanamıyorum hala test yaptım çift çizgi çıktı... Birazdan kan testi yaptıracağım Allahım bir mucizemi gerçekleşiyor delikafadulden
ahh canım benim Allah kimbilir ne sıkıntılarla ne zorluklarla sınadı seni.. ama çok şükür mükafatın mucizen geldi yerleşti içine.. Allahım hayırlısıyla meleğini sağ salim versin kucağına.. :Saruboceq:
cnm benim rabbim yüzünü sonuna kadar güldürür ins sevincin hep sürer saglikla gelir bebegin ins darisi hepimizin basinaİnanamıyorum hala test yaptım çift çizgi çıktı... Birazdan kan testi yaptıracağım Allahım bir mucizemi gerçekleşiyor delikafadulden
gecmis olsun cnm ben böyle okuyunca cok kötü oluyorum 1 ay demek adetin bitmemesi allahim sabir versin bende henüz yeni sanirim pco cünkü adetlerim hep normaldi simdiye kadar sadece gectigimiz ay 10 gün kadar gecikti yani bir ömür boyu ilaclarlami düzenli adet olacagiz rabbim yardimcimiz olsun senağlamanasıl bir dert .
Allah herkesin yardımcısı olsun
3 yıldır bende pko olduğumu biliyorum.
yaşım daha 18.
neler çektim bunun yüzünden. 1 ay adetimin bitmediğini bilirim. ne kadar kan kaybetmiştim. sonra aylarca olmazdı.
diane 35'ten sonra normal ama bırakınca yine olmuyor.
Sabır mafoldumben
selam kızlar bende pko hastasıyım 3 yıl hııc bebek dusunmedı sonra dusunmeye baslayınca bellı oldu pko lu oldugum bendede adet duzensızlıgı ve kılo var baskada hıc belırtılerım yok hormonlarım falan cok normal aralık ayında asılama oldu ama tutmadı ocakta dınlenecegız yanı kendımız deneyecegız subatta 2. asılamam olacak ınsallah bu sefer oluur ne dıyelım bıze dusen sabredıp beklemek ve ısyan etmemek cunku yapcak baska bısey yok allah herkezın kucagını doldursun[/QUOTEmerhaba cnm ]rabbim ins bu seferki denemende yüzünü güldürür icnm annelik duygusundan mahrum koymasin ins sizleride :Saruboceq:
Çok teşekkür ederim.. Evet mucizem içimde hamileyim... İnşallah sıkı sıkı tutunur anneciğine... Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
cnm benim rabbim yüzünü sonuna kadar güldürür ins sevincin hep sürer saglikla gelir bebegin ins darisi hepimizin basina
gecmis olsun cnm ben böyle okuyunca cok kötü oluyorum 1 ay demek adetin bitmemesi allahim sabir versin bende henüz yeni sanirim pco cünkü adetlerim hep normaldi simdiye kadar sadece gectigimiz ay 10 gün kadar gecikti yani bir ömür boyu ilaclarlami düzenli adet olacagiz rabbim yardimcimiz olsun senağlama
sende pko lusun ve adet düzensizliin yokmu... e süper bende... eee bebek için tedavi olman gerektimi... normal adet düzni olan pko luların yumurtaları çatlıyormu biliyormusun... herkese sordum hiç bilen yok
EDUT cnm gectigim ay ilk olarak tam 10 gün gecikti adetim zaten pco tanisi kasim ayinda konuldu bana ,henüz tedavime baslayamadim cünkü cigerlerimde bi problem var simdi onu düzene sokmam gerekiyor kansekerim yüksek oldugu icin bana seker ilaci verildi doktor onuda cigerlerimdeki sorundan dolayi icemiyorum ama bildigim catlatma ignesiyle hamile kalicam doktorum dedigi bu cnm herseyin hayirlisi cnm sabirla beklemekten baska carem yokcnm benim rabbim yüzünü sonuna kadar güldürür ins sevincin hep sürer saglikla gelir bebegin ins darisi hepimizin basina
gecmis olsun cnm ben böyle okuyunca cok kötü oluyorum 1 ay demek adetin bitmemesi allahim sabir versin bende henüz yeni sanirim pco cünkü adetlerim hep normaldi simdiye kadar sadece gectigimiz ay 10 gün kadar gecikti yani bir ömür boyu ilaclarlami düzenli adet olacagiz rabbim yardimcimiz olsun senağlama
sende pko lusun ve adet düzensizliin yokmu... e süper bende... eee bebek için tedavi olman gerektimi... normal adet düzni olan pko luların yumurtaları çatlıyormu biliyormusun... herkese sordum hiç bilen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?